Nos,
a legjövedelmezőbb munka az aranybányász... de ez 1000+ Ft-ba kerül és... elég hamar behozza az árát. Kevesebb mint 10 nap alatt, napi 5-szöri munkával. Viszont rettentően nehéz elérni. Igazából, ami most jól fizet az a kereskedés sajttal/más étellel (kivéve a kenyeret, halat, tejet) . Nincs olyan munka (talán csak az aranybánya) ami 100%, hogy többet hoz. Viszont jelenleg az agyagbányászás 99%-eséllyel sokkal többet hoz a konyhára, mert a Magyar Királyság vásárolja az agyagot 3 Ft-ért. Természetesen ehhez az kell, hogy legalább 2-t bányássz egyszerre.
Viszont adhatok még egy tippet, aminek most 95%esélye van:
Ne vegyél még földet. Igyekszünk rástartolni egy nagy méretű tömegtermelésre élelemből. Ez azért lenne jó, mert az Olasz-félszigeten mindenhol drága az élelem. A Magyar Királyságban rettenetesen olcsó a kaja(Idáig a királyságban 12,6 Ft volt 1 db sajt, Velencében 16Ft).
Építkezés:
Ezt sajnos nem tudom, mert statoktól (erő, intelligencia, stb.) függ. Általában nincs fél százalék sem, ráadásul a templom építése... nagyon-nagyon sokba került
Bocsánat, hogy nem adtam választ, biztosan elfelejtettem:
Nos jelenleg csákányt, vagy szekercét mondanak, de én személy szerint kétlem. A bányászás még kis erő mellett fölösleges, a fát meg nem veszi annyira a királyság. Azt javaslom, várd meg, hogy ebből a tömegtermelésből mi sül ki, mert akkor az is lehet, hogy kapa kell Neked.

Őrkapitány:
Ha a bíró börtönre ítél valakit, akkor neki kell lecsuknia/elfogatóparancsot kiadnia. Ugyanakkor a börtönből el is engedhet bárkit.

Közben bejelentenék valamit:
Szeretné a Magyar Királyság (illetve főleg én) a véleményeteket kérni:
Lehet, hogy rendezné(n)k egy szépségversenyt országunk 4
nőilakosa között. A jutalom nem kisebb mint 100 Doubloon. A verseny a fórumon lenne, úgy, hogy mindenki, aki jelentkezik eme ingyenes programra, készít egy képet a (minél szebben) felöltözött karakteréről, feltölti és a szavazók döntenének. Na, a kérdés a következő lenne:
(Szerintem kitaláltátok) Mennyire támogatnád az ötletet?
Igazából 3 lehetőség lenne:
-Nem rendezzük meg
-Megrendezzük úgy, hogy én fizetem az egészet
-Megrendezzük úgy, hogy a királyság is kiveszi a részét belőle
A 100 Doubloon 15 napi nemességre, vagy 11 napi utazó csomagra, vagy 11 napi munkás csomagra, vagy 3 darab ruha jóváhagyására (olvashatod a "Vásárlói bónuszok" menüpontnál) és még valamilyen bónusz 1 napos elérésére lenne elegendő.
A nevezésnek nem lenne feltétele. Az nyerne, aki a legszebben öltözne fel.
Közben jött meg Verbatimo üzenete:
Nagyon szépen köszönöm és üdvözöllek a játékban! Amennyiben szeretnél a skypeos konferenciákban résztvenni, csak írd le a skypeod privátban.