Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 jún 07, 21:52:52 » |
|
úgy tom hogy amint életretudják kelteni a honlapot azonnyomba felrakják. Hát most már azért iparkodhatnának.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 jún 08, 21:43:21 » |
|
Én csupán 444km-re lakom Győrtöl! Szeretnék ott lenni, deh még nem tudom hogyan... Igazából csak rajtam múlik, hogy bevállalok-e egy marhahosszzúú utat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 08, 21:45:13 írta Shachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 jún 09, 10:27:09 » |
|
444 hol laksz te reméljük mindenki el tud majd jönni, aki akar(köztük én is )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 jún 09, 11:55:20 » |
|
Lehet közúton értette, mert a sin általában egyenesebb. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 jún 09, 14:07:07 » |
|
Hát Chakra... vonat síneken értettem a 444 km-ert Deh asszem hogy elmegyek ... Najon remélleem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 14:09:02 írta Shachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 jún 09, 18:25:46 » |
|
Hoppá-hoppá, nem is olyan sok az a 444 km... Nekem kb. 220 km Pest és onnan meg olyan 130 Győr... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 jún 09, 18:35:30 » |
|
Vonattal nem nagy ügy megtenni annak aki megszokta hogy naponta legalább egy minimálisat van vonaton. Am hát nagy a táv szar is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 jún 09, 19:16:13 » |
|
És hány órára érdemes ott lenni a Con-on??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 jún 09, 20:00:56 » |
|
Hát... 9-10 körül nyitják az ajtókat, 'szal kb. 8, fél 9-ra érdemes. Amúgy mindegy, mert nyitásra úgyis ******* nagy tömeg szokott lenni, amiben lassabb az előrehaladás mint a reumás lajhár. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 jún 10, 15:57:10 » |
|
Köszi Arvael nagyon jol jött már ez. Am ha valaki igy sem találna ki a helyszinre szoljon nekem én szivesem elkisérem.Tudom korai de gondoltam kiirom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 jún 10, 16:41:48 » |
|
Köööszi! A győriekét én is ismertem. ^^ (Ez a neko honnan is jött...? Ha jól tudom neko=macska... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 jún 10, 18:42:22 » |
|
húú nem tudom ki mennyira jártas Győrben, de Rina adtál egy ötletet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 jún 10, 20:28:22 » |
|
Hű, Rina lehetne a fogadóbizottságunk xD (szegény Rina :'X ) Egyébként úgy tűnik, hogy... ööö... 1, meg 2... meg még 1... az ööö... 4... igen, 4 embert szerintem odaszámolhatsz a vonatra Hugicám, Hugocskám a Zikre és én xD (Moonie, Bree, Jadett /aki asszem itt nincs/ meg... ööö... Arv xD) Egyre valószínűbb, hogy vonattal megyünk A részletek még kissé homályosak, de amint 100% lesz, akkor szólok ismét
Neko... hát egyszer mondtál olyat, hogy "tejhatalom"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 jún 10, 21:00:36 » |
|
jaj de jó az volt az ötletem és már meg is beszéltem Rinával, elvállalta ő lesz az idegenvezetőnk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 10, 21:07:45 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
|