25 feb 22, 22:58:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 178265 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Verenor
Vendég
« Válasz #195 Dátum: 07 aug 27, 10:04:01 »

No ja,azt viszont télleg jó lenne tudni,h mikor jön ki a film...  ;D
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #196 Dátum: 07 aug 27, 11:06:59 »

Aki nem akarja lelőni a pojént magának a movie 4-gyel kapcs, ne olvassa el:

Spoiler On:
Szal Naruto nem hal meg. Vmi olyasmit olvastam h a movie-beli, egyik csajnak (akit többnyire Narutoval látni) van egy olyan képessége hogy meg tudja jósolni az emberkék halálát. No, a kedves leányzó volt olyan rendes és megjósolta hőn szeretett fősőhünk halálát (aka: ez az a halál amit mutogatnak). A bátor, dicső, erős, fantasztikus szupererős xD Naruto úgy dönt hogy szembeszáll az ellenséggel és a jóslattal éssss győzedelmeskedik a gonosz felett. Finito. Be happy. Arigatou Gozaimasta. Ez a movie 4.
Spoiler Off

Amúgy jövő májusra jön ki köbö DVD minőségben angol égetett subbal és elvileg nemsokára pedig moziban felvett RAWon keresztül láthatjuk viszont főhősünk.
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 11:08:34 írta -=Cart=- » Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #197 Dátum: 07 aug 27, 11:10:15 »

jajj ez tényleg olyan sablon... mért nem találnak már ki valami egyedit? mindig szembeszállás és győzelem -.- olyan kéne pl. hogy mondjuk van 4 szereplő,de egyik sem gonosz, csak mind a négyen keresnek valamit, ami létfontosságú számukra, és azért harcolnak, mert keresztezik egymást az útjaik... na egy ilyen jó lenne... saaaaaabloooooooooon  :'(
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #198 Dátum: 07 aug 27, 15:09:29 »

tanács amit torrenten fentvannak naruto movie4_RAW.rar ne szedjétek le mert fakeaki azt mondta h látta meg az szedte le és tudta a jelszót az hazudik mint Naruto 123 nevü user megprobál megetetni engem h látta de nem...ha lesz kint valódi nézhetö verzio arról értesülni fogtok ha nem cart-tól akkor tőlem:D
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #199 Dátum: 07 aug 27, 21:24:06 »

Hát, nem is tudom... Ahogy egyre több infó és videó kerül ki a filmről, annál jobban megy el tőle a kedvem. ;D
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #200 Dátum: 07 aug 27, 23:52:52 »

Nálam pont fordítva van! Szal ha én egyre több újabb és újabb részleteket látok a Shippuuden Movierol akkor én egyre jobban és jobban várom h kijöjjön/megnézhessem!! Nyelvesít
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #201 Dátum: 07 aug 29, 20:30:13 »

Ömm amugy még mindig semmi hír a Movierol? Arra gondolok h pl:sokkal hosszabb bemutato,vagy képek,vagy esetlek a camos rész valahol fentvan! Na?
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #202 Dátum: 07 aug 30, 19:51:21 »

hát én keresem 1 ideje 2-t találtam torrenten az eggyik az a naruto trailer full kb 130 mega fake és vírusos is
a másik a naruto movie 4 cam raw rar ebbók lét verzió van 492 mega és 690 mega mind2 fake.....Szomorú
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #203 Dátum: 07 aug 30, 19:55:54 »

Ja, meg van 400, 800 és 1.200 MB-os verzió is...
Persze mind átverés.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tanist
Chuunin
*

« Válasz #204 Dátum: 07 szep 01, 00:45:32 »

Itt is felhozok 1 kérdést, hogy újfent bizonyítsam butaságom:D.

sacperkb 30-40 perc alatt végigolvastam al elejétől az összes kommentet és olyan érzésem támadt amiket én megnéztem Naruto movieket azok nem moviek voltak:P
Néha mikor szót említetek rólluk mintha nem egyeznének az idők, helyek, szereplők és események, valaki ide leírnál vagy esteleg privát üzenetben, hogy hol keressek rájuk, esetleg hol tom online megnézni?
(WMP és a többi lejátszóprogim sme akarja elfogani a naruto-kun.hu ról leszedettekt.) - Előre is thx.

Témához: Én azzal az elmélettel szimpatizálok miszerint a csaj képes jósolni és a temetés csak az ő illúziója (amit talán akkor lát mikor átszurják Narutot).

Valaki írta, hogy az ellenséga a 8 farkú szörny lesz de az a movie hatása  a sorozara miatt nem lehet mint azt már valaki említette elöttem:D

Naplózva
Angelir
Vendég
« Válasz #205 Dátum: 07 szep 01, 09:24:03 »

Mind a 2 dolgot én említettem a 8 farkut is és a nem lehet hatással, pusztán csak egy észrevétel volt me hasonlított rá Mosolyog de valszeg nem az lesz. Movie-t pedig én a US-Team rol szedtem le mindet. (1-2-3) meg az összes episodot is a simábol.

Amúgy szerintem még bő 1-2 hónapig ne várjunk semmit a movie 4 ről. Nemhiszem hogy egyhamar felkerül.
Naplózva
naruto005
ANBU újonc
*

BANKAI!!!

« Válasz #206 Dátum: 07 szep 01, 09:26:27 »

amikor a 8 farokról beszáltek akkor a kyubira gondoltok? mert annak 9 farka van!
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #207 Dátum: 07 szep 01, 10:21:18 »

Nem, Akkor Jamata no Orochi-ról beszélünk a nyolcfarkúról! Mosolyog
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #208 Dátum: 07 szep 01, 10:30:09 »

Ahogy néztem a sippu részek elején lévő előzeteseket nekem az jött le, hogy az alap sztorija nagyon sablonos. A sorozatban többször lejátszották már, hogy behoznak valakit akinek az élettörénetével párhuzamot vonnak Naruto élettörénetével. Hogy nekik milyen rosz volt gyerekkorukban blablabla meg hasonlók. Na meg persze Naruto példája megváltoztaja az adott személyt. Szerintem már rohadtul unalmas és igazán ki találhatnának valami ujat is.
Szerintem csak a harci jelenetek miatt fogom megnézni a filémet.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #209 Dátum: 07 szep 01, 10:44:18 »

jaj ne és még a harci jelenetekbe is egy béna hydrával meg azokkakl a katnákkal harcol
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins