Szoktam gondolkodni ezen. Bár mondjuk jó lenne tudni, hogy hol tart jelenleg a projekt. Van már kész forgatókönyv? Egyáltalán kik írják? Ki fogja rendezni? Producerek? Színészek válogatása hol tart?
Nem lenne lehetetlenség megcsinálni, csak egyáltalán nem mindegy kik állnak a projekt mögé/mellé. Mert, ha mondjuk a Dragon Ball film teamje, akkor isten ments! De, ha mondjuk Spielberg, vagy Abrams, vagy Snyder, vagy Bay vagy egyéb nagyágyú állna film mellé, még ha csak producerként, akkor sem járnák rosszul. Josh Whedon jó lenne rendezőnek, ha már a Bosszúállókat olyan királyul megrendezte. De én azt se bánom, ha kezdő rendezi meg, csak legyen jó - bár egy ilyen akciófilm igen nagy falat lehet elsőre.
Ahhoz, hogy jó filmet kapjunk, minimum 125-150 millió dolláros büdzsére lenne szükség, a sok CGI miatt. És még lehet keveset mondtam minimumnak (és akkor a marketing büdzséről már ne is beszéljünk, ami fellökné a minimum büdzsémet 200 millióra és ez is csak minimum összeg).
A színészeken is elgondolkodtam, de csak arra jutottam, hogy Ichi-t egy ismeretlen, de tehetséges színészpalántának kellene játszania, nem lenne jó, ha egy már ismert színész arca elvonná a figyelmet a karakterről. Mellékszerepekbe jöhetnének ismertebb arcok, akik bevonzzák a mozikba azokat, akik nem ismerik a Bleach világát.
Ha én lennék a rendező, mindenképp Bradley Cooperrel játszatnám el Urahara Kisuke-t. Oké, Cooper nem épp úgy néz, ki mint Kisuke, de szerintem nagyon jól el tudná játszani. Cooper nagyon jó színész, nem csak jóképű és másnapos.
A film története... Ugye eredet történet lesz? Máshogy nem is igen lehetne kezdeni, főleg úgy, ha a stúdió hosszabb távon gondolkodik. Vagyis minimum 3 film(+1 - mint az Alkonyat, meg az Éhezők viadala) Persze, ez nagyban függ az első film sikerétől. Érdemes követni ezt a vonalat, hisz így épült fel az új Batman, a Vasember, stb...
Én így tudnám elképzelni a filmeket, már ha nem nagyon térnek el a manga történetől. Persze mindent ugyanúgy leadni a mozikban nem érdemes és nem is lehet.
Első film: Ichi megszerzi az erejét és Rukia megmentése. Itt már be lehetne vezetni Aizent, mint a második film fő gonoszát.
Második film: Aizen + arrancarok vs Ichigo + halálistenek
Harmadik film: az a quincy-s rész, amit most ír és rajzol Kubo. A végén pedig mindenki boldogan él, míg meg nem hal.
Hirtelen ennyi jutott eszembe az ötleteléseimből. Nekem ez a véleményem. Bár lehet túlságosan is beleringattattam magam.
Remélem, nem lett nagy katyvasz.
Nektek van ötletetek, hogy mégis ki játssza az egyes karaktereket. Rendezőként kit látnátok szívesen? Történet?