kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 máj 25, 19:59:10 » |
|
Haha! olyan mulatságos dolgokat írtok Kakashi hajáról Szerintem nem cementezi be a haját, hanem agyonzselézi, hogy ne kelljen fésülködnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 máj 25, 21:20:47 » |
|
Meg a homlokvédője is úgy van felkötve, hogy felfelé irányítsa a haját. Ha nincs rajta a homlokvédő, akkor nem is áll annyira égnek a haja: http://kepfeltoltes.hu/080525/bscap010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 máj 25, 21:35:13 » |
|
jaja...szerintem kakashinak jobban áll a felállított haj:DD Szinte a védjegyévé vált :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 21:35:55 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 máj 26, 09:16:44 » |
|
Tökjól néz ki, ha nincs rajta fejvédő Hehe, már nagyon várom a Team 10-es bosszúját animében... Nem OFFoltam és nem is spoilerezem le. Van köze Kakashihoz, mert sokáig láthatjuk majd mellény és fejvédő nélkül. Ez viszont OFF: Csak a félig lehunyó szemét nem értem... Ha csodálkozik, akkor is olyan a szeme... viszont, ha nagyon megijed, akkor kikerekedik. (amikor Naruto leesett a fáról)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 máj 26, 13:14:13 » |
|
télleg nem áll fel annyira a haja homlokvédő nélkül gainak viszont a gomba fej a védjegye az annyira béna kakashi még jól is néz ki de gai az
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 máj 28, 11:24:05 » |
|
én bírom Gai haját... mármint amikor homlokvédő van rajta. akkor jobban áll neki. Lee haja meg akkor tettszett, mikor kisebb volt, és oldalra kiállt. http://www.freewebs.com/nekkyoninja/Gai%20Lee%20Nindo.JPGbocsi, csak háttal találtam...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 28, 13:52:08 » |
|
jah lee haja így sokkal jobb volt és én gai haját sehogy se tudom elfogadni meg az a zöld kezeslábas azt vajon honnan szerválta a turkálóból
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 máj 28, 13:56:22 » |
|
ez de jóóó! haláli... jót nevettema turkálón... de gondolj bele... jobb mint ha rózsaszín lenne...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 máj 28, 15:17:55 » |
|
Személyszerint Kakashi és Naruto haja tetszik a legjobban (nekem is hasonlóan feláll, hoszban mega 2 között valahol ), na midn1 viszont kár hogy a félrecsúsztatott homlokvédő miatt, Kakashi haja eldöl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 máj 28, 15:57:06 » |
|
én akkor is bírom mikor eldől akkor olyan mint ha olyan lusta lenne minrt shikamaru?D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 máj 28, 17:35:01 » |
|
Én meg azt kérdezem, hogy Iruka haját miért utánozza olyan sok fiú? Shikamarunak is hasonló haja van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 máj 28, 17:42:20 » |
|
én shikamaru haját is bírom csak ha magamnak akarom megcsinálni túl lányos lesz ezért inkább nem próbálkozom vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 máj 28, 19:48:34 » |
|
Annak biztos nem lesz lányos aki ismeri a Narutót mert tudja kinek a haját csináltam meg.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 máj 28, 19:59:27 » |
|
Azon gondolkoztam, hogy a Naruto hajvilága mennyivel másabb, mint a mi világunk... Az animében szinte minden fiúnak hosszú haja van, mármint hosszabb, mint az 'evilági' embereké... kivéve Sai-t... Egyszerűbben: ha valaki cosplayen Naruto-s fiúnak akarna beöltözni, nem tudja megúszni paróka nélkül (kivéve ha növeszti a haját :'X) Milyen jó lánynak lenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 máj 28, 20:39:39 » |
|
Na akkor frizkók! hát... lyányok közül Tsunade, Fiúk közül Asuma! Amugy nekem tök olyan hajam van mint asumának csak 1 gáz van vele: naonsok hajzselé kell hozzá hogy úgy belőjem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|