Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 aug 19, 06:36:44 » |
|
Üdv. Nem tudom hogy jó témába teszem fel a kérdést, vagy hogy ez mennyire off. De lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek miután Kubo, és Kishi befejezi a "nagy művüket" (mert hát mind a ketten már a végénél járnak), akkor kik lehetnek azok a mangakák, akik ki tudnák tölteni a Kubo, és Kishi által hagyott űrt? Érdekelne a válaszotok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 aug 19, 11:38:17 » |
|
Üdv. Nem tudom hogy jó témába teszem fel a kérdést, vagy hogy ez mennyire off. De lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek miután Kubo, és Kishi befejezi a "nagy művüket" (mert hát mind a ketten már a végénél járnak), akkor kik lehetnek azok a mangakák, akik ki tudnák tölteni a Kubo, és Kishi által hagyott űrt? Érdekelne a válaszotok.
Bárki, akiknek a mangáját gőzerővel reklámozza a WSJ, illetve elpakja a hype vonat. ;P Viccet félretéve nem lenne nagy űr a hátuk mögött, főleg, hogy ott van még a One Piece, a Toriko, a Gintama, Fairy Tail, Kenichi stb mangák, amiket ugyanúgy olvasnak, mint a másik ketőtt. Szóval gyakorlatilag bárki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 aug 19, 11:59:52 » |
|
Bárki, akiknek a mangáját gőzerővel reklámozza a WSJ, illetve elpakja a hype vonat. ;P Viccet félretéve nem lenne nagy űr a hátuk mögött, főleg, hogy ott van még a One Piece, a Toriko, a Gintama, Fairy Tail, Kenichi stb mangák, amiket ugyanúgy olvasnak, mint a másik ketőtt. Szóval gyakorlatilag bárki. Úgy értem, hogy valami kevésbé hosszú és népszerű nincs szerintetek? Amiben van potenciál, egy új név. Csak azért kérdezem, mert ez a kettő hamarosan a végéhez ér, és (számomra) elég nagy űr fognak hagyni maguk után. Ezért kérdeztem hogy szerintetek, van-e valami új cím ami szerintetek pótolhassa őket majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 aug 19, 13:18:16 » |
|
Ami viszonylag új névnek számít, harci shounen és látok benne potenciált, az a Nanatsu no Taizai. Október 5-én indul az animéje és szerintem van rá esély, hogy jelentősen növelni fogja a manga népszerűségét. Isten igazából, más harci manga, ami frissnek mondható és rendelkezik már egy kisebb táborral, nem nagyon van.
A keletkezett űrrel kapcsolatban sergei-vel értek egyet. Az egykori "Nagy Hármas" már régen nem létezik, így a Naruto és a Bleach vége nem fog semmilyen űrt hátrahagyni. A Naruto helyét eladásügyileg és népszerűségügyileg már átvette a Shingeki no Kyojin, a Kuroko no Basuke és a Magi. A Hunter x Hunter is előtte tud bőven végezni, ha Togashi dolgozik. A Bleach pedig mára már éves szinten a 12-20. legtöbb eladott manga között van "csak", ahol nagy a konkurencia és a különbségek is elenyészőek. Szinte bármivel lehet pótolni. Ez a szomorú valóság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 13:20:44 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Oswald
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #19 Dátum: 14 aug 19, 13:21:31 » |
|
Értem, köszönöm a válaszokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 aug 19, 18:55:55 » |
|
Nekem Honna Wakou rajzi világa tetszik, azon belül Nozoki Ana cimű műve, érdekes. Ha van időtök kezdjétek el olvasni kérlek, és ne álljatok meg az első 3 résznél mert baromságnak tűnik! Amennyire annak tűnik annyira bontakozik ki belőle egy nagyszerű történet. ( ami lehet hasonlóságokat mutat más mangákkal, de már magukért a szereplőkért, a pszichológiai terror ábrázolásáért , a "főhős" saját maga megnem értett érzelmei miatt is érdemes elolvasi) [((és ráadásul a manga vége választást ad neked, hogy melyiket választod a végnek, ugyanis az utolsó hivatalos részt omake-nek hívják,ugye nem kell elmagyaráznom mi az, de ennek ellenére teljes értékűnek tekinthető, de akár elis hagyható aki ugy dönt hogy az az előtti részt akarja befejezésnek ))]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 20:02:32 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 aug 19, 19:10:24 » |
|
Ja a Nanatsu no Taizai mindenképp az újabb befutónak tűnik, egész kellemes a világ, amit felépített a mangaka. A Bleach helyett valóban igaz, hogy egy ideje már a Toriko tartozik a nagy hármasba, de arról eddig még nem hallottam, hogy a naruto eladások is visszestek. Viccet félretéve nem lenne nagy űr a hátuk mögött, főleg, hogy ott van még a One Piece, a Toriko, a Gintama, Fairy Tail, Kenichi stb mangák, amiket ugyanúgy olvasnak, mint a másik ketőtt.
Úgy néz ki lassan a Kenichinek is vége, szóval ahelyett is lehet újat keresni
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 aug 19, 19:56:43 » |
|
Ami viszonylag új névnek számít, harci shounen és látok benne potenciált, az a Nanatsu no Taizai. Október 5-én indul az animéje és szerintem van rá esély, hogy jelentősen növelni fogja a manga népszerűségét. Isten igazából, más harci manga, ami frissnek mondható és rendelkezik már egy kisebb táborral, nem nagyon van.
A keletkezett űrrel kapcsolatban sergei-vel értek egyet. Az egykori "Nagy Hármas" már régen nem létezik, így a Naruto és a Bleach vége nem fog semmilyen űrt hátrahagyni. A Naruto helyét eladásügyileg és népszerűségügyileg már átvette a Shingeki no Kyojin, a Kuroko no Basuke és a Magi. A Hunter x Hunter is előtte tud bőven végezni, ha Togashi dolgozik. A Bleach pedig mára már éves szinten a 12-20. legtöbb eladott manga között van "csak", ahol nagy a konkurencia és a különbségek is elenyészőek. Szinte bármivel lehet pótolni. Ez a szomorú valóság.
Szerintem nem eladásilag kell nézni, mert az "első" helyezésen kívül mindig kb 10-100 ezer a különbség a "ranglistán". Inkább minőségre kell gondolni. Mert lehet, hogy Kishimoto és Kubo évente adnak el 3-5 millió példányt, kicsit sincsenek olyan minőségiek, mint pl Naoki munkái.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 aug 19, 20:09:35 » |
|
Ha a "Nagy Hármast" az eladások határozzák meg és nem a minőség, akkor sajnos nem a Toriko vette át a Bleach helyét, pedig nagyon örültem volna neki. Köszönjük meg még egyszer a Toeinek, hogy a trágya animéjével meggyalázta a szériát. Minőségileg pedig egyéntől függő, hogy ki szerint mi lett a Bleach pótlék. A "Nagy Hármas" alakulása 2009-től 2013-ig: 2009:#01: One Piece #02: Naruto #03: Bleach #04: Fullmetal Alchemist #08: Fairy Tail 2010#01: One Piece #02: Naruto #03: Kimi ni Todoke #04: Fairy Tail #05: Bleach 2011: #01: One Piece #02: Naruto #03: Ao no Exorcist #04: Fairy Tail #05: Toriko #08: Bleach 2012:#01: One Piece #02: Kuroko no Basuke #03: Naruto #05: Fairy Tail #09: Magi #11: Toriko #12: Bleach 2013:#01: One Piece #02: Shingeki no Kyojin #03: Kuroko no Basuke #04: Magi #05: Naruto #09: Fairy Tail #13: Toriko #15: Bleach @swadawa2 Korábban már olvastam és 1 hatalmas problémától eltekintve tetszett is. Ez megint egy olyan történet volt, ahol az elejétől fogva sejteni lehetett, hogy a két főszereplő egymásra talál a végén, így előre sajnáltam már a főszereplő srác második barátnőjét, mert úgy is tudtam, hogy ki fogja dobni. @sergei55 Alsóbb régiókban valóban 10-100 ezres különbségek vannak csak, de a felsőben már nem: 2014-es féléves lista
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 20:12:17 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 aug 21, 22:04:00 » |
|
Hát igen Bastian, ez így van, én is tudtam, mi lesz a végére, de épp ezért említettem meg, hogy nagyon szellemesen az utsó rész neve omake ami szerintem szépen háritja az elégedetlenséget, aki akarja nem veszi figyelembe... Persze a nélkül ütött volna a manga, mert ugye az utolsó elötti rész... Rég éreztem már olyat, ezért ajánlom nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|