|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #361 Dátum: 07 júl 24, 18:08:12 » |
|
már láttam Handy...tényleg jó, de a Narancs Tetves és Dugó sem rossz... www.humormagazin.hu és a top10 videókba biztos benne van! aki már látta az tuggya, hogy ezek sem rossz paródiák!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #362 Dátum: 07 júl 24, 18:22:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #363 Dátum: 07 júl 24, 19:10:51 » |
|
Na ezt a videot nézzétek meg 1 csavo tancol benne de szerintem marha jo en nekem k*rvara tetszett . http://videa.hu/main.php?page=play&v=TxjLo3Qds48pYa06
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 07 júl 25, 09:34:30 » |
|
ezt láttam már, sztem nagyon jó egy morbid vicc: megy a szőke az utcán, egyszercsak rász*rik egy madár. ekkor megszólal: - ha nem lett volna nyitva a szám, akkor az arcomba ment volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #365 Dátum: 07 júl 25, 20:13:28 » |
|
Váááá elképzeltem, ah ez bosszanto pont eszek de asszem most ment el az étvágyam ;D.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 07 júl 26, 07:56:10 » |
|
(bocsesz ) -mama, mi történt azzal a kajával amit a kutya nem evett meg? -csönd, fiam, egyél! ( > )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #367 Dátum: 07 júl 26, 15:52:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #368 Dátum: 07 júl 26, 16:05:09 » |
|
Remélem még nem volt, de ha igen szóljatok :-[ A 80 éves férfi felhívja távol élő fiát: -Fiam! Anyád és én úgy döntöttünk, h nem folytatjuk tovább és elválunk. Arra kérnélek h hívd fel a nővéredet, és kíméletesen próbáld vele közölni a hírt. A fia azonnal telefonál a nővérének, és közli vele a rossz hírt. A nővére egyből intézkedni kezd: -Azonnal csomagolj, elutazunk és rendbe tesszük ezt a dolgot. Majd felhívja apját is: -Azonnal odautazunk hozzátok, addig ne csináljatok semmit. -Jó akkor várunk.-szól az apja, majd odafordul feleségéhez: -Nos a gyerekek akkor nálunk töltik a karácsonyt. Csak azt tudnám, húsvétra mit fogunk kitalálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 07 júl 27, 04:46:28 » |
|
LooL!...ez komoly hm..remélem nel lessz törölve ..igyekszem szolidan leírni... két nő beszélget : képzeld a férjem megcsal a roh@tt @nnyát és képzel a mi közös óv**erünket használják a roh@tt @nnyát de képzeld én az összeset kilyukasztotam a roh@tt @nyádat hm..remélem nem lessz törölve.......igyekeztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 07 júl 27, 13:22:47 » |
|
miért csak havonta cseréli a szőke a gyereke pelenkáját? mert az van ráírva: 4-9 kg-ig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #371 Dátum: 07 júl 28, 03:22:00 » |
|
Figyelem! Felhívom kedves olvasóink figyelmét, hogy az elkövetkezendő, morbid humorral rendelkező vicc megzavarhatja nyugalmukat! csak 7 éven felülieknek ajánlanám... Gonosz király megkérdi a fiát: - Na fiam, mit kérsz a 16. születésnapodra? - Háát édesapám a szomszéd falu minden lakóját mészárolják le holnap reggelre! - Rendben fiam. Másnap királyfi kinéz a szobája ablakán látja ám, hogy a szomszéd falu főterén szétszabdalva hevernek az emberek, de észreveszi, hogy valami még mocorog a halom tetején... - Édesapám nem ezt igérte nekem!! - Várj csak ez a meglepetés! Kilovagolnak a hullahegyhez és a tetején vergődik egy paraszt keze lába lenyesve szeme kiszúrva. Odamegy az öreg király és belerúg egyet. - Na paraszt mit tanitottam neked? Mire a paraszt: - Happy birthday to you...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 07 júl 28, 08:22:30 » |
|
Ez is durva de azért nem annyira
Csabika és Tomika kimennek az erdőbe Tell Vilmososat játszani.Tomika tesz egy almát Csabika fejére és egy fa mellé állítja.Tomika kilövi Csabika egyik félszemét. - Jaj, bocsáss meg, ne haragudj! De azért még játszunk? - Hát persze! Semmi baj. - Mehet? - Igen. Tomika kilövi Csabika másik fél szemét is. - Jaj, ne haragudj!De azért még játszunk? - Semmi baj! De anyukám azt mondta, ha besötétedik, menjek haza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 07 júl 28, 09:18:41 » |
|
ez is durva kicsitMóricka az utcán rosszalkodik. Eldob egy villát, mire jön egy síró kislány. -Miért sírsz?-kérdi Móricka -Apukám lábába beleállt egy villa!-mondta a lány majd odébb állt. Móricka most egy kést dobott el. Jön egy fiú, sírva. -Miért sírsz? _Anyukám kezébe beleállt egy kés! Majd odébbállt. Móricka eldob egy kézigránátot, persze robbanáskészen. Hamarosan jön egy fiú röhögve. -Mi olyan vicces?-kérdi Móricka gyanakodva. -Apukám akkorát f*ngott, hogy felrobbant a WC!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 07 júl 28, 09:26:32 » |
|
rendőrségi felvételin egy profil képet mutatnak. -mondjon vmit a képről! -egy füle van! -ki van rúgva! következő!
-mondjon vmit a képről! -egy füle van! -elég, ki van rúgva! következő!
-mondjon vmit a képről! -kontaklencsét hord. -nagyon jó, fel van véve! de honnan tudja? -a szemüveg leesne a fejéről mert csak egy füle van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|