Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 feb 02, 05:36:27 » |
|
Újra megnéztem már sokadszorra... még mindig zseniális! Ez messze übereli akár melyik shipu moviet.
Sajnálatos, hogy ezt leszámítva egy movie érdemli meg a Naruto címet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 02, 05:38:11 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
gal9marcell
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 jan 09, 11:05:36 » |
|
Nemrég néztem meg, és nagyon tetszik. ^^ A csatajelenetek is zseniálisak, főleg az elején tetszett, amikor még forgatnak, és hirtelen jön a támadás. A színésznő néha irritált, fú, annyira kiakadtam néha tőle, magamban jókat káromkodtam xD De ezt leszámítva szerintem nagyon jó mozifilm az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 jan 09, 11:11:42 » |
|
Jaja az elsö az nem rossz , sajnosa 2.rol ez nem mondható el. Nekem ebben a movie-ban az tetszik ,hogy 1 új környezetben láthatjuk a Naruto töténetét. A havas öltözék jol áll nekik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
penge792
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 jan 11, 14:06:05 » |
|
engem az eleje untatot de a vége felé kezdet izgalmasab lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gal9marcell
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 jan 11, 16:24:51 » |
|
A havas öltözék nekem is tetszett, habár csak egy köpenyből állt, de ez a havas környezet is nagyon érdekes volt, tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 jan 13, 20:47:52 » |
|
hát igen, sokkal jobb a shippuu moziknál -kivéve a 3-asnál, nekem az tetszik a legjobban-, és igen a végére lett izgalmas
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 18:12:43 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 ápr 21, 23:22:16 » |
|
a vége annyira izgalmas lett hogy többször is megnéztem egymás után )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 dec 15, 14:16:54 » |
|
Az angol feliratot nem lehet le venni? Mert én sehogy se bírtam!
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 dec 16, 13:27:12 » |
|
Nem. Bele van égetve. Keress a neten egy RAW-ot, azon nincs angol felirat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sheenka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 márc 31, 13:47:35 » |
|
Sziasztok! Sajnos eltűntek a mozijaim (gondolom kölcsönadtam valakinek), és újra le szeretném szedni, de ugye nincs már MU... Nem tudna valaki segíteni? Feldobni torrenten vagy ilyesmi... Nem teljes így a gyűjtemény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 ápr 02, 19:57:55 » |
|
Naruto 1. mozi újra feltöltve. Itt megtalálod: http://naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=157
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tobi-madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 13 jan 27, 09:57:09 » |
|
Rosszúl látom vagy tényleg mindig letőrlődik a mozi? (Csak felirat van). Kaphatnék esetleg egy forrást honnan tudom letőlteni?köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
crazyyy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 13 jan 27, 14:22:29 » |
|
sziasztok. tunda valaki segiteni?szeretném letölteni a filmeket de valamiért nem megy ,rá megyek a video letöltésére de nem inditja el hanem ide ugrik http://www.naruto-kun.hu/downloads.php elöre is köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|