14. rész
Az is elképzelhető, hogy a kiegben el volt direkt szóva valami mágia, hogy odarántsa a játékosokat, a dolog mögött pedig, ha ez így van, valószínűleg a föld népe áll (hercegnőstül) valamiért, amit még nem tudunk.
Azt a rohadt, majdnem fején találtam a szöget pár hete
World Fraction hmm....
Akkor ezekszerint a goblinos stb is léteznek valami más világban? Végülis elképzelhető ezek után.
Ugye pl: a marvel világában is létezik a mi valóságunk, és mi pókembert stb-t csak képregénynek gondoljuk, de ezek a marvel más valóságaiban valóságok.
Szerintem itt is valami hasonló dolog állhat fönnt.
...........
Azért ez a gondolatmenetem is elég jól bejött
Ugye a bölcs mondja, hogy Shiroe 90 valahány éve jelent meg a világban
--------------
Ezek után most már nyugodtan mondhatjuk, hogy a "World Fraction" nagyjából azt csinálja, hogy valamilyen szinten egyesít dimenziókat. A második World fraction összekapcsolta az Elder Tale játékot ezzel a világgal, a harmadik pedig összekeverte őket.
Azt gyanítom viszont, hogy a World Fraction mostanra már nem is annyira mágia lehet, hanem inkább véletlenszerűen megfelelteti egymásnak a külömböző világokat ezzel a világgal, amolyan autómatikus anomália.
Szerintem ezt a world fractiont egyszer használták csak, azóta pedig ha valahogy megfelel ennek a világnak valami, akkor azt megpróbálja síkba hozni vele.
Mostmár rohadtul érdekel, hogy mi lesz!