Idézeteket nem is nagyon írtunk
Akkor én írok egy páárat^^
„Szülőnek lenni azt is jelenti, hogy örök bizalommal viseltetsz a gyermeked iránt.”-Namikaze Minato
„A kígyó, amely a földön csúszik, csak álmodozhat a repülésről.”-eztnemtoomhogykimondtaxdd
„- Neked magyarázzam, hogy milyenek a nők? A talány csúcsa. Veszélyesek. Szeszélyesek. Egy rossz szó és kitapossák a beledet. Gátlástalanul vájkálnak az ember agyában, hogy rákényszerítsék az akaratukat. Bosszantóbbak nem is lehetnének.
- Hol lennénk mi, nagy és erős férfiak, a lányok nélkül? Ha nem élnének nők, mi sem feszíthetnénk ám, ezt sose felejtsd el! A legvadabb nő is szereti a férjét, kedves hozzá és jobb emberré változtatja.”-Shikaku és Shikamaru:D ez de nagy
„Néha azt gondolom, bár felhő lehetnék... csak sodródnék előre, szállnék, ahová a szél repítene engem.”-Shikamaru
„Azt mondtad, hogy minden létező egyszer elvész, de sajnos, tévedtél. Mert a szívembe markolt érzés sosem vész el, bárhogy szeretném.”-eztsemtoomhogykimondta.xd
„Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.”-Asszem Sasuke^^
„Nincs ennél rosszabb érzés, nem igaz? Hogy folyton egyedül kell lennünk. Tudom, miért fáj neked, mert régen én is ebben a pokolban szenvedtem. De kiszabadultam, végül találtam embereket, akik fontosak nekem. Többet érnek nekem, mint az életem, megmentettek a borzasztó magánytól. Nem adom őket. Egyiküket sem.”-Naruto mondja Gaarának
„Akik nem ismerik a szenvedést, sosem ismerhetik meg a valódi békét.”-Pain
„Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.”-nemtoomkimondta, de az egyik kedvenc*-*
„Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült. Azért ne félj! Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat. Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre.”-ez a legjobb*-*
„Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot.”-a vizsgáztató Naruto és Neji meccsén
„Engem még soha nem sebeztek meg, soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem, hogy itt belül valami szörnyen fáj.”-Gaara
Még rengeteg van, de nem másolom be az összeset xD Így is elég hosszú