Cartnecker
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 jún 10, 22:08:46 » |
|
NL-csan: Jó de milyen már hogy a modi nem tudja szerkeszteni a saját hsz-ét se? - mindenestre domó ari gatyó gozai matyó ^^ Hálából vajon mit tudok felajánlani? Megvan! Egy vonat út Győrbe 4 főre - és még rímel is Carttal félórát beszéltem a diákszámról, mire megkérdi méé az is kell? azt hitte helybe kell hozni Émi... azt írtad diák kell... a számot lehagytad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 jún 10, 22:12:11 » |
|
meglehet én diákszámra emlékeztem.. és még most is.. mindegy húú ne hagyjátok ki Cart fizeti a vonatot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 22:13:53 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 jún 10, 22:23:33 » |
|
Amúgy... tökjó h az én nevemben is döntenek, komolyanXD Ez a személyiségi jogainkat sérti apu, be is perelhetnénk Bár nekem mind1 igazából h jutok oda, cska jussak odaXD Viszont én Arvékkal megyek, és ez bizti, szal tőlük függ:3 Akkor majd név és diákszám kell, vagy mivan? Bocsi, szinte sosem vonatozom, nemtudom, hogy megy ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 jún 10, 22:35:51 » |
|
És akinek már nincs diákja? ^^ (Vagyis van, csak évek óta lejárt. )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 jún 11, 08:24:18 » |
|
akkor kísérő leszel 10 vagy nem tom hány fő felett lehet vinni egy kísérőt akinek nincs diákja az lehet kísérő az első jelentkező lehet kísérő a többiek lemaradnak a vonatról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 jún 12, 16:02:02 » |
|
Kicsit átszerkesztettem az előző hosszú hsz-em... Csoportos kedvezményt minimum 10 fő után kapunk. Ehhez mindenkitől el kell kérjem a diákigazolvány számát és a teljes nevét, mert nem adják oda a jegyeket nekem. (a diákigazolvány számot p.ü.-ben vagy MSN-en vagy e-mailben lehet elküldeni nekem) Leszögezem nem élek vissza vele semmilyen formában, lehet bennem bízni. Így mindenki döntse el július elejéig, hogy jön csoportosan vagy nem. Aki jönne, de nincs diákja azzal sem lesz gond mert 10 fő fölött lehet egy felnőtt kísérő( 10 főnél sajnos egy, így jobb ha többen jöttök ). Ha többen vagytok diák nélkül akkor az első jelentkezőé lesz a hely, így igazságos. Rina jóvoltából idegenvezetés is lesz. (így legalább nem kóválygunk Győrben )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 jún 12, 17:57:34 » |
|
Jó is, szép is, csak párónknak még fel is kell jutni előbb Pestre... ^^" Nekem pl. egy kb. 3-3,5 h-s vonatutam van Pestig. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 jún 12, 18:31:34 » |
|
ömmm...^^" az szép Valakinél alvás vagy nem tom. Meg lesz beszélve úgyis majd ki mikorra tud oda érni (aki vonattal jön) csak a jelentkezők legyenek meg, valamit csak össze hozunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
axel930414
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 jún 12, 19:55:17 » |
|
Hm..jó nektek, én nem tok elmenni , de akkor is mindnenki érezze jó magát!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 jún 15, 00:23:46 » |
|
Hmmm... nincs véletlenül valaki aki Nyiregyháza vagy Debrecen felől, vagy a vonzataiból jön?? Egész BP-ig utánna Győrbe... Szóval 1 vagy hasonló útvonalon mint én...??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 jún 15, 11:34:39 » |
|
Én, Kroni, Syzygy, mi arról felől jövünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 jún 15, 14:38:23 » |
|
nekem is menni kéne erre mondjuk én mehetek Debrencenből de ha meek valakivel kéne menni én közel vok Debrecenhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 15, 14:39:05 írta fejesbence »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 jún 15, 19:34:42 » |
|
hátés itt a szívás mert ugye esztergomból senki sem megy nah mindegy tehát akárhogy is örültem esélyeim lecsökkentek 15százalákra nah mindegy érdektelen csak úgy jól esett kiírni de tuti nincs senki aki esztergomból menne?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 jún 15, 20:17:23 » |
|
Én sajna erre se tudok menni mert Szekszárdtól kb 320km-re vagy Győr Pedig szívesen találkoztam volna más fórumossal is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 jún 16, 10:03:42 » |
|
hátés itt a szívás mert ugye esztergomból senki sem megy nah mindegy tehát akárhogy is örültem esélyeim lecsökkentek 15százalákra nah mindegy érdektelen csak úgy jól esett kiírni de tuti nincs senki aki esztergomból menne? Esztergom (annyira) nincs is messze Bptől! Talán még azt is meg lehetne oldalni, hogy eljössz Bpre busszal és onnan közösen vonatozunk! ^^+ Vagy... ööö... valami ilyesmi :'X (mondjuk túl sűrűn nem jártam még Esztergomban, de azért az még egy belátható távolságra van, azt hiszem^^")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|