Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 ápr 12, 11:54:08 » |
|
Tobi: "Na mindegy.., akkor csak hátradőlök és végignézem." (mikor a Sanbi-t be akarják zárni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 12, 12:01:53 írta Srodack »
|
Naplózva
|
|
|
|
monster999
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 ápr 13, 19:37:18 » |
|
Amikor Kakuzu megy a föld alá:ZUZUZU
|
|
|
Naplózva
|
Úgyis én leszek a világ ura!!! Négylábú mutáns gumicsirke.
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 ápr 16, 13:09:16 » |
|
naruto: te jó ég ez akkora min egy kamion.(persze azt se tudja ,hogy mi az de mind 1 )Akkor mondja mikor meglátja az óriás százlábút a halál erdejében.jetix szinkron
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 ápr 20, 13:59:24 » |
|
Itt egy a Naruto-tól: A győztes a új hárem jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 ápr 26, 15:27:41 » |
|
Ha volt, elnézést, de én ezen múltkor nagyot nevettem "Marhapásztor, ha nem tudnád, én vagyok itt a klónkirály!" (Naruto - Animax) ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 ápr 27, 20:52:46 » |
|
Már elnézést, de Kakuzu sosem járt a föld alatt összekeverted szegényt Zetsuval
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 ápr 27, 21:41:35 » |
|
Idézetek: "Beacuse I...Love You" (Hinata Narutonak a mangában a 437.fejezetben)
"Hinata...Loves...Naruto" (Sakura Nejinek a 442.fejezetben.)
Hmm. "I'm definitely goingto back you to Konoha!" (Naruto Sasukének a második mozifilmben )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 27, 21:54:45 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 máj 12, 16:19:35 » |
|
amit eddig a legjobban bírtam naruto 5 rész: ezt kakashi mondta: Sakura mögöted vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 máj 12, 17:13:37 » |
|
Nekem ez a kedvencem(ha már volt elnézést): Naruto: Neked sem kéne ilyen technikákat használnod (<-- a Sexy no Jutsura) Sakura: ...Nem csak külsőre változtál meg... Naruto: Az a technika túl gyenge!Nézzétek a legújabb perverz jutsumat!
Meg az örök kedvenc:"Tobi egy jó fiú"^^
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 máj 12, 18:01:27 » |
|
Én ezt birom amit Micuki(érted micuki=mizuki)mond:...sőt ilyet még én se tudok...meg Naruto:háá hááá!Megvan az orrvérzős
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 máj 18, 14:08:32 » |
|
ééééérdekes.... Itachi szövege az animében komolyan hangzik, de a nézőknek ez mindig viccesen hangzik. Sőt, a fanok gyakran elparodizálják Miután megnéztem az EAÉ-t, kezd már nagyon vicces lenni Kisame egyik szövege az animében: "A shamehada elszívta a csakrádat" (valami olyasmit mondhatott)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 jún 09, 18:09:58 » |
|
1. Deidara : If you're a member of Akatsuki. dont talk so much, and act more cool. Deidara: in other words.. "Art = Cool" Tobi: ...... Deidara: Listen, art is a passionate moment, coming from cool emotions--! Tobi: Senpai, you talk a lot. 2. ez is Tobi aranyköpése:D Tobi: 1-tail, 2-tails.. And I'm Tobi! Duh!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 jún 09, 18:18:42 » |
|
1. Deidara : If you're a member of Akatsuki. dont talk so much, and act more cool. Deidara: in other words.. "Art = Cool" Tobi: ...... Deidara: Listen, art is a passionate moment, coming from cool emotions--! Tobi: Senpai, you talk a lot. 2. ez is Tobi aranyköpése:D Tobi: 1-tail, 2-tails.. And I'm Tobi! Duh! LOL utcsó FTW ebben az a poén, hogy: ichibi, nichibi, toBI. A bi a farkú akar lennia végén
Amúgy az első nekem is hatalmas kedvenc. Meg mikor Sai oltja Naruto
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 jún 13, 19:26:11 » |
|
lehet hogy már megkérdezték de mit jelent az hogy: shannaro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 jún 14, 11:56:06 » |
|
Mint oly sok mindent, ez sem lehet normálisan magyarra fordítani, pont ahogy sok magyar kifejezést se külföldiaira. Kb.: A francba! Hogy az a jó...! stb... Tulajdonképpen egy indulatos felkiáltás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|