Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 02, 11:34:52 » |
|
én nem erre gondoltam, hanem a démonkönyvekre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 11:37:26 írta dattebayo-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 02, 11:39:32 » |
|
ja jó, nem olvastam a "lesz" szót. Pedig tudtommal nem vagyok Diszlexiás. Itt a hivatalos oldal, de még ezen sincs fenn: http://www.darrenshan.com/demons/books/index.html
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 03, 02:49:26 » |
|
Raymond E. Feist-et olvasott vki? Mágus!! N°1! És várjuk a HP7-et!!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 03, 02:50:50 » |
|
minden Magus-t olvastam és még a nagykönyv is megvan! de majdd holnap...ma naon fáratt vok má' hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 03, 02:54:11 » |
|
Sztem ez nem az a Mágus, amire te gondolsz, de igen, majd máskor.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 03, 02:56:39 » |
|
akkor nem Mágus, mindenesetre nekem minden Magus megvan igaz néhány a nagyi könyvtárában porosodik... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 05, 22:01:51 » |
|
Mikor adják ki a Harry Potter 7-et??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 05, 22:05:56 » |
|
Augusztus végére monták, de minden fan oldalon ottvan... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 06, 00:03:08 » |
|
Az angol nyelvű kiadás 2007 07. 07.-edikén jelenik meg. Vagyis mindjárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 06, 12:35:56 » |
|
Nem,2007.07.12 ez a hvatalos időpont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 06, 19:08:17 » |
|
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Ki jön a hetetik rész.
Ha már elolvastam az előző hatot elolvasom ezt is.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 06, 19:52:13 » |
|
Nem gondoltam, h itt ilyen téma is lesz! Örülök a tévedésemnek. Kifejezetten kedvenc könyvem nincs, sajna soha nem tudok dönteni, vagy túl sok van ?? Épp ezért kedvenc írót is nehéz választani, de biztos köztük van Merle, vagy Remarque, Rejtő..... Persze a fantasyk között is vannak kedvesek. A következőket nagyon tudom ajánlani: Paolini Christopher: Eragon, (filmnél 1000x jobb) Elsőszülött George R. R. Martin: Kardok vihara, Trónok harca, Királyok csatája, jég és Tűz dala
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 07, 00:08:43 » |
|
nekem az Eragonnal semmi bajom, csak a története nem teccik...xar...de persze szvsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 07, 08:54:30 » |
|
Olvastad vagy filmben nézted meg? Nem mindegy. A filmről nem tudok nyilatkozni, mert azt elvből kihagyom. A történetről meg csak annyit, h kb az összes fantasy regénynek ugyanez a története, harc a jó és a rossz között. (enyhén leegyszerűsítve) Ja és ha nevetni akartok, akkor feltétlenül: Fable: Mesemaraton ja és utána a folytatása is kötelező Mesemaraton emlékfutam
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 07, 11:19:24 » |
|
A fantasy műfaj legnagyobb írója szerintem R. A. Salvatore ( azért mert Tolkien nem a fantasyba tartozik).
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|