Csak hogy fellendítsem, ezt az igen érdekes kis topicot, leírom, hogy mi az én ranglistám úgymond.
Kezdjük először is a
sima Narutoval:
(Előre szólok, mivel nem vagyok abbbszoollúúte szakértő, csak azt írom le, hogy mi tetszik, és mi nem ezért óriási kritikákra senki ne számítson.)
Openingek:Haruka kanata: Valamiért nagyon megfogott.
Kanashimi wo Yasashisa Ni: Az énekesnő hangja enyhén szólva erotikus (b**a a fülem), viszont tagadhatatlan, hogy az adott epizódokoz nagyon el lett találva ez az opening.
GO!!!: Személyes kedvencem. Valami zseniális, mind a zene mind a képi világ, nekem legalább is nagyon bejön.
Seishun Kyousoukyoku: Megint csak azt tudom mondani, hogy az adott epizódokhoz maradéktalanul passzol, minden téren.
Yura Yura: Gőzöm sincs miért, de tetszik.
Egyébként, saját véleményem szerint a simában a legtöbb OP és ED remekül el lett találva.
Endingek: Bevallom, az endingek nagyrészét nem igazán néztem végig, viszont amit igen, az valahogy benne ragadt a fejemben, az biztos.
Wind: Nálam ez minden tekintetben abszolúte nyerő. Ennél jobb endingje szerintem nincs is a sorozatnak.
Viva rock: Ezeket az epizódokat, amik alatt ez az ending ment sokszor láttam Animaxon, ott meg ugye nem lehetett beletekerni, és végignéztem nem egyszer.
Mondhatni minimálisan hozzánőtt az agyamhoz. xd
Speed: Nem tudom miért, de mocskosul tetszett egy időben.
Parade(?): Ezt a kutyás endinget bevallom eddig sosem láttam, de cuki.
Scenario: A sima utolsó endingjeként én úgy érzem remek szolgálatot tett. Olyan igazi Narutos ending.7
Ui.: Ami picit vicces, hogy a legtöbb OP-ben és ED-ben Asuma és Kurenai egymás mellett van.
Naruto Shippuuden:Itt már kicsit könnyebb lesz a dolgom, ugyanis itt több a "mócsing" úgymond, és itt már gyakrabban is néztem őket végig, nem úgy, mint a sima Narutónál.
Openingek:Hero's Comeback: Nagyon hangulatos kis visszatérő zene, ha fogalmazhatok így. Dinamikus, jó a hangzása, szép a képi világ. Egyértelműen az egyik kedvenc.
Sign: Nem hiszem, hogy túlzok, ha azt mondom, hogy az egyik, ha nem a legjobb opening a Narutoban. A zene, a képi világ, a felépítés, a spoilerkedés, az egész elrendezése egyszerűen zseniális!
Tomeidatta sekai: Közel egyenértékül a Signnel, az egyetlen ami kicsit belerondít, az, hogy olyan karaktereket is mozgatnak a benne lévő harcokba, akik ott se voltak. Ennek ellenére remek hangulata van.
Lovers: Ez is egy remek, utalásokkal tarkított dinamikus opening.
Totsugeki Rock: Van aki szidja, hogy miért kellett a háborúhoz egy "ilyen tök vidám" zene, de személy szerint nekem tetszik ez az opening.
Hangulatos.
Moshimo, és Niwaka Ame Nimo Makezu: Nem igazán tudtam választani. Igazából nem tartom őket óriási durranásnak, de tény, hogy jó hangulatot adtak a részeknek. Pláne az utóbbi. (Amúgy miért van Pákó a TV-ben???)
The Size of the Moon: A legújabb opening... Egyszerűen nem tudok betelni vele! Remek! A zene, a szöveg, a kevésbé sem rejtett utalások, a vörösen véres, és borús hatást keltő környezet. Egyszerűen zseniális!!!
Endingek:Mezamero: Érdekes ötlet ez a slideshow, de nem rossz a zene sem. Szerintem.
Bacchikoi: KEDVENC! XDDD Bácskoj bácskoj béjbeeee. XDDDDD Tipikusan annyira sz*r hogy már jó.
For you: Egyértelműen az egyik top ending. Ötletes, aranyos, és nem a szokásos rinyaszöveg Szöcsi után.
Shout Out Your Desires!!!(?): Gőzöm sincs miért, de egyszerűen bennem maradt ez a dallam.
A képi világ is tetszetős (nem tudom miért, de nekem tetszenek az ilyen stílusú dolgok).
By My Side: A spoilerkedős szájukat!
Emlékszem, mikor kijött ez az ending milyen epicnek találtam. :'D
Cascade, Shout This Voice Dry, Goodbye Memory: Ezek érdekesek, nem feltétlenül kiemelkedőek, de mégis megfogják az embert.
Black Night Town: Alapjában véve nem a legkedvesebb karakterem Sasuke, de ezek alá a részek alá, ez remek választás volt! Ráadásul nem is a kötelékekről nyáladzik, és a zene dallama valami állati. És, igen, Sasuke lehet, hogy csajos, de akkor is menőre sikerült.
Hahahahahaha~ Jó sok baromságot írtam "elemzés" címszóval. Na de nem baj, igazából az ok amiért írtam nem csak az, hogy leírjam amit gondolok, hanem az, hogy mások is lássák a témát és írjanak. xd