Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 ápr 14, 09:03:00 » |
|
Ha a technikákat vesszük akkor egyértelműen Jiraya (csak nézzük meg kiket tanított). Motivációban viszont nálam Iruka viszi a pálmát, mert az összes taknyost neki kell pátyolgatni az akadémián és motiválni őket, hogy jobb és erősebb sinobik legyenek, ill. ne térjenek le a helyes útról. (pl. ha ő nincs akkor lehet Naruto teljesen más jellem lenne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 ápr 14, 16:01:29 » |
|
Szerintem fukasaku a legjobb tanár! Tök jól megtanította narutonak a sennin módot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 ápr 15, 15:26:12 » |
|
Én kakashira szavaztam, mert szerintem az mellett, hogy jó tanár, még humoros is és megértő. Nagyon jó kapcsolat alakul ki közte és a "diákja" között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 ápr 17, 17:21:24 » |
|
Jiraiára szavaztam, mert az ő kezei alatt fejlődött Naruto a legtöbbet. Mondjuk a sennin módhoz nincs köze, de ettől eltekintve. Tőle tanulta meg a rasengant, ami az egyik alaptechnikája lett a bunshinok mellett, és 2 évig tanította még rengeteg mindenre. Meg jófej is! ^^
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Mayo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Uchiha Madara Fan
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 ápr 17, 19:52:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 ápr 20, 20:52:29 » |
|
Sztem meg kakashi: pl: most a naruto manga-ban volt az hogy fukasaku mondta naruto-nak hogy nem tudsz egyszere jobbra és balra nézni, és narutonak mégis sikerült megcsinálni a kitüzött feladatot,és honnan származik ez a nem tudsz egyszerre jobbra és balra nézni? Na kitöl? Ha kakashi nem mutatja meg narutonak a rasenshurikenes edzésnél,lehet nemsikerüé még mossem elsajétittani a rasenshuriken-t-nem hogy a sennin-modot. Ugy hogy kaki, mondjuk ö is megmutathatta volna a rasengan-t naruto-nak,de persze itt mindenki jo tanár yiarátol kedve Iruka-sensei-ig, mindenki megtanitott neki vlamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadow
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 ápr 21, 06:44:14 » |
|
Kakashi az örök klasszikus. Na meg persze öt is mutatják többet. De akk is Kakashi FOREVER.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 máj 03, 21:11:59 » |
|
Kakashi ra szavaznék, igazából szerintem az ő tanításaiból láttuk a legtöbbet és láthattuk az eredményt is ^.^ akár a jó, akár a gonosz oldalról beszélünk. Másrészt Jiraiya sama sem hanyagolható el innen Yondi és Naruto mestere a mi hatalmas 'békakirályunk' és a kedvenc sennin-em is *rip *
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 máj 03, 21:14:13 » |
|
Kakashi és Jiraya mert szerintem ő tőlük tanult a legtöbbet meg persze a béka papó akitől megtanulta a sennin formát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 máj 09, 23:29:23 » |
|
Igaz, hogy azt sose láttuk, ahogyan konkrétan Sandaime tanítja a 3 tanítványát, de ő teremtette Konohát olyanná, amilyen és szerintem ő miatta van benne az új generációban az a fajta akarat, ami miatt Konoha a legjobb és legigazibb ninjafalu. Sandaimét önmagában is imádom, egyszerűen tökéletesen végezte a munkáját és minddenkiben nyomott hagyott, neki köszönhetjük, hogy Konohában ilyen nagy ninják vannak. Rajta kívül persze én is Jiraiya meg Kakashi mellett döntök, Naruto nélkülük alig lenne valahol, de a Hamradikra kellett szavaznom
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 szep 17, 17:04:13 » |
|
Én sztem Jiraiya.Én mellete érezném a legbiztonságosabban magam
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Madoka Motto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 szep 27, 08:14:23 » |
|
Szerintem Kakashi. Hagy miért?:sok tapasztalata van ,erős...benne van a bingo könyvben mint másoló ninja
|
|
|
Naplózva
|
"Jelenleg nehéz elképzelni hogy valahol a világban esik az eső"
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 szep 27, 11:17:06 » |
|
Hát én vagy a 3. akarnám vagy Jirayát.Mindkettő ellen vannnak érvek meg mellete is,de tény hogy ők nevelték a legjobbakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 szep 27, 11:46:09 » |
|
Nálam Kakashi és Orochimaru viszi a pálmát.
Kakashi stilusa nagyon bejön. Lefektette az alapokat a Team7 ben, majd Narutoval kifejlesztették a legerősebb szél elemü jutsut. Orochimaru meg jutsu ismeretben világ első, és Sasukéval megalkották a Kirint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 szep 27, 17:43:45 » |
|
JAh, Kakashi meg a Raikiri-t, Kakashi a nyerö, nekem ö, és kész, de azért vannak még jó Sensei-ek, Orcsi is ,meg Yiara is jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|