Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #345 Dátum: 11 dec 17, 11:01:37 » |
|
Kurenaitol alig láttunk valamit azt sem tudjuk hogy mijen technikákat használ
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #346 Dátum: 11 dec 17, 11:13:35 » |
|
A mangában valóban nem sokat látunk de volt azért egy-két jelenete ott is. A filleres történetekben viszont sokszor szerepelt és ott pedig elég durva dolgokat cselekedett. Alapvetően genjutsu beállítottságú, így azon technikái nagyon veszélyesek. A taijutsuja gondolom átlagos lehet mint a legtöbb shinobinál. Ninjutsut nem láttunk tőle ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #347 Dátum: 11 dec 17, 11:53:04 » |
|
Tanárnak szerintem se lenne vmi jó de nem sipuban egész erős és sipuban mindenki erősebb szal lehet ,hogy még tartogat meglepetéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #348 Dátum: 11 dec 17, 13:39:25 » |
|
Én Jiraya senseit tugok magamnak elképzelni . Hamar közös témára lelnénk .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ranzorser
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A Homok Ura
|
|
« Válasz #349 Dátum: 11 dec 17, 15:34:04 » |
|
Én Jirayat választom, mert egyszerűen nem lehet megunni ezt a fazont. Spoiler: Én Sajnálom hogy meghalt, és ezzel szerintem más is így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #350 Dátum: 11 dec 18, 13:17:51 » |
|
Dehogynem, bár rövid idő de meggyőző nézd meg a kurama clan arc-ot chakra-sama. Az filler volt? Ha igen, akkor én nem nagyon veszem figyelembe.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #351 Dátum: 11 dec 18, 14:38:57 » |
|
Igen az filler volt csak
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #352 Dátum: 11 dec 18, 16:22:10 » |
|
Előttem írták az előző oldalon, hogy miért Asuma.. Duuu nagyon igazad van, persze a Kakashi csapatnál is sokminden összejött de az Asuma csapat tényleg az egyik legjobb.. Kurenainál ott van Shino, aki különc, Gainál pedig Neji és Lee nem bírja annyira egymást, Neji soxor szúrkálódott Leevel, mert úgye csak taijutsu...Shikamaruéknál pedig Ino volt aki nyafizott, de mégis ott bírtak összeszedni egy a szüleikéhez hasonló combot. Talán a legjobb Asuma, de a kedvencem Kakashi ^^ amúgy pont a Yondaime lenne? Ott Kakashi és Obito marta egymást, persze az utolsó pillanatban barátok lettek, de ettől nem változott semmi, Obitot már nem lehet felébreszteni...de persze a Sharingan az megmaradt Kakashi csapat egyértelmű bökkenője Sasuke volt, meg hát Narutoba volt a Kyuubi, ezért el kellett menni Jiraiyaval edzeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #353 Dátum: 11 dec 18, 16:34:48 » |
|
Szerintem a 3 sannin a legjobb, mert mindhárom tanítvány( Sasuke, Naruto, Sakura) erősek lettek, és mind nagyon ért ahhoz, amit a mester tanított.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #354 Dátum: 11 dec 18, 16:41:23 » |
|
ez igaz csak orochimaru nem túl sok jót tanított pl emberölés,állatkínzás és a legtöbb tanítványa vagy meghalt vagy orochimaru börtönbe zárta és ennyi veszéllyel én nem nagyon lennék a tanítványa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #355 Dátum: 11 dec 18, 16:42:12 » |
|
Azért írtam úgy, hogy ahhoz ért amit a mester tanított, Sasuke nem emberi dolgokra lett tanítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #356 Dátum: 11 dec 18, 16:49:22 » |
|
De az is hatalmas mázli ,hogy egyáltalán életben maradt Filler: és miután megölte orcsit még utána is majdnem meghalt orcsi miatt és ez csak sasuke a többi tanítványnak nem volt ilyen szerencséje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #357 Dátum: 11 dec 18, 21:27:28 » |
|
Nem filler, spoiler, de amúgy is mindkét kijelentésben tévedsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Terumi Mei
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #358 Dátum: 11 dec 19, 02:08:23 » |
|
Egyértekműen Jiraiya a legjobb Sensei! Vicces, humoros, és egy igazi szoknyabolond és nem utolsósorban egy remek shinobi. Egyike a 3 legendás Sanninnak, és egy nagyon szimpatikus karakter, akitől legtöbbször szakadtam a röhögéstől. Nagyon sajnáltam, amikor meghalt, hiszen egy pótolhatatlan karakter volt, de hát Kishi nem volt hozzá kíméletes. Utána Kakashi következik, és nem is kell részleteznem, hogy miért. Szintén egy nagyon kedvelt karakter. Ahmmm... Tobi kinek a minek a senseie?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 02:11:25 írta Terumi Mei »
|
Naplózva
|
"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok? Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta. Azért jutottunk el ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk. Még meg kell másznunk az emelkedőt. Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #359 Dátum: 11 dec 19, 07:47:11 » |
|
Tobi a sunyulás mestere
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
|