Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 dec 26, 19:57:25 » |
|
Yamato beszólása is jó: Kakashi senpai . Ez nem ér.(Miután túlélte Naruto alvajárását és kibontja azt a védelmi ninjutsut)
Na az jó volt. kakashi a legjobb beszélnek hozzá és:montál vmit Tényleg? ja mellesleg Ramen fizetésnél is jó a beszélőkéje A legújabb Shippudenes részben,bírtam amikor ramen után Naruto azt mondta: - Kakashi-sensei fizet! Naruto mindig megakarja valahogy úszni a ramen utáni fizetést.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 dec 26, 21:19:37 » |
|
A legújabb Shippudenes részben,bírtam amikor ramen után Naruto azt mondta: - Kakashi-sensei fizet! Naruto mindig megakarja valahogy úszni a ramen utáni fizetést. Ez mindenkire jellemző! Még Irukára is az első fejezetben, amikor nem akarta odaadni neki a fejpántot. Erre Naruto kért még rament és Iruka ezt mondta: - MIIII? Jiraiya is úgy úszta meg, hogy egy breki játékot tett a helyére. Asumának bezzeg elnézést kellett kérnie, ha Chouji túl sokat rendelt (kis OFF: a valóságban szerintem a japánok nem szokták másokra sózni a számlát. Mangában / animében azért csinálják, hogy vicces legyen, mint az evőpálcikás csata kis OFF vége)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 dec 27, 17:01:21 » |
|
Most egy eszembe jutott:
Attól hogy nem látsz valamit,az még nem azt jelenti,hogy nem is létezik!
Meg az volt kemény mikor kakuzu mondta hogy:halál
Azt nagyon bírtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csomolungma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 jan 01, 19:34:05 » |
|
Én az Animaxos szinkronban bírom nagyon, 5 vagy 6. részben, amikor a hídépítő leszólja Narutót: -Felfejelem a kozmoszba, hogy képzeli hogy csak úgy sérteget!? -Nem fejelgetjük az ügyfeleket Naruto! Ez nem így működik...
|
|
|
Naplózva
|
Átlag három másodpercig tart amíg ezt az aláírást elolvasod.
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 jan 01, 19:38:12 » |
|
új kedvencem: Fordulj fel Séró Báró!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mercinho
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi-san és Chelsea fangörl ^^
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 jan 01, 20:53:05 » |
|
"Akkora a homlokom mint egy radartányér! Meg a "Fordulj fel séró báró!" Nekem ezek tetszettek!
|
|
|
Naplózva
|
Tsukuyomi. God of The Moon...
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #246 Dátum: 09 jan 06, 17:35:27 » |
|
ez az animaxos szinkronban van? új kedvencem: Fordulj fel Séró Báró!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hraurie
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Védd a fákat, egyél hódot!
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 jan 07, 16:34:16 » |
|
Jaja, abban van. Én az animaxos szinkronban a "bakker" beszólásokat bírom. Konohamaru gondolatai: Egyből megszeppent, mint mindenki más.. heh.. most, hogy tudja, ki vagyok, hozzám sem mer majd érni.. Hangosan: Mi van, betojtál?! Nem akartál megütni, te szájhős? Vagy félsz, mert a harmadik Hokage unokája vagyok?! Naruto: Tényleg azt hiszed, hogy ez érdekel?! Nesze, te kis szájhős! *puff* Konohamaru: Ez a srác.. nem olyan.. Hokage: Ó, jaj.. ebből bajunk lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran
"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
|
|
|
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 feb 03, 21:18:24 » |
|
pl. A robbantááááás Műűűűvészet pl.Tobi jó fiú pl.nandeottebayo pl.egy nap hokage leszek pl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 feb 03, 21:23:02 » |
|
Xd akkor én is boldogítom a népet: Kiba : Ikuze , Akamaru Jiraiya : Itt van közös fürdő? Gai : A fiatalság erejével!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #250 Dátum: 09 feb 03, 22:49:35 » |
|
Nekem is van egy kedvencem: (Konoha Sport Fesztiválba) a végén Naruto a dattebayos szövege
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #251 Dátum: 09 feb 13, 09:59:31 » |
|
a favok a GAI vs KAKASHI * el se hiszem, hogy Gai győzhet Kakashi ellen * ja meg a kukukuku
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
Sasuke777
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 feb 14, 12:47:43 » |
|
Nálunk baráti körben Itachi "gyenge vagy, és miért vagy gyenge? Mert hiányzik belőled a gyűlölet" szövege maradt meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|