szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 jún 24, 20:42:38 » |
|
Jiraiya a király!! Na meg Gai! De Kakashi a kedvencem attól függetlenül ,h sensei ként elég gyenge
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Hyuuga klán vezetője
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 jún 27, 19:39:35 » |
|
Naná hogy Gai! De csak azért mert mindig megcsillan a foga Az annyira LOL Nah meg az a perverz Jiraiya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 jún 28, 09:11:32 » |
|
Kakashi , nameg Jiraiya a legjobbak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totibaba
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 jún 29, 02:16:42 » |
|
Jiraiya ... Tök jól áll neki hogy öreg de még mindig hajtja a pipiket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 jún 29, 02:31:05 » |
|
Orochimaru, vagy Tsunade. Azért figyeljetek, Sakura is, meg Sasuke is 10x többet fejlődött mint Naruto... Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 jún 29, 03:05:48 » |
|
Hát... Sakura csak fejlődni tudott... Onnan ahol ő volt, romlati már nem nagyon lehetett... ^^" Orochimaru meg csak a saját pecsenyéjét sütögette, szóval jó szándék = 0. Jiraiya legalább nem saját magáért segített Narutónak, hanem hogy az majd meg tudja védeni magát az Akasszukkitól.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 jún 29, 10:27:33 » |
|
Sakuranak volt egy jó chakra irányítása erre kapott egy healt meg egy erős ütést, de nem nagy szám. Taijutsu még mindig 0 ninjutsu 0 genjutsu 0 Sasuke meg kb annyit csinált hogy Oro mutatta a jutsut Sasuke meg Sharingan on, azt másolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 júl 01, 09:34:57 » |
|
Hát... Sakura csak fejlődni tudott... Onnan ahol ő volt, romlati már nem nagyon lehetett... ^^"
Chakra veled vagyoook! Akkor is kakashi meg Jiraiya a legjobbak igaz hogy Kakashi egy idióta de szeressük ááám (bár Jiraiya mikor nem az )
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 júl 01, 16:05:19 » |
|
Sakuranak volt egy jó chakra irányítása erre kapott egy healt meg egy erős ütést, de nem nagy szám. Taijutsu még mindig 0 ninjutsu 0 genjutsu 0 Sasuke meg kb annyit csinált hogy Oro mutatta a jutsut Sasuke meg Sharingan on, azt másolás.
Ö ezt honnan szedted?A mangában nem mutatták amikor tanult Orótol és pl.:a chidori nagashit és a többi chidorira épülő jutsut le se tudta volna másolni hisz Oro nem használ olyat,az idézéshez szerződést kell kötni tehát ott se kell sharingan és a kirint se hiszem hogy Orótol leste volna el de sorolhatnám még szal .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 júl 01, 17:29:53 » |
|
ja de addhozzá hogy Sasuke tehetséges Naruto meg nem ő csak a kitartásával küszöbölte ki azt hogy nem tehetséges meg kicsit butus is
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 júl 01, 18:26:36 » |
|
Igen de én itt nem beszéltem Narutórol .Én csak aztmondtam hogy Oro se gyenge sensei hogy olyan technikákat tanított amit nem ismer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 júl 01, 19:13:18 » |
|
Chidorihoz már nem sok szenvedés kellet ha nézzük Sasuke alap müveltségét ninjutsu terén na meg zseni. Summont is tanulni kell hogy kit hívj elő mint Jiraiya, ezt Naruto nem tudta megtnaulni, csak belevitt minden chakrajat amiből egyértelműen Gama jön. Kirin egy kb annyi jutsut tartalmazó skill mint a Rasengan, semmi seal nem kell hozzá .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kortepanna
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 júl 09, 13:14:31 » |
|
szerintem gai a legjobb mert vices
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 júl 09, 16:28:05 » |
|
Jiraiyara szavaztam, mert Narutot tök jól tanította sztem, Jiraiya meg Kakashi között kellett döntenem :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 júl 10, 21:07:50 » |
|
Sztem Jiraya mert remélhetöleg 2 hokaget tanitott
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
|