Chakra
|
 |
« Válasz #360 Dátum: 11 dec 19, 07:51:18 » |
|
Az oké, amit leírtál Jiraiyáról, de attól még nem lesz valaki feltétlen jó sensei. ^^" (Persze kedvencnek nekem is kedvenc.  ) Tobi Sasukét próbálja terelgetni, több-kevesebb sikerrel. Bár megvezetnie látszólag sikerül. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 11 dec 19, 14:40:49 » |
|
Itachit is tanította elvileg. Ő meg oké, hogy lapból zseni, és bivaly erős volt, de azért nm rossz referencia.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 14:41:23 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 11 dec 19, 14:48:25 » |
|
Kakashi(bölcs,erős,naon sok elemmel tud bánni) a legjobb sensei, de muszáj volt Tobikára szavaznom 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 14:49:08 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 11 dec 19, 16:06:48 » |
|
Hát igen az 5/3 elem az nem semmi  de amúgy Gai senseit is nagyon szeretem  Jiraiya az kész  hát nála meghaltam amígy ő nem halt meg de ilyen az élet.. nagyon sokmindenkit szeretk amúgy 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 11 dec 19, 18:53:36 » |
|
Nem filler, spoiler, de amúgy is mindkét kijelentésben tévedsz.  ja tényleg  mindíg keverem Amugy tobi szerintem is jó mester lenne ha nem használná ki sasukét,a régi énjével viszont a világ legjobb mestere lenne igaz nem sok értelmeset tanulnák tőle 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 20:36:41 írta bankai95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 11 dec 19, 20:29:13 » |
|
Már nem azért, de kik voltak azok az állatok, akik Orocsira szavatak? xD  Ugye Anko is olyan jól járt vele... És Saukének a 'sensei'e volt?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 11 dec 21, 20:53:04 » |
|
Én pl azért szavaztam Orochimarura, mert a sima Naruto a Shippuuden között eltelt 2 év alatt Sasuke fejlődött a legtöbbet lekörözve Sakurát és Narutót. (Az más dolog, hogy maga a tanár milyen ember)
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 12 jan 02, 01:36:04 » |
|
Szerintem a Sandaime , ugyan is azért ő még is 3 legendás Sannin-t (nevelt ) fel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #368 Dátum: 12 jan 03, 00:45:04 » |
|
attól még,hogy erőben nagyon sokat fejlesztette oro sasukét,attól még nem lesz jó sensei.kakashi-ra szavaztam. sok technikát tud,mindegyik ágban jártas(genjutsu,ninjutsu,tai-jutsu) ezért képes a tanítványainak sok kérdésre megadni a választ(emellett nagyon informált). okos ,megfigyelő,kiváló vezető. vezetgeti a tanítványait a jó úton, pl. csakra edzésnél nem mondta el,hogy mit csináljanak a fára mászáshoz. emellett megvédi őket. eléggé jófej,humorizál is amikor kell,de komoly egyéniség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 12 jan 12, 19:53:13 » |
|
Attól még hogy sok technikát tud, nem ő a legjobb mester. Modnjuk félelmetes genin-mixet kapott.. 1 pukkancs egy citrom és egy fangörl... csodás kilátások. Hát Sasukenak megtanította a Chidorit oszt cső.. Naruto meg hát... Kakashi sensei kiváló shinobi, de ha neki fontosabb az IchaIcha hát egészségére. Megvédi őket? Ez alap, egy senseinek ez a feladata egyik része, mert ha 3-an elmentek volna Zabuza ellen 2 perc alatt kinyiffannak. Chakra edzés: megmondta mit kell csinálni, elég világosan. Arról nem tehetett, hogy több gyakorlásra volt szükségük, mint Sakurának. Nekem ő a kedvenc senseijem de a legjobb szerintem Asuma és Hiruzen ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 12, 19:53:50 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 12 jan 12, 19:58:50 » |
|
Naruto-val foglalkozott a legtöbbet Kakashi. Egy héten át az ő szerencsétlenkedését felügyelte és tippeket adott neki. Valamint a hülyeségeiért is ő szaladgált.
Sasuke számára egy egész elemtípust és a hihetetlen sebességet tanította.
Sőt, Sakura-nak is ő tanította a genjutsu feloldást, szóval igen sokat tett a csapatáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 12 jan 12, 20:56:02 » |
|
renato-san: igazad van, valahogy most csak a sima Naruto ugrott be  am a sebességet lehet tanítani? érdekes. Egy héten át az ő szerencsétlenkedését felügyelte és tippeket adott neki. Valamint a hülyeségeiért is ő szaladgált.na ezen jót mosolyogtam ez tetszett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 12 jan 13, 15:33:15 » |
|
Kakashi ^^ egyrészt azért, amit renato leírt másrészt meg a Sandaime is elismerte. Nem véletlenül jutott nek a kyuubi jinchuuriki, és az ucsihácska, akit a felsővezetők ki akartak nyíratni. Na meg Sakura sem egy könnyű eset...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 12 jún 14, 19:44:50 » |
|
Sztem Asuma is jó sensei volt főleg Shikamaru fejlődésében volt nagy szerepe és még a hálála is Shikamaru fejlődését eredményezte bizonyos szempontból mert felnőtt a faluban betöltött szerepéhez méltóan. :hmmm?:Ráadásul egy csomószor fizette a kaját ami nem kis szó hiszen Choji is az ő tanítványa volt.  És még fülbevalókat is vett a csapata tagjainak amikor azok chuninok lettek, mi rendes már.  (Amúgy őt sajnálom az egyik legjobban amiért kiírták a sorozatból  )
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #374 Dátum: 12 jún 14, 19:47:30 » |
|
Én Tsunadéra szavaztam. Az igaz, hogy a lelket is kihajszolta Sakura-ból, de megvolt az eredménye a kemény edzéseknek. Sakura megerősödött és megtanult gyógyítani is kb. 2 év alatt. Elég szép teljesítmény mind a Sensei mind a tanítvány részéről  A Sannin másik 2 tagja is elég sokat tett annak érdekében, hogy a tanítványaik fejlődjenek.  Így őket is jó Senseieknek tartom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 19:50:01 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|