karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 ápr 18, 18:12:09 » |
|
a tetkóra mi szukség van a bal vállon?és mire jó a maszk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 ápr 18, 18:22:10 » |
|
Mindkettő megkülönböztetőjel és a maszk elfedi a személyazonosságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 ápr 22, 10:56:41 » |
|
...Kakashi az ANBU kapitány volt!!...
Nem, Kakashi egy ANBU kapitány volt. Mivel több kapitány is van az ANBU-ban. Valószínüleg a kapitányok az osztagvezetők. Yamato is ANBU kapitány. Naruto és Sakura is "Yamato taichounak" szólítja, bár ez lehet véletlen egybeesés is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 ápr 22, 13:15:10 » |
|
Szerintem csak véletlen, az elején nem tudják hogy anbu tag. Nem csak a hokage tudja hogy anbu tag meg az a Danzo vagy ki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 13:16:25 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 ápr 22, 17:35:01 » |
|
szerintem is, mert csak azért szólítják taichou-nak, mert nem a senseiük és gondolom nem tegezik...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 ápr 23, 15:09:35 » |
|
Kiváncsi vok hogy kakashi miért legenda az anbu osztagban.Bár van egyfajta sejtésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 máj 01, 14:20:32 » |
|
1 faluban hány ANBU lehet
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 máj 01, 15:24:44 » |
|
Nincs meghatározva ... A falutól függ , hogy hány ANBU tagot fogllakoztatnak az meg , hogy mi alapján van , hát pl. pénz alapján és a falu helyzete alapján ( pl. kevés pénz ---> ANBU tag helyett sima ninja lesz az illető, hogy gyűjtse a falunak a mánit , vagy , ha a falu a világ háborút vészeli át akkor több ANBU tag lesz alkalmaztatva ...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 22:55:42 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 máj 03, 16:27:32 » |
|
KIváncsi lennék hogy ugyanezt mondanád e egy vallatásuk után ahol tőled kérdezősködtek? Én nagyon birom a felszerelésüket,már elkezdtem csináltatni a sajátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angie Yamaguchi
Vendég
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 máj 08, 13:44:43 » |
|
Én nem tok mit mondani rájuk... Semmi bajom velük, söt nagyon is kedvelem őket, véglis az egyik kitalált szereplőm Angie is ANBU... De nem tudja valaki, hogy minek a rővídíttése az hogy ANBU? Tökre érdekelne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 máj 08, 14:09:28 » |
|
Én nem tok mit mondani rájuk... Semmi bajom velük, söt nagyon is kedvelem őket, véglis az egyik kitalált szereplőm Angie is ANBU... De nem tudja valaki, hogy minek a rővídíttése az hogy ANBU? Tökre érdekelne... Megtaláltam ANBU=Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai Magyarul: Speciális Orvosi és Taktikai Egység
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 máj 16, 12:38:06 » |
|
Ezt edig nem tudtam, mármint hogy minek a rövidítése. Csak azt tudtam hogy Ansatsu ... Butai. De a rövidítés így is kijönne: ANsatsu BUtai Csak gondolom értelme nem igazán lenne
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 máj 16, 12:51:01 » |
|
Miért? Hiszen ha így rakjuk össze,akkor az jön ki,hogy Speciális Egység.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 máj 16, 12:54:46 » |
|
Igaz, de lehet, hogy úgy gondolták, ez nem elég lényegretörő. Szerintem amúgy nagyon tökjó a tetkójuk. Azt nem értem csak, hogy miért egyforma, ha már a maszk különböző? De végül is nem fontos.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 máj 16, 13:29:34 » |
|
Hát szerintem egy maszkot könnyebb többféleképpen megfesteni,mint egy bonyolult tetkót. De lehet hogy ezeket a frankó tetoválásokat rágókból szerezték
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|