Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 jún 10, 20:36:01 » |
|
Hát lehet de ha jol tom ez szabvány mint a ruha szerintem csak az arcot választhatják ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 jún 26, 11:30:48 » |
|
lenne egy kérdésem a modiktól vagy aki tudja h meik az erősebb a jounin vagy az ANBU?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 jún 26, 18:17:04 » |
|
Hát ez érdekes kérdés, mert a jounin egy rang, az ANBU meg egy különleges egység a legelitebb ninjákból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 jún 26, 18:23:29 » |
|
lenne egy kérdésem a modiktól vagy aki tudja h meik az erősebb a jounin vagy az ANBU?
Hát ez attól függ .Egy újon ANBU nem fogja lenyomni Kakashit de még Genmát se viszont ez fordítva is igaz..ha az átlagot nézzük szerintem egy klasszikus küzdelemben inkább a jounin nyerne mert az ANBu-kat másféle küldetéseknél alkalmazzák míg a jounninok hozzá vannak szokva a "terepharchoz".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 jún 26, 19:28:43 » |
|
szerintem mint már korábban is leirták külön osztagoknak külön feladatuk van
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 júl 13, 14:02:46 » |
|
én szerintem csak a tűz országának van ANBU emberei.....mert akkor a homok falusiak is ANBU harcosokat küldtek volna szerintem a levél falu ellen amikor orochimaru támadta meg a hokaget
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 júl 13, 14:04:25 » |
|
nem minden falunak van anbuja szerintem és az anbuk nem feltétlen szemtől szembeni harcra vannak kiképezve
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 júl 13, 14:05:27 » |
|
Minden országnak van ANBU-ja. És az ANBU nem kifejetetten harci egység. Inkább taktikai, bérgyilkos és csapásmérő alakulat. De nem a nyílt harcmezőre lettek kitalálva. ^^ Persze, ez nem jelenti azt, hogy ott nem állnák meg a helyüket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 14:06:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 júl 13, 18:21:46 » |
|
azért az elég szánalmas volt, mikor a homokosok letámadták konohát, halomra ölték az ANBU-kat. Azért ennyire nemlehetnek sz*rok, nemvéletlenül ANBU-k szerintem erre jön egy csapat ninja, és leöl egy csomót na meg azis hogy kakashi meg gáj (most nemtom hogy kell leírni, de majd utánnanézek) számolták hog ymennyit nyírnak ki, és valami huszonakárhány számnál jártak, másokat meg kinyírnak egy kunai-jal rendeben hog yők erősek, de azért ez mégis eláég eröltetett szerintem na a vége egy kicsit off volt, de az ANBU-s rész nemannyira
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 19:04:40 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 júl 13, 18:38:34 » |
|
hát igen télleg jó kérdés ámbár szerintem nem sok különbség van köztük igazábol az ANBU-sok Jounin vagy magasabb szintű shinobik... Megpersze ki mit akar csinálni az anbu ügyebár csendes gyilkosság mesterei info szerzésben ölésben és sok más tulajdonságban jeleskednek felkeresnek embereket stb... A jouninok pedig általában akadémiában tanitanak vagy éppen ökis küldetésen vannak vagy teamet pesztrálnak Amugy a homok ban nem voltak ilyen különleges shinobi osztagok akkor vezették be ugyebár amikor ujra szövetséget kötött konohával... Amugy én szeretem az anbu osztagot tök jólnéznek ki azok a csuklyások amugy érdekes némelyik milyen könnyen meghal:DD vicces dolgok vannak az animében de attol még nagyon király az anbu véleményem szerinte:p na ezt visszaolvasva kiváncsi vagyok értett e ebböl valaki valamit:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 júl 13, 20:05:10 » |
|
azért az elég szánalmas volt, mikor a homokosok letámadták konohát, halomra ölték az ANBU-kat. ... Milyen kár, hogy csak 2 ANBU hullát láttunk: az egyiket Kabuto fektette ki az álruháért, a másik pedig a Hang Négyesének védőpajzsában sült meg. Én több Levél ANBU elvesztésére nem emlékszem... És azt sem szabad elfelejteni, hogy a chuuninokat és a jounninokat egyenruha alapján nem lehet megkülönböztetni. Szóval, ha látsz egy zöld mellényes, kék/fekete nadrágos-pulóveres ürgét, akkor az lehet csunin, de dzsonin is. És a két rang között azért elég nagy a különbség. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 júl 13, 21:27:52 » |
|
nekem úgy rémlik, hogy az erdőben kinyírtak pár ANBU-t de az lehet hog ymáskor volt, jó régen láttam már, tévedhetek chakra bácsinak mindíg igazavan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amaterasu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 júl 13, 21:41:55 » |
|
Ha már olyan példát kerestek ami ciki az ANBUkra nézve, akk szerintem az elég égő volt amikor tíz ANBUt leterített Kabuto egymaga amikor Sasukéhez ment a korházba és Kakashival találkozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 júl 13, 22:57:39 » |
|
jójó de azér kabuto oda*asz szerintem az nemannyiraciki hogy kinyírta őket, merthát, ő még tsunadét is majdnem kinyírta még jó hogy van naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 júl 14, 11:35:05 » |
|
Az az erdös doog amire emléxel ott télleg voltak ANBUsok de azok csak felderitettek és a homok ninjak nem támadták meg öket hanem elbujtak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|