DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1725 Dátum: 08 márc 23, 17:05:44 » |
|
uristen! xDDD ez halál, a Mortal Kombatos Fatality a legjobb xDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
 |
« Válasz #1726 Dátum: 08 márc 23, 18:11:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1727 Dátum: 08 márc 23, 18:32:00 » |
|
Áááá azt hittem bexarok !! Anniyra komoly .... Próbálja elkapkodni a tárgyakat és akkor megy a labda  ... Meg azok a szövegek ...Nagyon nagy ... De az is ahogy oda dobjá a gyereknek a kazettát ... na aki nem találná vagy keresné az emo - st annak : http://www.youtube.com/watch?v=pK4bLMd0avU&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
 |
« Válasz #1728 Dátum: 08 márc 23, 19:39:52 » |
|
Ez naon nagy !!!MINDEGYIK!Ez van ha pár gazdag hülye gyerek videot csinálXD Joga labda 4ever...*eldob*sss! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1729 Dátum: 08 márc 23, 19:53:31 » |
|
Hogy jön ki a pap a templomból? ??? Mintha mi-se történt volna.
Miért csukják le a papot? ??? Szer-tartásért.
És önmagamhoz híven...kémikus vicc Mi az? Cukros és szobahőmérsékleten köt? ??? Nagymama
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1730 Dátum: 08 márc 23, 19:59:11 » |
|
1 hülye az egy hülye 2 hülye az 2 hülye de 10 hülye az már történelmi erő :'X reméllem jól fordítottam
új pap érkezik a vidéki templomba első gyóntatottja egy k*rva aki meggyónja, hogy nemrég sz*pott, nem tudja az új pap, hogy ezért, hány miatyánk jár tehát kiszóll a kertben lévő öreg papnak -atyám a sz*pász az mennyi??? erre az öreg pat: -2000ft fiam 2000...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1731 Dátum: 08 márc 23, 20:18:31 » |
|
Egy légy megy a mecibe és beleesik egy shake-be (shék) Kimászik és ahogy megy tovább beleesik egymásikba Mi a tanulság? Ne ess két-shakebe...
Egy légy megy a mecibe és beleesik egy shake-be Megy másik két légy ők is beleesnek ugyanabba... Megy másik 3 légy és beleesnekők is abba... Mi a tanulság? Egy-shakeben az erő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1732 Dátum: 08 márc 23, 21:06:23 » |
|
Köszönöm istenem , hogy megadád nekünk a zemori - san -t , köszönöm Zemori - san , hogy megadád nekünk a 2 ázsiai h*lye gyerek videójának linkjét , köszönöm nektek 2 ásziai h*lyegyerek , hogy megadátok nekem a videók megtekintésének lehetőségét ...  Na itt 1 fajin horror paródia videójuk ... angol tudás eléggé szükséges , mert a szüveg a nagyon vicces : http://www.youtube.com/watch?v=T7BZ6bi3IbM&feature=relatedja és 2 teleshop pardóia : 1 ezektől az ázsiaiktól http://www.youtube.com/watch?v=Phbe8mEDMe4&feature=related2 amerikai h*lyétől akik szintén ilyenekt csinálnak : http://www.youtube.com/watch?v=5q5uoEU8RRkNa és , hoyg az se maragyjon ki a h*lye videók megnézéséből aki nem tud angolul : http://www.youtube.com/watch?v=PyPq1sYPoIQA pokemon is megkapja na meg a mortal kombat : http://www.youtube.com/watch?v=UMf40daefsIja és , ha mortal kombat , Fatality - k : http://www.youtube.com/watch?v=eVq1kvXaMMM&feature=related
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 21:24:20 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1733 Dátum: 08 márc 23, 22:36:23 » |
|
- Miért Ádámot teremtette előszor Isten? - Mert már ő is tudta, hogy nem jó nővel kezdeni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1734 Dátum: 08 márc 23, 22:38:22 » |
|
isten elsőnek teremtette évát csak megbeszélték, hogy ez nők között marad
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1735 Dátum: 08 márc 23, 23:48:19 » |
|
Ne vegye senki sértésnek, csak megtetszett.  - Ha egy nő meg akar tanulni vezetni, ne állj az útjába! - A női intuíció több millió éves nemgondolkodás eredménye. - A nők vígaszt nyújtanak, amire nélkülük soha nem lenne szükségünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1736 Dátum: 08 márc 24, 00:00:18 » |
|
- Mi a tej? - Macskabenzin! - És mi a tehén? - Macskabenzinkút.
Izé... Nekem ez nem esett le... :'X Valaki elmagyarázná a poént? :'X (Bocsi Wolf... :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #1737 Dátum: 08 márc 24, 00:14:41 » |
|
Vaze:p Nagyon nagy a baj, ha már magyarázni kell egy viccet  Tej, macskabenzin, mert az táplálja a macsekot, amitől beindul a motor:p És a tehénből akár meg is tankolhat, hiszen az az első forrása a tejnek:D Vili?  A vicces az, hogy milyen a szóhasználata^_^ Persze nem földet püfölős röhögést gerjeszt, de megmosolyogtat 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 24, 14:23:32 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1738 Dátum: 08 márc 24, 15:24:35 » |
|
A nő vegyelemzése
ELEM NEVE: Nő VEGYJELE: Fm FELTALÁLÓ: Ádám TÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-200 kg között FELLELHETŐSÉG :Nagy mennyiségben található urbánus környezetben
Fizikai tulajdonságai:
a) felülete általában színes mázzal van bevonva; b) azonnal forr és ok nélkül fagy; c) megfelelő eljárás alkalmazásával olvad; d) rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk; e) ritkán lelhető fel szűziesen tiszta állapotában; f) erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk;
Vegyi tulajdonságai:
a) könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel; b) nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni; c) könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül; d). vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával; e) az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz mennyiségének csökkentésére;
Leggyakoribb felhasználásai: a) leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban; b) kitűnően alkalmazható relaxációs célokra; c) nagyon hatékony tisztítóeszköz;
Elvégzett kísérletek: a) színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk; b) színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül;
Veszélyek: a) nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele; b) illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük, azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk.
xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1739 Dátum: 08 márc 24, 18:08:45 » |
|
dEatHy,ez jó volt.... Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre. Kitapogatja a mellette ülő embert és kérdezi tőle: - Akar hallani egy szőke viccet? Mire az így felel: - Ide figyeljen, én is szőke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, ő is szőke. A kocsmáros is szőke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szőkék. Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet? - Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni.
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára  Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥ 
|
|
|
|