Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 07 júl 19, 21:22:35 » |
|
Jó, persze, csak akkor a könyv elvesztené a hitelességét, a komolyságát...
szerintem már a varázslat mellett elférne 1 reinkarnálódás (örülnék mert Dumbledore szerintem még a 3.hokagénél is jobb fej volt =))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #181 Dátum: 07 júl 19, 21:23:00 » |
|
de én érzem, hogy vissza fog térni! (Jah, a híres női megérzés )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Petikek
Vendég
|
|
« Válasz #182 Dátum: 07 júl 19, 21:23:59 » |
|
[off]róka, azt tudodo mi a női megérzés ? A logika hiányának árnyaltabb megfogalmazása.[off end]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 19, 21:26:54 írta Petikek »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 07 júl 19, 21:25:42 » |
|
róka, azt tudodo mi a női megérzés ? A logika hiányának árnyaltabb megfogalmazása.
ez off volt, és különben is, ilyen megnyilvánulásokkal akarsz párt találni fórumon? ki olvasta már Star Wars könyveket? (azokat amik a filmek után jönnek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #184 Dátum: 07 júl 19, 21:27:36 » |
|
róka, azt tudodo mi a női megérzés ? A logika hiányának árnyaltabb megfogalmazása.
ez off volt, és különben is, ilyen megnyilvánulásokkal akarsz párt találni fórumon? ki olvasta már Star Wars könyveket? (azokat amik a filmek után jönnek) Köszi, Seed Nekünk volt néhány, a húgom el is kezdte vmelyiket olvasni, aztán nemtom, mi lett vele... Jók?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 07 júl 19, 21:28:32 » |
|
csak erős star wars fanoknak ajánlott, akik a filmből több mindent értettek meg a látszatnál :-X szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petikek
Vendég
|
|
« Válasz #186 Dátum: 07 júl 19, 21:29:56 » |
|
Nem szeretem a filmből készült könyveket. A bartimaeus trilógiát ki olvasta itt ? Róka, bocsi az előbbi megjegyzésért. De egy értelmes nő nem vezsi magára, és láttom, te is az vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 07 júl 19, 21:31:02 » |
|
ééééééééén olvastam ja és nagyon tetszik mondjuk a HP-t nem übereli de nemtom ki volt az a barom aki elkezdte összehasonlítgatni a kettőt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 07 júl 19, 21:31:55 » |
|
nah petikek ez máris jobb csajozós szöveg nem a filmből készült könyvekre gondoltam, hanem ami folytatja a filmet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petikek
Vendég
|
|
« Válasz #189 Dátum: 07 júl 19, 21:33:20 » |
|
De éppen hogy übereli a Hp-t. És tényleg nem lehet összehasonlítani a kettőt. Az utlsó fejezete nagyon üt. Meg úgy az egész 3. kötet. Az utolsó fejzetből meg az utolsó két mondat a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #190 Dátum: 07 júl 19, 21:38:44 » |
|
Nem szeretem a filmből készült könyveket. A bartimaeus trilógiát ki olvasta itt ? Róka, bocsi az előbbi megjegyzésért. De egy értelmes nő nem vezsi magára, és láttom, te is az vagy.
Meg van bocsájtva Felejtsük is el : Sztem azért se lehet összehasonlítani őket, mert annyira különböző világban játszodik mindkettő, hogy az leírhatatlan. (Mondom én, aki még csak nem is olvasta )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Petikek
Vendég
|
|
« Válasz #191 Dátum: 07 júl 19, 21:39:27 » |
|
Mindkettő Angliában játszodik. Mindkettőnek mágusok a főszereplői.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #192 Dátum: 07 júl 19, 21:41:09 » |
|
ja, én meg leragadtam valahol a star warsnál... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 07 júl 20, 06:01:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 07 júl 20, 10:31:13 » |
|
én meg imádtam a szövegeit! nem igaz h natty nem tudta értékelni a humorérzékét
|