25 feb 18, 21:11:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Medieval Europe  (Megtekintve 28431 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 13 máj 12, 14:37:52 »

Ha összegyűjtöttem már 250 ezüstöt, érdemes valami korai befektetést eszközölni, vagy tartalékoljak még inkább?
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #61 Dátum: 13 máj 12, 15:16:45 »

Az utóbbi pár napban én sem nagyon voltam, így szegény karakterem megéhezett a pusztában, s úgy döntött, inkább hazamegy.

Meg mintha valami bug lenne, rámegyek egy menüre azt nem csinálja, helyette mást csinál.
---Szerk: Megvan az oka.---

--------
Vallást  azt hogyan tud felvenni a karakterem?

Mivel úgy néz ki, hogy utazás közben nem tudok életművet írni, így az ide vonatkozó bejegyzést egyenlőre ide jegyzem le.
---
Idézet
Nem tudom hány nap telt el, de mikor kinyitottam szemeimet egy apró madár sziluettje rajzolódott ki az orrom hegyén, aki az elő fintoromra fel is reppent a fejem fölött magasodó fa zöldellő ágai közé.
Ahogy az eget takaró lombokat néztem, hirtelen rájöttem, hogy mennyire is éhes vagyok. Amilyen gyorsan csak tudtam a tarisznyám után kaptam. Ahogy kinyitottam szerencsével láttam, hogy meg volt mind a négy cipóm.
Éhségem okán hármat rögvest be faltam. Mikor a negyedikért nyújtottam karom, inkább úgy döntöttem, hogy megtartom későbbe, hiszen hosszú út áll előttem.  A fákkal szegélyezett erdei út szerencsére közel volt, így pontosan tudtam merre menjek. Haza, visszafelé.  A szerencse próbálást egyenlőre elnapolom a jövő szándékaihoz.
A sors fura fintora az egészben, hogy még mindig megvolt az erszényem és benne a 10 ezüstgaras.
Milyen kedves...
Az útonállók akikkel pár napja találkoztam olyan szerencsétlennek vélhettek, hogy a kifosztásom helyett inkább leütöttek, majd az árnyékba húztak, had pihenjek a természet lágy ölén.
Tán mégis csak vannak kedves emberek.

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 15:50:49 írta Shiro » Naplózva

Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #62 Dátum: 13 máj 12, 16:40:20 »

Nos, a 250 ezüsttel én megpróbálnék sajtot vásárolni és Velencébe vinni. Ne sokkal  kezd, mert, ha peched van és buknál, akkor nagyot bukhatsz. Én ezzel 250 ezüstből egy olyan 500-600-at csináltam. Talán egy műhelyt vehetsz később.
Naplózva
GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #63 Dátum: 13 máj 15, 20:36:59 »

Minden Magyar Királyságbelinek!
Ahogy nekem feltűnt, Pesten elindult a Börtön 2. való fejlesztése, lehet jönni segíteni az építkezésnél. Az órabér 2 ezüst, de berakhatod magad akár 9 órára is, vagy ha nagyon fanatikus vagy akár lehetsz önkéntes is, a lényeg, hogy akik nem tudtak róla, jöhetnek segíteni.
Egy magyar állampolgár-féle
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
dabal
Chuunin
*

« Válasz #64 Dátum: 13 máj 16, 16:11:02 »

az oké hogy lehet segíteni csak kell kalapács is ami elég ritka cucc a piacon.
amúgy meg most az a terem hogy elutazom külföldre és ott próbálok szerszámot meg pénzt szerezni.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 16, 16:14:04 írta dabal » Naplózva
Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #65 Dátum: 13 máj 17, 15:03:27 »

Tisztelt Polgárok!

Nagy örömmel jelentjük be a Magyar Kancellária megalakulását!

Ez a testület a felelős azért, hogy a Kancellárnak tanácsokat adjon, szavazzon némely esetekben, megvitassa, hogy az országot hogyan tehetik jobbá, valamint azért, hogy a Kancellária Elnökének székére a legalkalmasabb személy üljön.

A testület vezetője a magyar Kancellár, SE Anjou René. A Kancellária Elnökének megválasztása az Úr 1313. évének, Május havának 17. napján esedékes, amikor is a négy Alkancellár titkos szavazás keretein belül, kétharmados többséggel megválasztja a Kancellária Elnökét, ki képviseli a Kancelláriát, magát a Kancellárt és beleszólhat az országvezetésébe.

A Magyar Kancellária a következő felépítéssel rendelkezik:

Kancellár
Kancellária Elnöke
Alkancellárok

A Magyar Kancellária ülésein résztvevő személyek:

SE Anjou René Kancellár
Excellenciás Tibay Daniel Alkancellár Úr
Excellenciás Délvidéky Csaba Alkancellár Úr
Excellenciás Glacius Dracus Alkancellár Úr
Excellenciás Hun Luxus Alkancellár Úr

Isten segítse munkájukat!

1313. Május 17.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #66 Dátum: 13 máj 17, 18:07:41 »

A  felsorolt excellenciás urak közül van e olyan aki eme fórumról való és bátorkodik megvallani kilétét?

Hogy kezdjem a sort az én nevem a játékban Dracus Glacius.

dei defensi populis

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 18:08:27 írta Shiro » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #67 Dátum: 13 máj 21, 21:59:15 »

Végre eldöntöttem ,hogy mi is leszek ,ha nagy leszek.
Hivatalosan is katonának álltam.
Lassan összejön annyi pénz amivel már érdemes lehet elkezdeni kereskedni, ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem ,hogy mit hova érdemes vinni ( a velencébe a sajtot leszámítva), már ha van ilyen.
Naplózva

dabal
Chuunin
*

« Válasz #68 Dátum: 13 máj 22, 19:54:35 »

oké én most értem hogy felépült a kaszárnya és börtön lvl 2 és most mindenki happy de ez miért is jó?
vagyis mivel jobb mint az egyes szintű több pénzt nem kapunk nem csökkent a munkaidő szóval nem látok változást.
Naplózva
Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #69 Dátum: 13 máj 24, 17:43:46 »

Üzenném az alkancellároknak, hogy elég nagy veszélyben van az állásuk. Erről főleg az aktivitásuk tehet
Naplózva
dabal
Chuunin
*

« Válasz #70 Dátum: 13 máj 25, 19:08:58 »

Na most nyakamba vettem európát 42 ezüstel és járom az utamat a leggazdagabb ország irányába hátha találok ott valami érdekeset.Következő meg a legszegényebb ország lesz.
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #71 Dátum: 13 máj 25, 20:04:46 »

Bátor ember vagy. Én 450 érmecskét gyűjtöttem be ,de még így sem kezdtem el mozgolodni. Talán ki kéne próbálnom a kereskedést,hátha megtetszik alapon.

Kyou:
A kereskedelemmel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Velencében a sajtot átlagosan milyen árban veszik? Mekkore az a tétel amit már megéri elvinni Velencébe? A teljes út mennyi energiát és jóllakotságot visz el? A sajton kívül van e valami olyan tárgy ,eszköz,étel vagy egyéb dolog amit jó áron lehet értékesíteni?

Érdemes e műhelyet vagy földet venni,ha igen akkor milyent,melyiket ? Esetlegesen ezek müködtetése ,müködésbe hozása mekkora kölcségeket von maga útán?
A jólakotságot hol érdemes tartani? (mintha ha kevesebb lenne gyorsabban is fogyna ,de ez lehet csak érzéki csalódás nálam)

Nos ,hirtelen csak ennyi kérdés jutott eszembe.
A válaszkat elöre is köszönöm
Naplózva

dabal
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 13 máj 25, 21:05:08 »

én éppenséggel most velencébe tanyázom és szinte 0-ra lement az energiám a jóllakottságom  meg a negyedénél van.
A sajtot 14(min) és 16(max) ezüstös árban kínálják szerintem nem éri meg ide hozni 2 ezüstöt keresnék most ha felkínálnám az meg még az utazási költségemet se fedezné max ha többet hoztam volna:D
Jelenleg a Leóni királyságba tart az utam, utánna meg wales-be.
Verbatimo meg szabad kérdeznem hogy mi a neved a játékban?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 21:08:19 írta dabal » Naplózva
Kyou
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #73 Dátum: 13 máj 26, 13:02:03 »

Felvettem a kapcsolatot Velencével. Mint kiderült pár napja bevezették a min. és ma. áras szabályt... Sajnálom.
Naplózva
dabal
Chuunin
*

« Válasz #74 Dátum: 13 máj 26, 18:11:56 »

azon sokat gondolkodtam hogy mi történik ha teljesen elfogy az életerőm.Meghalok és vége a játéknak vagy elveszítem mindenemet és élek tovább vagy mi történik?És ha esetleg meghal az illető akinek elfogy az élete a cucca eltűnnek az éterben vagy megkapja a gyilkosa?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins