Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 júl 10, 21:18:48 » |
|
Szerintem is Jiraya mert Naruto többet tanult tőle mint Kakashitól. Nem mondom, h Kakashitól semmit, csak azért még is vele töltött 2,5 évet és nem mondhatnám, h nem lett erősebb mint volt. Meg... meg... gondolom úgy is érti aki érti. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 júl 13, 21:23:31 » |
|
én kakashira tettem a voksot mert nekem teccik ez a klonos gyors tanulásos trükk:D de jirayai melet is dönthettem volna mert sztem ő is jol tanít!!(persze bevilllant tsunade is(ő azért mert amikor sakura meséli hogy,hogy képezte ki őt ,hát az kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
H.kakashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 júl 16, 21:37:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 júl 16, 22:05:34 » |
|
Én kakashira szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 júl 17, 13:56:47 » |
|
Hát ez fenomenális de úgy merő viccből nem mondanád el az okát is?
Mert tudod a topic neve: Ki a legjobb sensei és miért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 14:02:20 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 júl 17, 14:14:19 » |
|
O sorry :'X az oka: 1.tökre bírom azért,mert nem az a nagyon szigorú. 2.humoros is tud lenni 3.nem sorolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 júl 17, 14:22:45 » |
|
öcsém mennyi kakashi fan x"D m1 én Asumára szavaztam sztem ő volt a legjobb..... nemtommér olyan lazavolt megtökjófej x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 júl 17, 15:44:06 » |
|
Gai sensei, az elsőszámú pszichológus, önbizalom növelő, felkarolom a gyengéket senseiiiii
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 júl 17, 17:30:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 júl 17, 22:04:58 » |
|
Mert Colgate-t használ Oral-B fogkrémmel. Na OFF kikapcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 júl 18, 16:57:46 » |
|
Éljen Asuma,mert bagózott
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 júl 18, 17:15:09 » |
|
Csak azért mert bagozot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 júl 18, 17:19:27 » |
|
Én személy szerint az összes senseit szeretem,kedvencem nincs mert mind1ikben találok vmit amit szeretek.Asumának ez a ,,mert bagózott" csak arra utalt h azt nagyon bírtam benne h bármit csinált a kezéből nem hiányzott a cigi,1 valódi láncdohányos 1 animében és ez olyan megnyugtató,azt jelzi van vmi kapcsolat a valósággal :)Am meg elkezdhetném Asuma dícséretét,de sztem mindenki tudja h miért jó sensei már épp elégszer le volt írva.
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 júl 18, 19:58:18 » |
|
hát a mostani fillerek alatt nagyon megkedveltem Asumát és az okosságait Mondjuk lehet hogy orochimarura tettem volna a voksomat mert azért sasuke mekkorát fejlődött míg naruto hát meg neki azért ott van a hang ötöse akik úgyszint eléggé jól kilettek képezve de nekem akk is Asuma a kedvencem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 18, 20:00:29 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 júl 18, 20:30:04 » |
|
Orochimaru sokat tanított Sasukenek, mikor csak fogta megmutatta Sasukenek a jutsut ő meg lemásolta sharingannal, na meg Sasuke genius. A hang ötös meg anniy hogy mindnek volt egy jó képessége, ezeket össze kaparta Oro és adott nekik egy CS-t, majd való hogy ő csak úgy lealacsonyodik hozzájuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|