USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #240 Dátum: 11 máj 04, 13:50:06 » |
|
hát énis azon a véleményen vagyok hogy azok a ninják akiket Zer0 felsorolt mind nagyon erősek....de az lenne a kérdésem hogy Kakashi hogy hagyta ott az ANBU-t mert nekem ez nem tiszta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #241 Dátum: 11 máj 04, 13:56:40 » |
|
Gondolom úgy, mint Yamato... Talán egyszer más küldetést kapott és azóta úgymaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #242 Dátum: 11 máj 04, 14:00:24 » |
|
Ezek csúcsok. Remélem a 4. Ninja háborúban is benne lesznek. Én ezekből csak Yamatot ismerem. Neki is csak ezt az ál nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #243 Dátum: 11 máj 06, 20:43:59 » |
|
papama: Tenzou Yamato igazi neve (én erről régen egész mást hittem ) am persze hogy csak párat ismerünk végülis nem véletlenül viselek maszkot ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 11 máj 07, 08:32:25 » |
|
Gondolom úgy, mint Yamato... Talán egyszer más küldetést kapott és azóta úgymaradt. Vagy pedig elege lett.. vaagy kevés jouin(most per pill nemtom h kell irni:D) volt és szükségük volt rá.. bármi lehet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 11 máj 07, 14:28:18 » |
|
^^ Köszi ezt nem is tudtam. Ez a neve is találó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 14:29:12 írta papama »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #246 Dátum: 11 máj 23, 18:05:49 » |
|
Most,hogy van néhány jól ismert úgymond "erős" ANBU a többi nagyon gyenge. Azért mondom,hogy "erős" mert nekem se Sai,se Yamato nem mutatott olyat,amivel valamikor is egy nagyobb csatába tudna alapozni. Sasuke mind2t a porig alázta,és ő genin.
Jó meglehet az ANBU- sok közt is akad pár az erősektől kicsit gyengébb,de még a többieknél mégis erősebb tag. Mégis,ahogy előttem szólók irták, 3.Hokagénél,amikor elzárták őket,semmit se tudtak csinálni. Elitektől elvárható,lett volna....
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 11 máj 23, 18:34:31 » |
|
Sasuke mind2t a porig alázta,és ő genin. Igen, de nézd meg milyen genin:) Olyan genin aki kage szint környékén áll jelenleg:) Ilyen geninről már pedig még nem hallottam naruton kívűl:) Narutoval mind a ketten elmehetnének a kage szintre ahhoz képest, hogy geninek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #248 Dátum: 11 máj 24, 13:54:30 » |
|
Az ANBU-k még mindig orgyilkosok, kémek, felderítők és merénylők, nem pedig frontharcosok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #249 Dátum: 11 júl 27, 14:16:57 » |
|
Ti véletlenül nem tudjátok hogy most kik az ANBU tagok? Kiváncsi vagyok rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 11 júl 27, 14:50:52 » |
|
Az összeset szeretnéd, hogy felsoroljam, vagy csak a barna hajúakat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #251 Dátum: 11 júl 28, 06:53:54 » |
|
Ez nagyon kész. Jó válasz!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chrono
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
démon
|
|
« Válasz #252 Dátum: 11 aug 02, 18:24:39 » |
|
Végigolvastam mind a 17 oldalt, és még mindig ugy látom, h Kishinek sikerült a többi "éleslátású" fórumozó előtt teljesen leirni az amugy tökéletesen(néha egy két halállal) működő ANBU szervezetet. Bár szerintem nem igy akarta, hanem a többi karakter erősségét szerette volna bemutatni, h képesek legyőzni a hirhedt ANBU tagokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #253 Dátum: 11 szep 03, 17:21:35 » |
|
Am szerintem az ANBUk nagy része elég tápos, csak mi azért látjuk őket néha bénának, mert ha ők elintézték volna az ügyet szépen, csendben, akk mi lenne a cselekménnyel? Meg elég sokszor emlegetik, hogy konohának ilyen-olyan jó anbuja van, és ha meggondoljuk, hogy Kakashi (aki 5 évesen genin, 6 évesen chuunin, 13 évesen jounin volt), meg Itachi (... ) szintű emberek jöttek onnan.. Meg valaha Zabuza is (köd)Anbus volt... szal sztm elég táposak ők, de azt mi nem látjuk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 13, 19:12:41 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #254 Dátum: 12 ápr 10, 10:31:46 » |
|
mi a különbség az ANBU és az ANBU gyökerek között?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|