Hú,de régen néztem már be ide.
Lehet játszanom kéne újra.Anno amikor abbahagytam volt 1 T110E5 és 1 Maus+7200 csata.Azt nem tudja valaki,hogy mennyi idő után törlik az accot inaktivitás esetén,ha nem vásároltam aranyat?
A változások:
Térkép:
Új térkép: Windstorm. Egy európai, téli, 1000x1000 méteres félig városi pálya lesz.
Új térkép: Ruinberg on fire. Ruinberg pálya esővel és tűzzel.
Új térkép: Winter Himmelsdorf. Himmelsdorf pálya téliesítve.
Javítva lesz néhány játék elem az alábbi pályákon: Erlenberg, Redshire, Highway, North-West.
Port pálya teljes egészében kikerül a játékból (minden játékmódból). (én személy szerint utáltam mint a sz*rt)
Javítva lesz Himmelsdorf - Encounter módban, hogy a foglalókörnél az épület belsejébe lehetett menni.
Javított teljesítmény (FPS) az alábbi térképeken: Fisherman’s Bay, Serene Coast, Severogorsk és Ensk.
Javítva lesz a túlzott fényerő néhány térképen.
Mechanika és javítások:
Új csatamód: Nemzet csata, melyben a csapatok összeállításának alapja a tankok nemzetisége lesz.
Új csoportos műveletek a legénységnél: csoportos átképzés, a legénység 1 klikkes visszahelyezése
A csata közbeni chat ablak letiltható lesz (csak a szöveges üzenetek). A parancsüzenetek továbbra is látszani fognak.
A csata chat előzményei megtekinthetők (visszagörgethetők) lesznek.
Új ikonok lesznek a égés és a fulladás kijelzésére.
A Killcam (mikor kilőnek, a kamera átvált a tankra ami kilőtt) kikapcsolható lesz.
A Küldetések ablakon kisebb javításokat végeznek.
Új opció: ha jobb klikkelsz a garázsban egy tankon, megnézheted majd az adott tank statisztikáit is.
Fejlesztési ablak automatikusan ahhoz a tankhoz ugrik majd, amelyik a garázsban épp ki van jelölve.
A tankod kilövése után a kamera először a veled egy szakaszban lévő járművekre vált és csak utána a többi tankra.
Hozzáadva a hátralévő töltési idő kijelzése az Újratöltés parancs kiadásakor.
Új jelölők a célkereszteknél.
Javítva a hiba, hogy a Tank ász jelvények "eltűntek" sok játékosnál.
Javítva a chat és a hangüzenetek Csapat csatamódban.
Javítva a hirtelen FPS esés, mely néhány PC konfigurációnál akkor jelentkezett, mikor ráközelítettek valamelyik új japán tankra.
Javítva az álcafestések tárolási módja. Ha megveszel aranyért egy bizonyos típusú álcafestést egy tankra, az el lesz tárolva, így azt később is vissza tudod majd állítani az adott tankon, ha esetleg egy új, ugyanolyan típusút tettél rá utána.
Új Csata Hőse kitüntetések: "Main Caliber" a kiosztott sebzésért és "Tanker - Sniper" a 300 méternél messzebbről kiosztott sebzésért.
A Mesterlövész kitüntetés másik kategóriába kerül.
Lesz néhány új kitüntetés is, különösen a Csapat csatamódban.
A Tank ász feltételeinek teljesítése akkor is ki lesz jelezve csata után, ha az már meg van az adott tankon.
A Motion blur effekt optimalizálva lesz.
A lepattanók grafikusan át lesznek dolgozva.
A Raisenai Heroes kitüntetés kinézete megváltozik.
Javítva lesz a visszajátszások rögzítésének hibája.
Javítva lesz a sebességmérő hibája, amikor tank hátrafelé mozog.
Jármű módosítások:
Javítva lesz a méret hiba az alábbi járműveknél: Type 59, T-54, WZ-120, Nashorn.
Javítva lesz a Foch 155 és Foch and AMX AC 48 páncéljának hibája.
Az alábbi járművek újra lesznek egyensúlyozva (gyengítve): Foch 155, T110E4, T110E3, Object 268, WT E-100.
Kredithozam növelés lesz az alábbi járműveknél: Löwe, T34, 112, T-34-3, FCM 50t, M6A2E1.
Az SPG-k MM súlya 10%-kal csökkenni fog.
A következő járművel felfüggesztés-károsodási modellje egységesítve lesz: T29, T32, T34, M37, M41, Chaffee, Pershing, T92, Hellcat, M4A2E4, M46 Patton, M103, T57, T110E5, T26E4, T110E4, T110E3, M44, M53 / M55, T69, M60.
Javítva lesz, hogy a M44 túl hamar fulladt meg a vízben.