yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 07 aug 05, 08:52:32 » |
|
Mikor lesz letölthető köbö ? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 07 aug 05, 09:35:37 » |
|
Emberek, ajánlom figyelmetekbe a fórumszabályzatot! Minimum 4 szavas hozzászólásokat kérnek a modik...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 07 aug 05, 12:09:29 » |
|
Szerintem az lesz hogy átdöfik, naruto haldoklik jön a kilencfarkú és....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 07 aug 05, 12:36:23 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Angelir-től: nem volt meg a minimum 4 szó. Fórumszabályzat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 07 aug 05, 22:05:40 » |
|
szerintem Sakura mentené meg....hisz képes rá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 07 aug 06, 13:18:32 » |
|
Csak ennek az esélye majdnem 0% hisz legutobb hidegvérrel leszurta volna most meg meg mentené.Mondjuk lehet feltámadna benne a barátság. Már látni akarom a filmet mert ezek a találgatások nagyon örjitöek.
(Sakura tényleg lehetséges félreolvastam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 06, 21:25:09 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 07 aug 06, 16:39:38 » |
|
Csak ennek az esélye majdnem 0% hisz legutobb hidegvérrel leszurta volna most meg meg mentené.Mondjuk lehet feltámadna benne a barátság. Már látni akarom a filmet mert ezek a találgatások nagyon örjitöek.
Nos, asszem te Sasukéra célzol. De Adachi Sakurát említette.  És Sakura valóban képes lenne megmenteni hiszen gyógyító ninja. Mondjuk lehet hogy akit így átszúrnak már nem is lehet megmenteni.... :-X De Naruto úgy is túléli. Ez nem kétséges. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 07 aug 06, 22:31:41 » |
|
Ez egy újabb összevágott előzetes. Az első fele a Shippuuden-nek mint a sorozatnak a Trailerje a 2. pedig a filmé. Magában a filmben nem kap szerepet Sasuke. Alapból nem kaphat szerepet, mert ha belegondoltok, igaz hogy nincs köze az alap storyhoz de attol még valamien szinten tartani kell a rendet. Erre pl jó példa az előző három movie, semmi olyan dolog nem történt benne ami csak 1 pici befolyással is lehetne az eredeti story-ra. Teljesen különvágták. És ha pl a 4. filmben feltünne Sasuke az elég nagy befolyást jelenthetne a sorozatra, és mivel nem kapcsolodnak így ott teljesen másképp történnek a dolgok és tessék máris kész a kavarodás. Épp ezért Sasuke biztos nem lesz benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 07 aug 07, 10:00:43 » |
|
jah és sztem azért a Gai csapat van benne, mert a Shippudenben is ők vannak, szóval alkalmazkodnak a most futo Shippudenhez, és sztem se fognak olyan szereplőket belerakni,akik még nincsenek benne a Shippudenben. Mázlista japánok, ők már láthatták a filmet! >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 07, 10:01:19 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 07 aug 07, 11:06:21 » |
|
Remélem mi hamarabb letölhető lesz valahonnan. Ha nincs más megrendelem japánból, meg keresek egy minimum angol feliratot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 07 aug 07, 16:47:41 » |
|
én eddig sehol nem találtam..pedig még torrenten is kerestem ;D ;D :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 07 aug 07, 18:06:43 » |
|
Ne várjátok túlzottan. Szerintem minimum 1 de mivel japán film lehet vagy 2 hét mire letölthető lesz. Bár ki tudja, ha egy remekmű akár 1-2 napon belül is fönn lehet. Találtam még 1 jó kis Trailert. Ez is hivatalos: http://www.youtube.com/watch?v=tlHtIArxZrI érdemes megnézni nagyon jónak ígérkezik a film. Moderátor: Dupla postolni csak 24 óra elteltével lehet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 08, 15:52:38 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 07 aug 08, 12:40:15 » |
|
láttam a hosszabított trailert angol égetett felirattal, és arra a következtetésre jutottam, hogy nem Naruto hal meg, hanem az a lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 07 aug 08, 12:44:33 » |
|
A többiek a sírnál Narutot siratják az tuti, de az nem jelenti azt hogy meg is halt... csak azt hiszik hogy meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 07 aug 08, 12:54:09 » |
|
szerintem az is lehet, hogy Naruto miatt halt meg esetleges módon a csaj(már ha ő halt meg) Mert még Sakura mondja is, hogy Naruto...Miért? Meg mielőtt NArutot át szúrják, azt mondja a csajnak, hogy "menned kell", szóval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|