MatthewGS
Újonc
Nem elérhető
Elsős
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 júl 13, 19:56:44 » |
|
NEMIGGAAAAAAAZ! Hidan és Kakuzu eszméletlen páros! Oltják egymást orrba szájba! LEgalábbis Kakuzu Hidant, Hidannak csak elszólásai vannak nagyok! Legújabb kedvenc: . . Hidan: Hé, Deidarácska, nem vok olyan, mint Te! Nem vagyok egy amatőr, akinek a karját Kakuzuval kelljen visszavarratni! Kakuzu: Hát, jobb, mint egy nyak... XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
PPPSPASV
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 júl 13, 20:09:51 » |
|
Ha Naruto ismét talizna Zetsuval, továbbra is Aloe Verázna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MatthewGS
Újonc
Nem elérhető
Elsős
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 júl 13, 21:48:10 » |
|
Ott még nem járok, köszi! Nembaj Képzelem, milyen lehet
|
|
|
Naplózva
|
PPPSPASV
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 júl 14, 03:16:00 » |
|
Nekem Itachi két mondata tetszik nagyon. A hiányzik belőled a gyűlölet, és a gyenge vagy. El is szoktam szórakozni ezzel fogadott öcsémmel. Pl: Gyenge vagy. Hogy miért? Mert hiányzik belőled... (és akármit mondhatok a témának megfelelően) Mellesleg Sai beszólásai is jók szoktak lenni, főleg amikor Naruto péniszéről beszélt. Nemtom, hogy volt már, de amikor a sírrablókat kutatták, Sai átkarolva Narutot magához húzta. Amitől persze Naruto nem volt túlságosan elragadtatva. (pedig jó lett volna ) És akkor Sai előkapta könyvecskéjét, és... már nem emléxem pontosan, de vmi olyasmit mondott, hogy etooo... ha a barátod félreért...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 14, 04:08:51 írta Hige »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 júl 14, 08:02:32 » |
|
Jaj! Sai hozzászólásai annyira megnevetettnek, hogy megfájdul az arcom! A nemi szerves hozzászólása kissé megdöbbentett, mert nem gondoltam volna, hogy a Narutóban is hallani fogjuk Legjobban az tetszett, amikor nem reagált egyáltalán Konohamaru dupla sexy no jutsujára, melyen ő szerepelt Sasukével. Csak annyit mondott: 'Ah, ez én vagyok meg Sasuke-kun...'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 júl 14, 14:45:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 júl 14, 16:33:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 júl 14, 16:37:24 » |
|
Jaj! Sai hozzászólásai annyira megnevetettnek, hogy megfájdul az arcom! A nemi szerves hozzászólása kissé megdöbbentett, mert nem gondoltam volna, hogy a Narutóban is hallani fogjuk Legjobban az tetszett, amikor nem reagált egyáltalán Konohamaru dupla sexy no jutsujára, melyen ő szerepelt Sasukével. Csak annyit mondott: 'Ah, ez én vagyok meg Sasuke-kun...' Ez a Dupla sexy meik részbe volt ? Sai nak mekkora hülyeségei vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 júl 14, 18:03:17 » |
|
Naruto manga 347. rész. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MatthewGS
Újonc
Nem elérhető
Elsős
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 júl 14, 21:34:07 » |
|
Mák, h ezt a részt pont előtte olvastam át Konahamaru egy NIDAIME NARUTO! Jobb, mint a Hokage rang, én mondom Továbbá legnagyobb rész: Naruto fuuton edzés, durván jól fejlődik Kakashi: Naruto, kezdek Beléd szeretni! Naruto: *rémülten hanyattesik, mikor felrobban a rasengan* Kakashi: Ne ijedj meg, nem úgy értem! Naruto: EGY LÉPÉST SE KÖZELEBB! XDXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
PPPSPASV
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 júl 20, 21:30:58 » |
|
Naruto Shippuden: Naruto viszont látja Shinot, Kibat és Hinatát. Mivel új tagot keres a csapatába, próbálja meggyőzni Shinot és Kibat, de ők nem állnak kötélnek. Ekkor jön Hinata... "Naruto: Jó. Látom Szép kis barátok vagytok. Hinata: Ez Naruto-kun hangja. Naruto [nagyon határozott tekintettel]: Hinata, halgass és gyere velem. Hinata [elvörösödik]: Halgassak, és menjek vele? Lehetetlen! Lehetetlen! Ez olyan gyors." (A folytatást akár meg lehetne tárgyalni a hentai topicban )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 22:37:20 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Natsu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 júl 26, 15:25:40 » |
|
A kisame szövege Kakuzu és Hidan halála után van ... A dei - s az pedig asszem mikor Tobi sé Dei mennek a 3 farkú teknősért ... Még valahol Hidan - ék halála előtt ... gai vagy lee már nem tom : Konoha senpu ! gai mikor arcon rúgja Jiraya - t : Dinamic entyre ... lee mikor részeg : aii valahiagfyja GAI SENSEI !!! :nugget ehh... öö... Lee mikor volt részeg?? o_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 júl 26, 15:30:47 » |
|
Ha jol tudom a sima narutoba mikor naruto követte sasukét,hogy megállitsa és az az elötti harcba pedig le iszik egy erös alkoholt ami állitolag a gyógyszere ha jol tudom olyan 140-141 edik rész körül van! Remélem segittetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 júl 26, 15:45:29 » |
|
Na de kérem szépen! Azt eddig senki sem írta, hogy : "A FIATALSÁG EREJE" - by: Gai-sensei?
Jaj, meg azt bírtam még, amikor a shippuuden részben, mikor megtalálták az Akatsuki titkos bázisát, és ilyen mikrofonnal akartak kommunikálni... mindenki fölveszi, de Lee túl magasra állítja be, s mikor beleszóllal, midenki megsüketül... tökéletes chibiek, és jó nagy humor...
a harmadik meg ugyan ebben a részben, amikor Gai-sensei a jobb kezét előre teszi; Lee azonnal kapcsol, szintén ráteszi. Gai elkezd morogni, s ránéz TenTenre... tétovázva, de ráteszi... majd Nejire... *eltelik pár perc, Gai még mindig morog, Neji ilyen fejet vág: -.-"* de végül Ő is ráteszi...
Aztán Naruto is: "- Ez tök csúcs, mi mért nem csinálunk ilyet? Na, gyerünk" - Inkább a halál! - Sakura..."
Valami ilyesmi volt, nem emlékszem pontosan ^^", de ezen nagyokat röhögtem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 júl 26, 16:16:49 » |
|
Fuuu ezen dettó én is széjjel röhögtem a fejem. xD Azok a fejek, meg a morgás. S mikor rárakta a kezét Neji, olyan önelégülten morgott egyett. Szegények... xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|