Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 nov 08, 14:36:39 » |
|
Egyetértek! Kakashi és jiraya! Olyan mintha apja fia páros lenne annyi közös tulajdonság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 nov 16, 23:23:25 » |
|
Kakashi... mert kimásnak jutott volna eszébe egy párbajnak a kő-papír-olló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 nov 18, 21:54:24 » |
|
kakashi mert erős vicces okos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 dec 23, 12:08:07 » |
|
Bár utálom őt, de szerintem Orochimaru, mert ha megnézzük, szinte mindennap tanított valamit Sasukénak.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 dec 23, 16:49:29 » |
|
Minden nap...? ^^ Egyáltalán nem tudjuk, hogy mikor mit tanított neki. De tény, hogy rengeteget edzettek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 dec 23, 20:30:30 » |
|
Én Gaira szavaztam, elég megnézni Leet elötte és utána. ( Tudásban és felfogásban nem szerkóban) ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 dec 23, 23:43:33 » |
|
Kakashi és Guy között van nálam a vacilálás , de mivel Kakashi sensei nyert a kő-papír-ollóban , így ő a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #262 Dátum: 09 jan 12, 21:40:32 » |
|
Én is Gai -ra szavaztam hisz Lee ahogy elnézem ... Meg ők egy kicsit "lelkileg is kapcsolódnak" .Amúgy ahogy vissza tekintettünk az animében Tsunade ezdése érdekes és vicces is volt de szerintem ő is jó volt
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #263 Dátum: 09 jan 12, 21:48:08 » |
|
Ez igaz Gaga de Gai pl. Nejivel nem jön már ki olyan jól... Én Kakashira voksoltam mert amíg együtt volt a 7-es csapat addig öszzetartás köztük volt a legharmónikusabb... (Persze nem a legelején )
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #264 Dátum: 09 jan 12, 23:35:17 » |
|
Kakashi és Gai nekem egyenrangúak... De ha a kedvencre kéne szavazni és kinlenne én bizony Yondira szavaznék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 09 jan 14, 03:22:57 » |
|
"De ha a kedvencre kéne szavazni" eeeezzt annyira szeretem *____* sosem az a lényeg ki az aki tényleg tud hanem az h ki a kedvenc (( jelen esetben ki a kawai abb xDD )) én tartom magam Orohoz a listábol... de sztem az öreg béka aki Narutonak kitanitotta a remete harcot azsem csinálta rosszul
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 14, 03:23:32 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiko-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 09 jan 14, 22:57:15 » |
|
Kakashi. Miért? Mert szimplán ő a legjobb! Nem csak azért mert okos, bátor, kedves (és sosem jön ki a sodrából), hanem mert jófej is!
|
|
|
Naplózva
|
majd kicsit később írok ide is valamit
|
|
|
Miaka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 09 márc 16, 17:52:54 » |
|
Szerintem Jiraiya, mert rajta mindig lehet nevetni, és humorosra véve minden könnyebb.
|
|
|
Naplózva
|
Szeretünk Chibiket adoptálni! ^.^ Name: Kawaii Shikamaru
Click here
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 09 márc 16, 19:58:17 » |
|
Jiraiya mert jól átadja a tananyagot, mondhatnám kakashit de nem lenne igaz mert ő inkább csapatvezetőnek jóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #269 Dátum: 09 ápr 13, 23:11:54 » |
|
Én Asumát tartom a legjobb senseinek, mert képes volt motiválni Shikamarut és a többieket, valamint nem formálta valami hasonlóra sem egyikük személyiségét sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|