Amúgy élvezetes? Mert hívtak korábban ismerőseim, hogy játsszak velük, de ők is abba hagyták 1-2 hónap után.
Szerintem az. Bár tény, hogy egy idő után megunható, de én most egy kis kihagyás után nagyon élvezem, hogy ismét jászok.
És nem mellesleg teljesen ingyenes éééés az egyetlen mmo amiben nem indulsz hátránnyal csak azért mert nem fizetsz.
Nincsenek unlockolható fajok, kasztok, elfér nálad bármennyi pénz, tudod unlockolni az inventory-d (az enyém már hatalmas
) kapsz mountot, bárhol küldizhetsz, bármilyen instába lemehetsz, stb.
Fizetni gyakorlatilag csak menőbb fajta hátasért meg kosztümökért kell. Amiknek gyakorlati haszna nincs. (na jó a fizetős hátas egy icipicit gyorsabb)
Az egyetlen idegesítő pénzes dolog az a bank slot. Kicsi a bankom.
Ja és bármilyen lóvés dolgot
megvehetsz AH-ból is! Ha nem akarsz pénzt kiadni de akarsz egy jó kis raptor hátast, megveheted onnan, csak nem épp olcsó mulatság.
A nevetségesen borzalmas ruhákon és az egyhangú skilleken kívül nem is nagyon jut eszembe komolyabb negatívum. Talán a karakterkreálás, lehetne sokkal részletesebb és jobb...bár ha a wow lehetőségei nem zavartak lehet ezt se kéne fikáznom.
A ruhákkal nincs bajom, szerintem jól néznek ki (na jó a férfi cumók kicsit sivatagi jellegűek.
) Persze azért tipikus mmo ahol a lányok alul öltözve harcolnak.
De azért nem minden ruhájuk olyan. ^^
A karakter kreáló valóban lehetne picit szabadabb...
Grindelni meg egyáltalán nem kell. O.o Küldikből simán felfejlődsz és nem is olyan questek, hogy ölj meg 50 mobot, mert a nagyon maximum is 20. De általában 8-12 mob kell egy küldihez ha ölős.
Ha meg instába is lejársz... pfff.
Verbatimo: Én is mystic vagyok, tegnap előtt léptem meg a 60-at. A corruption ringnek nem igazán látom értelmét, fejlődés alatt gyakorlatilag soha nem használtam, csak ha véletlenül rátenyereltem a gombjára.
Az egyetlen értelme amit látok az instában lehet. Sok kicsi mobra rátolod aoe-ként (bár semmit nem sebez) aztán töltöd vele a csapattársaid manáját.
Enchantolás: Az enchantolható itemeket úgy tudod felhúzni, hogy alkahestet (vendor adja) és egy ugyanolyan teares itemet használsz fel.
Pl: Van egy tear 4-es (asszem tearnek hívják D:) kardod. Abba beleolvasztasz 4 db alkahestet (mindig annyi darab alkahest kell ahányas tearű az item) és 1 db fegyvert. A fegyver nem csak kard lehet, hanem bármi.
Ugyanígy működik az armoroknál. Cipőbe cipőt olvaszhatsz, kesztyűbe kesztyűt. Az mindegy hogy cloth, vagy heavy armor.
A godly weaponoknál (amiket a kis narancssárga shardokból tudsz összerakni amik esnek) kicsit másképp működik:
Azokhoz fel tudod használni a szintén tucatszám potyogó godly alkahestet. Ezekhez csak ezt használd, mert csak ezekhez a fegyverekhez használhatóak fel, mást nem tudsz belőlük enchantolni. Illetve van még egy kis narancssárga cucc, ami a mobokból esik. A beleolvasztandó fegyver helyére tudod berakni, egy másik fegyver helyett. Ezt is ajánlott felhasználni mert szintén tearesen működik. Nagyobb szintű godly fegyverhez nem fogod már tudni felhasználni. Továbbá nem lehet se eladni se semmi. Szóval csak használd el.
Amúgy akinek kellek: Fraya szerveren vagyok ugyanezen a néven.