Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2265 Dátum: 15 jún 01, 11:11:24 » |
|
Spider-Gwen és Leia hercegnő megelőzött minden DC címet eladásokban. Ilyenkor nagyon tudok nevetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2266 Dátum: 15 jún 10, 20:17:41 » |
|
ezzel azért kicsit túl lőttek a célon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2267 Dátum: 15 jún 10, 20:18:57 » |
|
Képregényeket amúgy is csak max. 8 évesek olvasnak, nekik meg úgysem tűnik fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2268 Dátum: 15 jún 10, 22:14:52 » |
|
El sem hinnéd mekkorát tévedsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2269 Dátum: 15 jún 10, 22:23:49 » |
|
Szerinted komolyan mondja ezt vki egy animés oldalon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2270 Dátum: 15 jún 25, 21:22:54 » |
|
Még mindig ki vagyok akadva, hogy kis csicska gyerek lesz Pókember =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2271 Dátum: 15 jún 25, 23:33:32 » |
|
Én meg azon hogy jelenleg Gordon felügyelő a Batman egy nyúlra hasonlító Iron Patriot páncélban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2272 Dátum: 15 jún 27, 21:08:00 » |
|
Aki szereti a The Pacific c. sorozatot annak ez is baromira fog tetszeni http://moly.hu/konyvek/eugene-b-sledge-pokol-a-csendes-oceanon
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2273 Dátum: 15 jún 29, 06:47:21 » |
|
Dan Wells: Részben ember,Töredékek,Romok Hangulatos kis scifi kalandregény egy poszt apokaliptikus világban amit tönkretett egy háború a saját magunk által teremtett fejlettebb emberekkel. Mindenféleképpen megér egy próbát.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2274 Dátum: 15 júl 03, 22:45:21 » |
|
Hogy ne offoljuk szét a filmtopicot a könyvvel. Asszem az egész könyv kapcsolódik hozzá.Az öreganyóról szól aki a végítéletben is benne van.Abigail anya talán?
A Minden sötét, csillag sehol egy novella/ kis regény gyűjtemény 4 történettel (Mint a Csontkollekció vagy az Éjszakai műszak). Az első (1922) játszódik abban a városban, ahol Abigail lakott (és ez a város kapcsolódik az Az-hoz is). Több helyen nem kapcsolódik, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2275 Dátum: 15 júl 03, 22:50:05 » |
|
Hm...érdekes úgy néz igazad van. Amúgy a Mobil könyvről mi a véleményed?Szerintem rohadtul jó pörgős,parás dráma lett és jobb lett mint a legtöbb zombis könyv. És ha már zombis könyv: Max Brooks Zombiháború c. könyvét mihamarabb olvasd el ha még nem tetted volna tudod hogy nem történt meg,de képes úgy leírni hogy teljesen átérezd az adott helyzetet. A könyv leírja a 0. betegtől a Nagy Pánikon át a totális háborún keresztül a békéig a teljes háborút.Kategóriákkal jobb mint a film változata.Tavaly nyáron vettem meg,azóta vagy tízszer elolvastam már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2276 Dátum: 15 júl 03, 22:58:37 » |
|
A mobilról pont az a véleményem, mint neked, rohadt jó lett. Meglepődve olvastam valahol, hogy a kritikusok körében nem aratott olyan nagy sikert. Nem nagyon szoktam zombis könyveket olvasni, de ha tényleg ennyire jó, akkor felveszem az olvasandók listájára a Zombiháborút. Az ST-ről jut eszembe. Kiadják szép fokozatosan a kibővített változatokat és adtak ki egy filler kötetet is. A 4. és 5. kötet között játszódik. Azt olvastad már? Szerintem egész jó. Jól illik a történetbe és kibővíti kicsit Roland világát.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2277 Dátum: 15 júl 04, 07:05:51 » |
|
Nem még nen olvastam Most kezdtem újra és még csak az első könyv felénél tartok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2278 Dátum: 15 júl 06, 22:38:27 » |
|
Megjött a Sárkányokkal táncoló, meg mellé pár darab az Idő kerekéből. S most tényleg nem értem, hogy miért kellett a WOT köteteit ketté darabolni, mikor a GO(a)T-ból eme utóbbi vastagabb, mint abból kettő. Egyébként mondtam már, hogy élőben kúrva szépen néz ki az a könyv. *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 06, 22:39:11 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2279 Dátum: 15 júl 07, 23:14:43 » |
|
Valaki olvasta a revan féle bohózatot drew karpyshyntől?
szpojler: Összegzem:
Meetra Surik, aki: Szétzúzta trayát kétszer (aki mellesleg egy mozdulattal küldött a túlvilágra 3 jedi mestert), Megtörte a halhatatlan siont, Lemészárolta nihiliust, aki random módon pusztított el bolygókat....
És egy tehetséges sith nagyúr, nem bírnak ketten lenyomni egy sith tanácstagot, akinek a legnagyobb skillje egy mezei force lightning!
...és mikor kiegészülnek a galaxist megrengető revannal; nem bírnak el az emperorral; elsöpri őket mintha legyek lennének...
Ehhez képest a Bane trilógia mérföldekkel többet ér
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|