|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 júl 18, 21:53:44 » |
|
Vajon a szereplők mennyi időt szánnak a sérójukra????? Elég hülye kérdés de azért kíváncsi lennék rá, Kakashi szerintem 3 óra alatt csinálja meg a haját Biztos azért késik annyit!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 júl 19, 09:44:22 » |
|
Mr.Uchiha Sasuke Hát, a lányoké sztem elég könnyű lehet, a legkönnyebb dolga szerintem Sakurának van, mert neki tök egyenes haja van (2 perc). Aztán jönne Temari, bár az is elég időt vehet el, hogy négyfelé válassza a haját , 5 perc. Tenten, mire feltekeri a két kis gombócot, mondjuk az is 5 perc. Inonak csak fel kell kötni a haját, viszont ott van elől a frufruja (amiért odavagyok ) Sztem gyorsan készen lenne, de Ino-ból kinézem, hogy negyed óráig is a tükör előtt állva nézegeti magát.... :'X És Hina, hát ő nemtom hogy csinálja meg azt a két előreálló kis tincset, hogy olyan ferdén áll... érdekes, tippem sincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 júl 19, 19:45:32 » |
|
Deidara és Temari haja a legjobb! Pont lányoknak való!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 júl 23, 13:13:00 » |
|
Lány: Sakura, bár sajnáltam, hogy le kellett vágnia a szép hosszú haját... Fiú: egyértelmű, hogy Sasuke Szerintetek élnek olyan emberek, akik kb. úgy néznek ki (arccal, hajjal, mindennel együtt), mint Sasuke?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 júl 23, 13:26:46 » |
|
Ne remenykedj.xD Nem talalsz olyan pasit, max ha cosplayezik, de sokszor azok is csajok.xD Am sztem narunak is jo haja van, mert azzert nehez az hg felaljon. Multkor metroban 2 kinai sraccal ultunk szemben, az gyik haja is fealt a masike gondor, es hosszu. Emmm. NEm irtam sok OFFot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 júl 23, 15:23:32 » |
|
Csak részben tartozik a topichoz, de még mindig inkább ide, mint máshová: Mekkora lenne már, ha Naruto, miután megkapta a békaremete kiképzést, olyan hajjal térne vissza Konohába, mint amilyen Jiraiyanak is van, és ismerné az ő hajas jutsuit.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 júl 23, 18:04:46 » |
|
Ugy nezne ki mint Yondi, csak hosszabb hajjal. Am csak hatalmas orra ne nojjon.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 júl 23, 18:41:13 » |
|
Ugy nezne ki mint Yondi, csak hosszabb hajjal. Am csak hatalmas orra ne nojjon.xDD
Hasonlítani fog az apukájára, de nem lesz nagy orra az biztos Az Gaira jellemző!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 aug 01, 17:24:10 » |
|
Szeressem Naruto, Sasuke haját, Kakashiét, Shizunéét, Jirayiráét, Nagatóét (fullemo), Konanét és hát hogy ne mondjam Lee-ét is:P
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 aug 01, 18:04:36 » |
|
Azt is hozzáfűzöm, hogy Kotetsu haja se rossz! Hogy miért? szeretem a szétálló frizurákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 aug 01, 23:21:24 » |
|
ööhh.. ne nézzetek hülyének... ki is az a Kotetsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 aug 02, 09:38:24 » |
|
Most, hogy mondod, valahogy nekem sem rémlik túlzottan... talán az a kardos nindzsa Konohából, aki a bátyjával mindig a falu kapujánál szokott őrködni, és az arcán keresztbe van egy kötés...?
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 aug 02, 11:49:05 » |
|
Róla van szó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 aug 02, 14:04:34 » |
|
Juj! Akkor most már hivatalosan is tagja vagyok a többimilliós reménytelen Naruto-fan seregnek.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
|