Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 máj 21, 23:12:07 » |
|
A kinnlévők közül Kakashi... Egyébként Yondaime...kár h ő nincs kinn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
welwerin
Vendég
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 máj 27, 09:33:02 » |
|
Hát nem egyértelmű?? A legeslegjobb sensei a KAKASHI.Az a legjobb benne, hogy hihetetlenül nyugodt és hűvös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 máj 27, 10:41:36 » |
|
Na szerintem nem igazán van min vitázni KAKASHI a legjobb és kész a hozzászólók többsége is rá szavazott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 máj 27, 20:42:51 » |
|
Ja. De sokan csak azért szavaztak rá, mert ő a(z egyik) kedvencük. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 máj 27, 21:24:53 » |
|
Igen elégé pofára megy a dolog .Én is rá szavaztam mert sokkal jobban szeretem mint az általam legjobb mesternek tartott Sandaimét hisz azért 3 tanítvány-3legenda .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 máj 28, 07:58:06 » |
|
húú, hogy is mondta Jirayia? "Egy jó mesternek jó tanítványai vannak?" Kakashi - Naruto
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 máj 28, 11:13:40 » |
|
Nagyon szeretem Kakashit, mint senseit...Mert elég türelmes, és hatalmas tudás birtokában van.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 máj 28, 15:20:12 » |
|
Kakashi, jó, de nekem a késések és a régi kivételezései nem tetszettek, Narutoval is nehezen érteti mega dolgokat, Ero már jobb ő jól tanít pl a Rasengant is milyen gyorsan elmagyarázta Narutonak és először őt akartam, de mégis Asumára voksoltam, volt pár olyan megmozdulása, főleg Shikára nézva ami nekem szimpi volt (ne gondoljatok rosszra)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 máj 28, 16:00:12 » |
|
Hát igen Asuma is eléggé ott van de ezt már egyszer leírtam meg azt is hogy ő volt az első akit cigizni láttam... Egyébként nekem még Kurenia is tetszik (persze úgy mint sensei, bár ha igazi lenne nem lenne rosz csaj...) Csak hát ő nem szerepel valami sokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 jún 15, 22:48:28 » |
|
Sztem kakashi mivel ő a legerősebb seinsei
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joke1111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 jún 19, 18:13:00 » |
|
szerintem kakashi mert nagyon jófej egyben viszonylag komoly és elég okos is ráadásul ott van neki a sharingan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 jún 19, 18:41:14 » |
|
Jiraiya a legnagyobb! De még tetszik Asuma stílusa is csak kevesett látható. Na meg Gai sensei is nagy Kakashit birom de mint sensei elég gyenge :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 jún 19, 19:52:00 » |
|
Szerintem azért elégé ottvan hogy egy olyan módszert talált ki amivel egy 20 éves tanulást egy hétre lerövidített.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 20:18:39 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 jún 19, 20:17:09 » |
|
Ööö... nem fejlesztett ő ki semmit, a Kage Bunshinnak eleve megvolt ez a velejárója, csak a nagy chakra-igény miatt senki nem tudta kihasználni, kivéve Narutót. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 jún 21, 11:19:33 » |
|
Véleményem szerint Asuma mivel hogy igazából nála láttam hogy a legtöbbet foglalkozott a tanítványival. És itt nem feltétlen az edzésekre gondolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|