Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 jún 10, 21:15:48 » |
|
Igen Amy-val megbeszéltük. Amugy ha valaki ugy külön akar valameről jönni és kell idegenvezetés szoljon még mindig él az ajánlat.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 jún 10, 21:32:52 » |
|
Egyre valószínűbb, hogy vonattal megyünk A részletek még kissé homályosak, de amint 100% lesz, akkor szólok ismét Mi az hogy valószínűbb? Naná hogy ja... tuti vonattal jöttök. Kész. Eldöntve. Lefixálva. Nincs ellenkezés. Amy írd fel mind a négyüket a papírra. Most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 jún 10, 21:40:27 » |
|
a nick neveikre gondolsz? mert az eredetit nem tudom... ha oda állnék a pénztárhoz érdekesen néznének rám szerintem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 21:40:58 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 jún 10, 21:41:42 » |
|
Az eredeti neveket majd mondom MSN-en Nem ússzátok meg... Ha kell eltorlaszolom az autopályát de vonatozni fogtok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 jún 10, 21:49:28 » |
|
Oké, én Kártnekker névre kérem a jegyet ... nem sértek személyiségi jogokat, csak elküldök pár IWIW profil linket xP Szóval jönnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 jún 10, 21:49:29 » |
|
húú küld el p.ü-ben mert ööö lusta vagyok mondjuk telejesen igazad van elég kéne legyen nekik arra nem kapsz ... Kád-kunra viszont igen, bár fájdalom a te neved tudom szal használom is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 21:51:47 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bree
Vendég
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 jún 10, 21:50:20 » |
|
Mi az hogy valószínűbb? Naná hogy ja... tuti vonattal jöttök. Kész. Eldöntve. Lefixálva. Nincs ellenkezés. Amy írd fel mind a négyüket a papírra. Most. Bakker, azért jó ám tudni, hogy ti itt mindent lefixáltok a tudtunk nélkül. Én most már semmit se tudok... Dededede megint el vagyok nyomva. Ember... a nagy szmájlee hadseregben nem találok egy normális sírósat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 jún 10, 21:55:21 » |
|
nem piszkálsz vele, de így is jó nekem lehetőleg con előtt 2 héttel, mert előtte egyhéttel veszem a jegyet vagy még azon a héten is jó, amikor veszem, de akkor már 100 legyende ide úgyis hatalmas betűkkel kiíromide majd, hogy lehete még jelentkezni vagy nem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 21:56:45 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 jún 10, 21:57:40 » |
|
Bakker, azért jó ám tudni, hogy ti itt mindent lefixáltok a tudtunk nélkül. Én most már semmit se tudok... Dededede megint el vagyok nyomva. Ember... a nagy szmájlee hadseregben nem találok egy normális sírósat. Mostmár Ti is tudtok róla Látod... ha sok szmájli van nem igazodsz ki... ha kevés, akkor meg ööö többet kérsz Most melyik legyen? A sírba viszel Javítva pirossal: Az jó, ha csak akkor küldöm majd, amikor 100% lesz? Mert most még csak 900% x'D
Éminéni, eddig hányan megyünk-vagyunk a 4 embert is beleszámolva? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 jún 10, 22:00:12 » |
|
már kérdezted MSN-n de ide is leírom hát ezen a négyen kívül még 6 ember ebből mindenki tuti elvileg (ebben benne vagy te is csak hogy tudd ) így elvileg van 10 fő ne aggódj nem hallgatok rá diákszám nékül amúgy se tudnék mit kezdeni a neveitekkel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 22:02:51 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 jún 10, 22:07:25 » |
|
neked is jó éjt és nem voltak idétlenek Carttal félórát beszéltem a diákszámról, mire megkérdi méé az is kell? azt hitte helybe kell hozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|