Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1740 Dátum: 08 márc 24, 18:25:56 » |
|
ha már szőke nős:" szőke beszélget: -képzeld nem kaptam meg a jogsimat.. -tényleg!!!!???és mért?? -kinn volt a körforgalom előtt téve a 30-as tábla.én meg mentem 30 kört... -HMMM...biztos elszámoltad.. 
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1741 Dátum: 08 márc 24, 19:25:50 » |
|
pöce visszek :
Két indián ül a folyóparton. Eltelik egy óra, mikor az öreg indián megszólal: - Uff! A fiatal felpattan, beleugrik a vízbe. Átúszik, majd vissza . Leül az öreg mellé és hallgat. Újabb óra múlva ismét megszólal az öreg: - Uff! A fiatal felpattan, ugrik. Visszaül és hallgat. Újabb óra múltán szól az öreg: - Uff! A fiatal indián dühösen válaszol: - Uffon maga, én már ufftam eleget!
- Mik azok a mojzsák? - ??? - Kicsi apjó kenyéjdajabkák.
na , más viccek :
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - ??? - Rohadt nagy kezed.
Két tojás ül a folyóparton. Megszólal az egyik: - Hú, de rohadt meleg van!-mire a másik: - Jé, beszélő tojás!
A kamikaze oktatáson: "Figyeljetek mert csak egyszer mutatom meg!"
gusztustaaln vicc : Pistike és Móricka azt játszák, ki tud gusztustalanabb dolgot csinálni. Pistike a fiatalabb, ezért ő kezdi. Fél óráig krákog és bele turházik a tenyerébe. Móricka mondja: - Elsőre nem is rossz! - és előveszi a szívószálat...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1742 Dátum: 08 márc 24, 20:22:13 » |
|
-Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája? -A pizzafutár.
-Mit eszik a vegetáriánus kannibál? -Zoldségest.
-Melyik a legjobb kutyakeverék? -A pitbull és a labrador keveréke,mert ha letépi a lábad,vissza is hozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1743 Dátum: 08 márc 24, 20:41:19 » |
|
a rendőr áll a piaautómata előtt és csak dobálja be a pénzt.mögötte már 20 méteres a sor.Valaki megszólal:Takarodj már onnan mi is szomjasok vagyunk!!!!a rendőr visszaszól:KUSS!!!!!!!addig játszom amíg nyerek!!!
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1744 Dátum: 08 márc 24, 22:47:52 » |
|
- Isten miért a szőke nőt teremtette meg legelőszőr? - Mert ezt volt a legegyszerübb!
- Mit mond a szőke nő ha nekimegy a fának? - Pedig én dudáltam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 24, 22:58:26 írta R4z0r »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
 |
« Válasz #1745 Dátum: 08 márc 24, 22:49:23 » |
|
Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között? - Egy terroristával lehet beszélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1746 Dátum: 08 márc 24, 23:03:56 » |
|
- Miért szárad ki a föld Romániában? - Mert ég a vágytól, hogy végre megműveljék.
- Hogy hívják a medve mellszobrát? - ??? - Mackófelső.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1747 Dátum: 08 márc 24, 23:04:22 » |
|
Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addigis a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye. Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr: - No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate. De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire. -Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van".
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1748 Dátum: 08 márc 24, 23:16:03 » |
|
Bemegy a kismalac a bárba.Megszolal: -Ki akar verekedni? -Én!!!-mondja a medve. -Jo...akkor en vele vagyok.
Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva.Arra megy a tobbi juhász. Amikor meglátják megkérdezik tole: -Hát te meg mit csinálsz? -Gondolkodom. -És hol a fenében van a nyájad? -Azon gondolkodom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1749 Dátum: 08 márc 24, 23:35:21 » |
|
- Hogy hívják a vallásos bérgyilkost? - Hitman.
Két informatikus találkozik. - Adj már kölcsön egy ezrest - mondja az egyik. - Rendben, de legyen inkább 1024, hogy kerek legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1750 Dátum: 08 márc 24, 23:38:22 » |
|
Kovács tizedes elesik a háborúban. A hadparancsnokságon egy őrnagyot bíznak meg, hogy személyesen közölje a tizedes feleségével a szomorú hírt. Az őrnagy sokáig gondolkozik, hogy lenne legegyszerűbben letudni a dolgot. Végül becsönget az asszonyhoz. - Elnézést, özvegy Kovácsné? - Nem. - De.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 24, 23:39:06 írta Gibbi »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1751 Dátum: 08 márc 25, 00:08:07 » |
|
Az etióp gyerekekhez ellátogat a Mikulás. Körbeállják a gyerekek, és a mikulás kérdi: - Gyerekek miért vagytok ilyen soványak? - Mert nem eszünk rendesen! - Jaaa, aki nem eszik rendesen, annak nincs ajándék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
 |
« Válasz #1752 Dátum: 08 márc 25, 00:09:51 » |
|
Mondj egy olyan szót amibe benne van a titanik! OCEÁN
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1753 Dátum: 08 márc 25, 00:14:53 » |
|
Mondj egy olyan szót amibe benne van a titanik! OCEÁN
Egyszerű vicc de röhögtem rajta még sose hallotam  - Mi gyorsabb a fénysebességnél? - ??? - Etióp gyerek kajajeggyel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
 |
« Válasz #1754 Dátum: 08 márc 25, 00:17:21 » |
|
Én meg most ezen a vicceden,próbáltam halkan röhögni,hogy senkit se kelcsek,fel de nem sikerült! x"'DD Bár nem, keltetem fel senkit,de hangos volt!  Egy cowboy bemegy a kocsmába, és kérdi barátját: - Joe, te haragszol rám? - Miért? - Tegnap, mikor utánad lőttem, hátra sem fordultál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|