th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 07, 21:53:40 » |
|
Jap, agu-ban lesz japánban a mozikban, de DVD valszeg csak jövőre lesz belőle Európában  hát én bízom benne hogy augusztus közepe fele már lesz belőle nézhető verzió bár én inkább az angol felirat miatt aggodom mármint h lesz -e akkor
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 07, 22:12:41 » |
|
Hát lehet, hogy DVD csak jövőre lesz belőle Európában, de kamerás verzió szinte biztos, hogy azonnal is. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 08, 20:17:37 » |
|
:idegroncs:VÁÁÁÁ!!!!!! Valaki pls rakjon már föl linket vagy mitudomén. :ohh: :ohh: :ohh:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 08, 20:39:09 » |
|
Milyen linket?  Hol van még augusztus? Csak pár előzetessel szolgálhatok: http://www.youtube.com/watch?v=6ir6o68lVs0http://www.youtube.com/watch?v=sjnvDIWeGXU (angol felirat)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 08, 21:01:43 » |
|
Köszíííííííí! Köszi,köszi,köszi  :ohh: Ilyen linkre gondoltam énis 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 10, 19:38:28 » |
|
Nem hiszem, hogy Naruto meg fog halni... (Vagy ha igen, hát akkor biztos feltámad  ) A főszereplőt csak nem nyírhatják már ki... :-X De az is lehet, hogy direkt úgy vágták össze az előzetest, hogy úgy tűnjön, mintha. Szerintem. :szerintem...rtl:
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 10, 20:35:40 » |
|
Egyetértek az ellőtemszólóval. Bár a japánoknál az a HAPPY befejezés ha megölik.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 11, 08:08:11 » |
|
Az a szabály, hogy a főszereplő nem halhat meg. (Persze vannak kivételek, melyek erősítik a szabályt. Reméljük, nem a Naruto lesz az a bizonyos kivétel... :-X )
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 11, 09:38:57 » |
|
Pontosabban: A főszereplő a sorozat végéig nem halhat meg. Ez a film meg jóval előbb lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 11, 09:52:57 » |
|
hát remélem hogy igy gondolkoznak, mert az nagy hülyeség lenne....de lehet hogy meghal, majd feléleszti a kyuubi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 14, 10:36:48 » |
|
Abban gondolom a legtöbben egyet értenek hogy Narutot véglegesen nem fogják kiírni a sorozatból. Semmi értelme nem lenne. A movie különbenis fic-nek tekinthető(enyhe túlzással) hiszen nem a manga fonalát követi. :  De én már nagyon várom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 14, 10:37:20 írta Kazama »
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag  Yondi 4ever  D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 14, 10:47:00 » |
|
igen azé az elégf béna lenne ha nem kishimoto őli meg de sztem az csaj fog meghalni igy szokot lenni tudjátok melyik bár mutatták hogy naruto megsérül de kitudja talán az új csajba lesz naruto szerelmes vagy mittomén és depreszióba esik azért em megy el a temetésre
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 14, 12:07:12 » |
|
Nem azért gondoljuk, hogy Naruto meghal, mert nem volt ott a temetésen, hanem azért, mert Sakura a sírnál Naruto nevét üvölti  De fic-ként sem lenne szép dolog megölni Narutot...szerintem csak egy hatásvadász előzetes...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 14, 12:30:14 » |
|
hát de narutot eltalálja valami de nem szíven úgy hogy túlélheti és akkor vagy haldoklot az a valaki aki meghal és sakura megakerta menteni és kiabálta hogy naruto segits már csak a vége lemaradt
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|