Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #345 Dátum: 10 nov 05, 18:47:21 » |
|
Temari: bár gyakorlatilag csak a helyettese vagy, de lényegében ez azt jelenti, hogy te vagy a 4. hadosztály parancsnoka. Shikamaru: Cc. pedig azt hittem, hogy ennél kellemetlenebb már nem lehet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akimindenttud
Gennin
Nem elérhető
avatár törölve (by moderátor Shiro)
|
|
« Válasz #346 Dátum: 10 nov 07, 08:46:08 » |
|
Pein:Aki nem ismeri a fájdalmat,az sohasem értheti meg..Érezd a fájdalmat...Ismerd a fájdalmat...Fogadd el a fájdalmat!!
Amikor Hinatát leszúrta Pein Naruto előtt:Ez pont olyan volt mint amikor a szüleimet a szemem láttára ölték meg, a konohai shinobik.A szeretetből,mely önfeláldozásba torkollik,csak gyűlőlet születhet...s ezáltal megismerjük az igazi fájdalmat.
|
|
|
Naplózva
|
/"Fear is not evil. Please pay attention to weakness, and once you get to know them not only stronger, but also become a nicer man."\
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #347 Dátum: 10 nov 11, 23:47:56 » |
|
Ez a legnagyobb: Deidara Sasorinak(manga) -A helyedben nem lennék ilyen öntelt kedves "a valódi művészet az örökkévalóságban rejlik" danna, főleg hogy az egyetlen gyenge pontod egy céltábla a mellkasod közepén. Ez mekkora
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #348 Dátum: 10 nov 12, 09:08:46 » |
|
A céltábla dolog tényleg üt! Örkök kedvenc Sasori és Dei. xD Gaara: De még túl fiatal vagyok mindehhez, ezért kérem hogy segítsetek nekem!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
zozo112
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #349 Dátum: 10 nov 12, 18:58:18 » |
|
Na ja. Meg utána:
Sasori: Te is meg akarsz halni, Deidara?! Dei: Én már amúgyis halott vagyok, ahogy te is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szaszkekisocseem
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 10 nov 16, 16:00:47 » |
|
xDD jah ezek télleg jó szövegek voltak! most naon jó volt a fejezet! de szomcsi is volt egy kicsit... gaara böszéde! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 10 nov 20, 15:23:05 » |
|
"bocsi tényleg. most olvastam ulyra és csak a szempályától halott mindent róla. srry"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Emika-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #352 Dátum: 11 feb 06, 19:52:20 » |
|
A Shippuuden első részeiben, mikor Naruto és Sakura várják Kakashit: Kakashi: Hé, bocsi, bocsi ^^""
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #353 Dátum: 11 feb 08, 18:29:27 » |
|
xDD jah ezek télleg jó szövegek voltak! most naon jó volt a fejezet! de szomcsi is volt egy kicsit... gaara böszéde! xD
ejnye, te olyan népiesen beszélsz! Akkor gurítsunk le egy flaska bort!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 11 márc 06, 11:31:17 » |
|
D: Tényleg szép nagyra nőttél, Chouza! C: Leszek én még sokkal nagyobb is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #355 Dátum: 11 ápr 08, 17:29:42 » |
|
Nyolcfarkú mondja Méhnek: "Épp most mondtam, hogy nem engedheted ki innen, te baromarc!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #356 Dátum: 11 ápr 14, 18:36:52 » |
|
"Ha a halál közeleg, rájössz milyen ember vagy." Itachi-dono manga 508\11.oldal Szerk- az állandóan hangoztatott szólás/közmondás/vagy nem is tudom, hogy mi: " Szemet szemért fogat fogért"- érdekesen hangzi az Uchiha tesók között
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 17:48:02 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #357 Dátum: 11 máj 04, 08:48:10 » |
|
Béka anyus: Kölyök! A Bal karod! :O Jiraya: Én is észrevettem -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #358 Dátum: 11 máj 04, 14:56:22 » |
|
Ez a legnagyobb: Deidara Sasorinak(manga) -A helyedben nem lennék ilyen öntelt kedves "a valódi művészet az örökkévalóságban rejlik" danna, főleg hogy az egyetlen gyenge pontod egy céltábla a mellkasod közepén. Ez mekkora Nekem ez a kedvencem ezen akkorát derültem Ez is jó, Zetsu mondja Orochimaruról: " Ezzel az öklendezős szokásával, meg hogy mindig kibújik a kígyó száján, kikészít "
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 15:03:30 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
kovifeco
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #359 Dátum: 11 jún 24, 14:57:14 » |
|
a részt régen láttam de asszem úgy volt hogy naruto küzd gaara ellen az erdőben(mikor gaara homokszörny) és naruto fel akarja kelteni gaarat akkor odaugrik és lefejeli.erre asszem a kisbéka megszólal hogy: ennyi?lefejeli?hát eleganciából van mit tanulnia.asszem így volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|