Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 01, 10:21:23 » |
|
Ide most télleg elmennék, ha épp itthon leszek ...nemtom, hogy fogom megoldani, de talán szülők elengednek Annál is inkább, mert végre elkészültem az AMv-m bétáájával, amit a versenyen indítani szeretnék
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 15, 21:52:34 » |
|
Én Tutira megyek.. és mivel msot nagyon unatkozom, igy kiszamoltam, hogy már csak 1536 óra és 6 perc van conig .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 16, 18:30:09 » |
|
valószinü h énis megyekde majd meglátjuk Ritka te lassan Minden conra beigérkezel kroni légyszives számolj tovább
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 máj 19, 13:16:00 » |
|
hm... rossz érzésem támadt. Asszem pont ekkor leszünk Olaszban. De én Győr mellett lakom, és csak erre a conra mehetnék. Neméééér >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 máj 22, 21:13:46 » |
|
Amy: persze persze azért kell a teljes nevünk, mi? (és majd hirtelen mindannyian 40 másodperc múlva "véletlen" elhalálozunk, legtöbben szívinfaktusban ) Amúgy valszeg én is meek, ha nem jön közbe vlmi nagy vlmi. (eztet most jól megaszondtam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 máj 24, 20:50:02 » |
|
nemrég mondta az unokatesóm, hogy egy MAT(magyar anime társaság) tag azt mondta neki hogy a nyacon is 2 napos lesz most akkor mi az igazság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 máj 24, 21:54:59 » |
|
A tavaszi SakuraCon programfüzetében a következő szerepel: http://kepfeltoltes.hu/080524/nyacon_gyor_20080719_www.kepfeltoltes.hu_.jpgItt egy naposnak van hirdetve. Hivatalosan bejelentett módosításig ez a hivatalos. ^^ Az uncsitesód MAT-os ismerőse adhatna hivatalos net címet, ahol az általa állított dolog meg van erősítve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 21:56:30 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 máj 25, 09:35:06 » |
|
nekem is a képregény feszten hasonló szórólapot adtak és azon is csak 1 nap volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 máj 25, 20:54:37 » |
|
nemrég mondta az unokatesóm, hogy egy MAT(magyar anime társaság) tag azt mondta neki hogy a nyacon is 2 napos lesz most akkor mi az igazság? Már nem tudom, hány conos topicban mondtuk el érthetően (ám ezek szerint valaki/k/ számára mégsem volt világos), hogy a tavaszi és az őszi con, ami BP-en van, csak azok kétnaposak, a nyári, ami meg mindig valami vidéki városban, csak egynapos... Beszélgettünk is conon az egyik szervezővel és mondta, hogy egyelőre nincs arra keret, hogy kétnapos legyen a nyári is... nagyot jelent, hogy a BP-ieket meg tudták arra csinálni... szóval egyelőre max. bizakodhatunk, de idén tuti, hogy csak egynapos lesz ez a nyári con.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 máj 26, 20:49:21 » |
|
Hüpp...én nem mehetek...de anyu meggyőzése folyamatban van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 jún 06, 13:02:11 » |
|
Nosh és ide lehet cp-ben menni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 jún 06, 19:50:07 » |
|
A nyári CON-ok ugyanolyanok mint a tavasziak és az ősziek, annyi a küli, hogy a nyári 1 napos (általában). Vagyis: Igen!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 jún 07, 17:54:50 » |
|
szerintem lassan majd mindenki jelezheti Amynek, hogy óhajt-e csopisan vonatozni félárért a conra jah és a jegyet is meg kéne venni a conra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 jún 07, 21:48:25 » |
|
Valakinek valami tipp, hogy mi a NyaCON honlapja? Mert a www.animecon.hu -n még a SakuraCON van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|