con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #630 Dátum: 09 máj 10, 13:17:10 » |
|
szaisztok mivel nincs olyna téma hogy Naruto Shippuden movie 1 ezért itt kérdezem meg: Miért mutatják azt a Naruto Shippuden movie 1 eljén azt a temetést amikor Naruto nem is halt? Ha valaki tudja lécci irja meg köszike Hát mert shionnak voltak ugye látomásai,ami narutoig 100%-osan bejött mindenkinél,és a papnő látta,hogy meghal naruto és eltemetik,de naruto persze mint mindenkit ezt is megváltoztatta,szal nem jött be a jóslat,így narutot nem kellett temetni,de egyébként a temetés jelenetet innen vették,má'mint a jóslatból!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 13:18:28 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
łin@
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Jounin
|
|
« Válasz #631 Dátum: 10 júl 29, 14:10:40 » |
|
Gyerekek most néztem meg az előzetest és akkora röhögő görcs jött rám xDDD azt hittem beszarok a röhögéstől 1:10 Az a fej xDDDDDD áhh szakadás és az Yodaime xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #632 Dátum: 10 júl 29, 16:40:09 » |
|
Öö ezt szerintem a Naruto Shippuuden Movie 4 témába szeretted volna írni, jól gondolom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #633 Dátum: 10 aug 03, 11:51:12 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=axLmCQ4ppAw egészségetekre(hopp 4 szó na most már megvan)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 11:51:49 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #634 Dátum: 10 aug 03, 14:59:35 » |
|
jujguy a topic címét is olvasd el legközelebb. am. olyan hülyén csinálták meg ezt a topicot is. Miért nem módosítják a téma nevét a modik? Akkor nem lenne melléírás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #635 Dátum: 10 aug 04, 03:48:30 » |
|
Nem a topic címe rossz, csak egyeseknek meg kéne tanulnia értelmezni is amit olvasnak... Nem mindegy hogy ítélet 5 év, vagy ítélet kötél...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lagos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #636 Dátum: 10 aug 14, 14:19:42 » |
|
Nos nem csigázom a kedélyeket, a 4. shippuuden mozi itt látható: http://www.thenarutoshippuuden.com/naruto-shippuuden-movie-4-the-lost-tower/Sajnos a minőség olyan amilyen, de ez biza az új mozifilm! Aki meg akarja nézni az siessen, mert tuti előbb-utóbb leszedetik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 14, 14:25:03 írta lagos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #637 Dátum: 10 aug 14, 14:47:48 » |
|
Ezek csak részletek. És a minőség tényleg nem egy álom.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
-Ero Sennin-
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #638 Dátum: 10 szep 23, 16:34:50 » |
|
Hali Én azt szeretném kérdezni hogy nemtudna adni vki egy linket honnan lehetne letőlteni magyar felirattal a movie 4-et?Vagy ha nincs magyar felirattal akkor a videot hol tudom letőlteni,és a feliratot meg külön letőlteném csak kéne ehez is link.Én vissza olvastam az osszes oldalt de sehol nemvolt egy rendes link a letőltéséről. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #639 Dátum: 10 szep 24, 21:26:38 » |
|
A Shippuuden 1. mozihoz (=Naruto 4. mozi) vagy a Shippuuden 4. mozihoz kell videó és felirat? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
-Ero Sennin-
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #640 Dátum: 10 szep 25, 09:30:22 » |
|
Bocs hogy nemvoltam érthető am a naruto shippuuden movie 4 the lost tower kéne meg magyar felirat is kéne hozzá.De ha eleve már belevan égetve a felirat ugy sokkal jobblenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #641 Dátum: 10 szep 25, 12:54:07 » |
|
Az sajna nincs. Mivel majd csak jövő tavasszal jön ki DVD-n. ^^ Akkor lesz angol felirat és csak utána magyar. Persze kamerás gagyiság van: http://naruto-kun-hu.blogspot.com/2010/08/naruto-shippuuden-mozi-4.html , de az olyan is. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 12:55:14 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyba
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Chunin
|
|
« Válasz #642 Dátum: 11 júl 21, 01:47:53 » |
|
Most néztem meg hatodszorra ezt a filmet és még mindig szakadok az utolsó 3 mondaton :DD És azok az arckifejezések O.o
|
|
|
Naplózva
|
Kyba FTW!
|
|
|
|