25 feb 18, 13:18:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1155664 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
Eszter4
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #450 Dátum: 13 ápr 25, 13:43:54 »

Áhh, ha ez a Kaienes dolog csak nekem nem volt tiszta (ilyen formában), akkor bocsánat, én vagyok a hülye. Eddig ez a legelfogadhatóbb magyarázat, elvégre attól, hogy rokona Ichigonak még nem kéne ennyire hasonlítania. Remélem igazad lesz és tényleg ő volt a feláldozott shinigami.Mosolyog
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #451 Dátum: 13 ápr 25, 14:11:25 »

Üdvözletem Kedves Fórumozók és Bleach rajongók!  Mosolyog

Haló Haló Mosolyog

Ichigo belső harcához még annyit, hogy szerintem tökéletesen szemlélteti, hogy a sokféleség a legcélratörőbb. Maga a tény, hogy evolúciós zsákutca, ha egy faj csak a tiszta vérű egyedeit pároztatja. Egy idő után nem tudnak már fejlődni, muszáj lennie keveredésnek, hogy magasabb szintekre lépjenek.

Nem csak fajoknál, de erőkben is, persze vannak kivételesen brutális ellenpéldák (Kenpachi), de egy kidoukkal megspékelt harc sokkal eredményesebb. Erre szerintem mindenki tudna példát mondani a mindennapokból is, elég akár egy szimpla iskolás csapatfeladat, nem mindegy, hogy 5 emberből mindegyik X dolgot tudja, vagy mind az 5 különféle V X Y Z ZS dolgokat.

Ezért szeretem nagyon Kubo munkásságát, nemhogy nem szájbarágós, de még csak a kérdést se dobja fel, nagyon ráhagyja az olvasóra az ilyeneket. Kár, hogy ezt sokan nem veszik észre, és csak egy agyatlan shonent látnak benne.

(Csak egy kis kíváncsiság, régen jobban beletúrtak a Bleachbe, hogy most kommentre szántad el magad [aminek, én örülök, legyünk csak többen, akik átbeszélik], vagy csak feldobtak a mostani részek?)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 25, 14:16:54 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #452 Dátum: 13 ápr 25, 15:23:54 »

Engem már csak a getsuga tenshou érdekel, hogy ishin hogy tudja használni. Tud a Saigo no Getsuga Tenshō-ról is tehát ő is tudja.
Itt csak 2 dolog lehetséges akkor: eleve engetsu tudta  a tűz alap ellenére , vagy a hollowtól van . ez esetben egy cero féleség lehet . De valószínüleg az első lesz.
Remélem ishinnek is látni fogjuk a teljes erejét.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #453 Dátum: 13 ápr 25, 20:20:41 »

az jutott eszembe oké hogy ishin és masaki lelke eggyesül de ebből hogy lesz 3 gyerek? Masakinak van emberi teste (benne 3 lélekkel) de ishinnek nincs még emberi teste és ha lesz is a lelke akkor is masakiban lesz ishiné kap egy lélekgolyót (mint ami kon pl.)azt  úgy álnak neki az útód nemzésnek vagy mi? Vagy a lelki egyesülés + lelki szerelemtől megfogan? Ki mit gondol?[más kérdés jövőhéten lesz bleach  és naruto manga?]
Naplózva
kis_ember
Újonc
*

« Válasz #454 Dátum: 13 ápr 25, 20:37:40 »

szerintem azt testi úton oldották meg Nevet Ördögi úgy ahogy a normál emberek szokták
ami viszont érdekel az az hogy minden embernek külön lelke van vagy egyszer csak eltűnik valaki a SS-ból és egy kisgyermek testében ébred? Gondolkozik Technikai KO
oké, van az a körforgás miszerint visszakerülnek a lelkek, de azt hogy? és utána hasonlít az előzőre? Gondolkozik (nem hiszem kell utalnom többet Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 25, 20:42:19 írta kis_ember » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #455 Dátum: 13 ápr 25, 20:57:36 »

Testi úton egyértelmű,hiszen Isshin olyan speciális testet kap(kapott) ami fokozatosan sima emberré teszi.
A shinigami lélek része pedig fenn tartja masaki lelkében az egyensúlyt.Ezért térhet majd később vissza Isshin testébe a shinigami rész miután Masaki meghalt.Mert nincs többé szükség az egyensúlyának fenntartására.
Bár Utólag ez még keverhető.

A lélek körforgás háát elég nehéz téma. Gondolkozik

Nagy eséllyel ha egy shinigami vagy egy Rukongai lélek meghal(természetesen nehezen(a lélek)) de más megölheti őket.
Ekkor SS részeivé válnak mint lélekrészecskék. Két világ közötti kapcsolatban ezeknek egy része átáramlik és összeállván(egyesülve) új emberek lesznek.
Pontosan nem tudom A japán vallásnak-hitnek útána nézve talán kapsz támpontot. kacsint
Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #456 Dátum: 13 ápr 25, 21:11:54 »

Ebben a fejezetben egyértelmű Isshin vitte a pálmát,nem teketóriázott,egy jó kis csajt meg kellett védeni az "élete" árán,simán belement,fejjel a falnak,pont mint anno Ichigo.
Nekem nagyon tetszett,így kell vagánynak lenni,jó kari. Nevet
Naplózva

Dzsee
Újonc
*

« Válasz #457 Dátum: 13 ápr 25, 21:14:52 »

Hello hello Mosolyog

Sokszor akartam már írni, de eddig elmaradt. Lehet jobb is, mert már kitiltottak volna Nevet Igazából most az Engetsu-Zangetsu hasonlóság miatt ragadtam billentyűzetet. Szerintem ez egy tök normális dolog, elvégre Ichigo Isshin kölke, miért ne lehetne majdnem ugyanolyan kardjuk? Elvégre egy gyerek is hasonlít a szülőjére.

Hülyeséget nem akarok mondani, de ha emlékeim nem csalnak, a mangában még nem szerepel egyetlen shinigami apja/anyja/gyereke az Ichi-Isshin pároson kívül. Helyesebben láthattuk az öreg Kuchikit, (asszem Byakuya-nagyfaterja) de az ő kardjáról nem tudni semmit.

Tehát nem kizárt, hogy túlbonyolítotok egy tök egyszerű dolgot a hollow-val, meg a mutációval, de az is lehet, h én tévedek Mosolyog
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #458 Dátum: 13 ápr 26, 07:40:10 »

oké hogy testi kapcsolatukból lesz gyerek meg hogy ishin emberré válik de ha a lelke masaki testében van akkor az emberi testében nincs semmi olyan mintha halott lenne( ichigo esete amikor nem volt benn lélekcukorka)és azt hitték h halott. Szval értitek egy mozgásképtelen test nem nemzőképes.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #459 Dátum: 13 ápr 26, 08:15:57 »

Rosszul értelmezed, isshin mint halálisten és lélek, magában a testben van, és Urahara egy reishi fonallal összekötötte a 2 lelket, ezért is kell Isshinnek Masaki közelében maradni, hogy teljes legyen a kötelék. Azt, hogy Kubo Masaki lelke mellé rajzolta Isshint a végén csak egy jelkép, hogy Urahara elvégezte a beültetést, és Isshin megszűnt létezni mint halálisten, és kész arra, hogy Masaki lelkében megtartsa az egyensúlyt!
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #460 Dátum: 13 ápr 26, 11:32:17 »

köszönöm így már minden világos.
Naplózva
sacsu
Újonc
*

« Válasz #461 Dátum: 13 ápr 26, 14:33:31 »

Jo kis fejezet volt ez.Én már nagyon kiváncsi lenék Ryuukenre harc közben is.Valahol olvastam hogy egyes becslések szerint az ereje joval meghaladja egy átlag kapitányét.Remélem neki is lesz majd valami fontosabb szerepe.A fiatalkori személyisége meg szögess ellentéte annak amit eddig megismertünk mert elég heves indulatos volt a fejezetbe pedig nem egy idegbeteg tipusként ismertük meg.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

« Válasz #462 Dátum: 13 ápr 28, 11:18:36 »

biztos hogy nem lesz a következő héten manga ?
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #463 Dátum: 13 ápr 28, 11:21:12 »

Biztos. Golden Week lesz, tehát semmilyen manga nem lesz akkor.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #464 Dátum: 13 máj 04, 14:09:42 »

Ezt a mostani fejezet nem igazán jött le, de azt legalább jól értettem, hogy akkor most Ichigóban emberi, hollowi, shinigami és quincy lélek is van? Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins