25 máj 30, 07:23:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Konzolháború - |PS3-X360-N Wii|  (Megtekintve 80050 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
kornel
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 10 jún 11, 06:19:56 »

Hogy mi a különbség, egyszerű a 360-at nem lehet csippelni...tehát nem létezik, hozzá egy modchip mint a jó öreg ps1-2 höz, vagy az Xboxhoz és nintendo gépekhez (ugye a wii-n van lehetőség cshippelni és softmodolni is azaz flashelni)
A flash lényege, hogy az olvasón levő gyári firmwaret (gyk bios) kicseréled egy custon firmware-re jelen esetben az i-xtreme lt 1.1 változatára, hogy elindítsa a másolt játékokat. Gyakorlatilag a modchip is ezt csinálta, csak a 360 esetében nem szükséges hardwaresen megváltoztatni a gépet, értsd nem kell beleforrasztani semmit.
Ebben az esetben a gép bizonyos biztonsági ellenőrzéseket nem végez el (media check), és a másolt lemezt eredetiként indítja el. A custom fw lényege, hogy ezen ellenőrzéseket emulálja, és a játék elméletileg, ha x-live játszol eredetinek fog tünni. Természetesen az online játék csak saját felelőségre, senki sem mondja, hogy 100%-ig biztonságos, ls tavaly novemberi banhullámot, nekem egy új boxba került, de megéri, 4 játék árán veszel egy új arcade packot, és másolgatva több mint száz játékom van.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #241 Dátum: 10 jún 22, 15:25:58 »

nos én anyit szolnék a témához. nekem x bxoxom van. olcsóbb és megbízható(igaz  a régiekre ez nem mondható el ) az új gyár frissítéssel már nem kell 20 k ért vinyót venni mert támoggatja az usb megoldásokat,( vinyó , pendrive ) igaz portonként csak 16 g ismer fel szal 3 x 16 az nem is oan rosz,  lesz hamarosan live is bár án nem játszom rajta. kontrollere egyértelműen jobb  mint fogásra mint gomb kiosztásra is , ps3 kontrolleren játszottam már szóval nem levegőbe beszélek. telejesítményileg a két konzol nem vethető össze mert mind2 nek meg vanak az erősségei és hátrányai is a másik féllel szemben. x box melett szol az uj termékük a natal/most kinect néven fut/ illetve a frissített xbox is Nevet játékok tekintetében ott van a pont mindkettőnél. xbox halo, fable, gears of war, csak h a jobbakat említsem. ps3 naruto ninja strom, kill zone, god of war sorozat. ezt ellehet dönteni kinek mi teszik. de ha valaki sokáig akar játszani és jó címmekel , olcsón az x box a nyerő.
u.i: am nekem az xbox 360 főleg az uj sokkal jobban tetszik külsőre mint a ps3 Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 22, 15:29:22 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #242 Dátum: 10 jún 25, 18:36:10 »

Ha livozni akarsz szokj rá az abgx360-ra...vagy csak eredeti lemezre....
tavaly novemberben jó kis mókát csapott a pici puha
Naplózva
kazu2
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A sharingan mestere.

« Válasz #243 Dátum: 10 szep 26, 14:49:13 »

Mi az a agb360? (utánanéztem és nem találtam róla semmit magyarul, angolul pedig nem teljesen értettem :S )
Úgy néz ki hogy box-ot veszek, és azt szeretném kérdezni hogy ha live-on csak origivel játszok, viszont single playerben írott játékokkal is akkor kisebb az esélye a bannak mintha live-on is írottal játszanék? A harmadik kérdésem (eléggé hülye kérdés, de én is eléggé hülye vagyok a kongzolokhoz Nevet ) az hogy lehet úgy kiírni játékot hogy nem kell hozzá flashelt box, hanem sima boxon (akár slimen is) megy? Mert ha megoldható akkor inkább slimet vennék mert a lakásunkban nagyon nehezen megoldható a kábel elvezetése, ezért jó lenne a wifi. A válaszokat előre is köszönöm. Mosolyog
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #244 Dátum: 10 szep 27, 07:40:52 »

ABGX 360 egy ellenőrző progi és egy internetes adatbázis, mely a biztonsági fileok (stealth) meglétét nézi az xbox isokban. (PFI, DMI, SS split vid, CRC).
Elméletileg nem lehet különbséget tenni egy helyes stealth-el rendelkező és egy gyári lemez között. A tavalyi nagy banhullám alatt lemezzel, lemez nélkül, gyárival, másoltal mindenhogy potyogtak a gépek, így valszeg a fw viselkedését szűrte ki a picipuha.
Az új LT fw az eredeti ms fw minimálisan átalakított változata, úgymond egy köpenynek használja a gyárit így elméletileg észlelhetetlen, bár az új Systemupdate és kinect után leszünk okosabbak, kérdés mivel készül az MS október végén.
Slim jelenleg még nem módosítható, a hacket talán már megcsinálták, de tudtommal még senki sem modol slimet.
Naplózva
kazu2
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A sharingan mestere.

« Válasz #245 Dátum: 10 szep 30, 17:53:22 »

Köszi szépen a választ, máshol is utánaolvasgattam és a te válaszoddal együtt most már nagyjából értem Mosolyog
Naplózva

Black Dragon
Gennin
*

« Válasz #246 Dátum: 10 okt 23, 12:48:04 »

Nekem az a kérdésem lenne hogy az új slimen(4 gb) mennyi esély van a 3 led-re, van rá esély?Mert azt olvastam hogy ezen már kiküszöbölték ezt a hibát ez mennyire igaz?Kösz a választ.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #247 Dátum: 10 okt 23, 12:52:18 »

Ha van gari no para.
Minden be dögölhet, meg aszem már az uj box, nem 3 leddel jelzi ha valami baja van.
De javitottak rajta.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #248 Dátum: 10 okt 28, 12:52:43 »

A slim egy f*s lett....sok baj van vele, tán több mint  a régivel Akinek szempont még mindíg nem lehet flashelni sem.
Naplózva
Black Dragon
Gennin
*

« Válasz #249 Dátum: 10 nov 08, 17:49:31 »

Az a kérdésem lenne hogy a slim xbox-on(van benne wifi) próbálnék netezni de nem jön össze.Az a kérdésem lenne hogy hogyan lehetne ezt megoldani? Megpróbáltam mindent, beírtam manuálisan ip-t mindent automatikusan is de sehogy sem sikerült, ha valakinek van valami ötlete várom Pirul.Előreis köszi a segítséget Mosolyog
Naplózva
hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #250 Dátum: 10 dec 03, 16:44:37 »

helló öszintén szolva fogalmam sincs de sztem nem is a témához tartozik..
nekem ez a bajom van: klánom van de még embereket keresek: v10  a klán: dark|money rövid.: D$K keresétek deidara-kats faluját(654,530 koordináta) és még egy kérdés hogy lehet több faluja vakinek? Gondolkozik
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #251 Dátum: 10 dec 03, 17:15:28 »

Ezt biztos, hogy ide akartad irni? Nevet
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #252 Dátum: 10 dec 03, 17:21:53 »

Szerintem nem ide akarta...Na mind1
Huhú karácsonyra lesz xboxom júj de várom  >.<# Eddig is volt ps 2öm de arra nincsenek nagyon "jó" (grafikájú) játékok.
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #253 Dátum: 10 dec 03, 19:08:36 »

Szerintem a klános gyerek szimplán gyökér valami pc-és szart tolt, és konzolos témába ír....
Hogy ne legyen teljesen off...Ez a konzolos téma meghalt...bár nem tudom mi ezen a háború, nekem nem gyuladt még fel a polcom a ráhelyezett PS3-X360-PS2-Xbox-Gamecube-Dreamcast készlettől, és még nem  ébredtem az éj közepén sem hangos csatazajra.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 19:11:45 írta kornel » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #254 Dátum: 10 dec 04, 13:05:41 »

kornel az xbox slim-et lehet már flashelni? Illetve megbizhato a müködése?
Gondoltam töled kérdezem te vagy a szakértö Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins