Chakra
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 máj 28, 21:02:57 » |
|
... ha valaki cosplayen Naruto-s fiúnak akarna beöltözni, nem tudja megúszni paróka nélkül (kivéve ha növeszti a haját :'X) ... A parókát tanúsíthatom (hogy a tűz égetné meg -.-' ). De a hosszú haj sem elég, mert azt meg lehet festeni kell :S
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 máj 29, 14:41:06 » |
|
Én már láttam,hogy a sulimban egyszer egy lánynak olyanra volt megcsinálva a haja mint tentennek és még barna is volt.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 máj 29, 18:28:36 » |
|
Jah, Chakra, télleg nem mindegy a hajszín se...és az se túl egyszerű, mert pl Sasuke kék haj, Kakashi szürke...(a húgom szerint akkor válasszák őt öregek... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 máj 29, 21:27:33 » |
|
Már egyszer vitáztunk erről asszem Dargelottal, de szerintem Sasuke haja nem kék, hanem fekete, csak valahogy adni kellett neki egy kis "fényt" az animében. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 máj 30, 11:22:28 » |
|
Hát néha kék van amikor meg fekete.Egyik részbe ilyen a másikba meg olyan.Eldönthetetlen milyen színű Szászke haja.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 máj 30, 16:00:39 » |
|
télleg asuma haja is tök jó biztos ugyan azt a cementet használja mint kakashi
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 máj 30, 17:51:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 máj 30, 17:55:59 » |
|
az én kedvenc hajaim a Yondié és az Itachié az övét azért szeretem mert olyan jó hogy nem simán egyforma méretű hanem hátul hosszú neki (ha minden igaz nekem is olyan hajam lesz június végétől ) a Yondié meg egyszerűen klassz
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 jún 15, 22:46:29 » |
|
Sasuke haja a lányok közül meg hinata,tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 jún 15, 22:47:24 » |
|
nekem Kakashi haja tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 jún 21, 23:04:27 » |
|
a legjobb sérója egyértelműen a béka papának van ebben szerintem mindenki egyetért.. az öreg punk
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Gaaralover
Vendég
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 jún 23, 12:56:28 » |
|
Háát van benne vmi Nekem Naruto és Szászke haja teccik Na meg Gaara-é. De vele csak elfogult vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 jún 24, 20:44:49 » |
|
Nekem Kakashi és Itachi haja tetszik !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 jún 27, 18:41:21 » |
|
Egyértelműen Oro-samajé a világon a legszebb haj,amit eddig férfinak láttam És nem b-sen áll neki,amikor libegteti,mivel nem búza ,hanem naon rangos vki és azért is van neki oylan,gondolom na meg sztem szereti h olyan meg amúgy is mindig olyan volt neki Nekem naon teccik És végül,de nem utcsó sorban naon sexy (sztem ) Kabuto-jét bírom még,főleg amikor fújja a szél, neki is olyan kis sexyzős Hm..ki van még,Jiraiya-jé is naon ott van Na meg Kakashi és nekem Sakurájé is tetszik meg Tsunadéjé meg Narutojé is tetszetős (pedig nem vok oda a szőkékért ) Na meg Gai és Lee,de ők azért,mert annyira poénok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan