Részemről a lányok közül:
1. Kushina- a hosszú, vörös haja elképesztően gyönyörű. Nálam neki van a legszebb frizurája.
2. Tsunade- neki is nagyon gyönyörű, szőke haja van, de az a két copf miatt most csak a második helyezett lett. Neki nagyon jól áll, de nekem annyira nem jön be az ilyen frizura, hogy első helyre tegyem.
3. Terumi Mei- az Ötödik Mizukage a haja színével viszi a bronzérmet. Kissé szokatlan, de jó frizurája van.
4. Hinata- A Shippuudenre már nagyon szép frizurája lett neki. A sima Narutoban még elég rondácska, de később már sokkal hosszabb, és a fru fru is jól áll neki.
5. Ino- hosszú, szőke haj... meseszép.
6. Samui- az ő haja szintén tetszik.
7. Ayame- neki is jól néz ki a haja
.... a női frizurák elég jól ellettek találva, úgyhogy szinte majdnem minden női szereplőnek szép frizurája van. Sakura van az utolsó előtti helyen, és az utolsó Moegi lenne. Az ő kettőjük haja nem épp a legszebb szerintem.
A fiúk közül:
1. Sasuke- részemről egyáltalán nem vagyok Sasuke rajongó, de tény, hogy az ő haját csinálták meg a legjobbnak.
2. Itachi- férfiaknak nem szeretem a hosszú hajat, de neki kifejezetten jól áll.
3. Shisui- harmadik helyezettem Shisui lett, azt hiszem elég egyértelmű, hogy miért.
4. Naruto- az ő hajával tökéletesen megvagyok elégedve.
.... a listán van még Kiba, Hashirama, Tobirama, Kagami, Obito, és még Madara (hozzá illik az ilyen haj) is.
Itt is csak azt mondhatom, hogy a férfi frizurák is egész jól ellettek találva.