Den: azért attól még messze vagyok, de igyekszek!
Am tényleg van valami hasonlóság az 5D főszereplője(Yusei Fudo) és Yami Yugi között. Gondolom te is Yugi alteregójára gondoltál, a Pharao-ra.(Atem) A kicsi Yugi nekem nem túl szimpi! :'X
Ami a jó csajokat illeti, eddig csupán Jack Atlas(Yusei riválisa/régi haverja, a bajnok, "King") csicskása szerepelt, valamint Yusei göndör/hullámos hajú kiscsaj haverja, aki úgy 12 éves lehet. Az openingben látni lehet még egy sötétrózsaszín, nagyon idétlen frizurájú csajt és egy zöld, enyhén dedós hajú kislányt. Hááát, őszintén szólva egyik sem tűnik még csak csinosnak se!
Hiei: Nos, ez az áldozásos dolog már a sima Yugioh 2. évadjában is így volt!
Egyedül a nevetséges és gagyi Pegazusos részekben volt az a szabály, hogy nem kell áldozni még egy 7-es level-ű szörnyért se!
Nekem vannak igazi lapjaim is, s már a legelső kiadott pakliban(Starter Deck Yugi) lévő szabálykönyvben is elő van írva, hogy 5-6 szintűért egyet, 7-es és ennél magasabb szintű szörnyért pedig 2 szörnyet kell feláldozni a pályáról.(speciális kivételek természetesen vannakXD) Szerintem ez így jó, mert különben mindenki csak kb. 2800 fölötti támadó/védekező pontú szörnyeket rakna a paklijába.
Gyengébb szörnyekkel is lehet nagyon izgalmas meccseket lejátszani! És nem feltétlenül csak a 3. körben tudsz lehívni erős lapokat!
Én pl. sokat játszok yugioh-t a Ps2-n, gyakran az 1. körben lehívok egy 8-as szintű szörnyet, és általában már a 2. vagy 3. körömben megnyerem a duelt.
Jaden Elementar Hero paklija nekem se tetszik, de a legtöbb fusio lap egész jó!