25 feb 18, 13:01:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 426
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach manga II.  (Megtekintve 1155589 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
smylee
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #405 Dátum: 13 ápr 17, 20:13:01 »

Toshiron a sál szerintem a kardtok része lehet.ha jól emlékszem képen láttam,hogy a színük megegyezett,vagy csak szimplán a kard jégsebzése /hideg és fázik/ miatt szimbolikus.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #406 Dátum: 13 ápr 17, 20:25:41 »

Tehát ha jól következtetek, már nem Byakuya a kuchiki klán vezetője??
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #407 Dátum: 13 ápr 17, 20:32:40 »

Köszi mindenkinek. Abszolúte nem volt emlékeimben, hogy volt Byakuyás infóoldal, pedig pont ma kerestem rá, hogy melyik Bad Religion szám volt Ichigo betétdala,,,,,

Viszont az most így érdekes, hogy miért vehette le, hm hm.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #408 Dátum: 13 ápr 17, 20:33:52 »

Pár hozzászólás kiirtva. "Ha már begépeltem elküldöm." Azért, hogy neked adj munkát? Igazából több embert kikellett volna raknom miútán beírtam kékkel azt hittem mindenki hét és a száz éves is felfogta, hogy vége lezárva. Látjátok nincs is olyan sok különbség köztetek. A 28 éves is épp annyira ismeri a fórumszabályzatot mint a 14 éves. Semennyire!
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #409 Dátum: 13 ápr 17, 20:41:41 »

Off:Ha így megy lehet lehagyja számozással az istengyilkos részeket smirksweat
Ha jó visszaemlékezés marad sok válasszal akkor nem bánom.

Kubo profi, már külön alcímeket ad a fejezeteknek. Ez ha jól emlékszem nem volt az Istengyilkos korszakban. x'D

Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #410 Dátum: 13 ápr 17, 20:42:56 »

Nem rossz gondolat,de szerintem még a klánja feje nagyon nem lehet mást elképzelni a posztjára.
Lehet hogy egyszerűen eltette,és valamennyire szakított a korábbi énjével.
Így belegondolva elég sok családi jelképük van:ilyen az a kesztyű is amit már Rukia visel a Time skip után.
Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #411 Dátum: 13 ápr 17, 23:06:03 »

Ez a sál dolog szerintem sokaknál semmit sem jelent. Toushironál én is azon a véleményen vagyok, hogy ez amolyan utalás lehet a hidegre, de igazából Kubo valószínűleg egész egyszerűen a "csak mert jól néz ki" kategóriába sorolta, és ezért adta rá. Nevet (én az utóbbit tartom elképzelhetőbbnek) Egyedül valóban Byakuyánál van ez ténylegesen megmagyarázva. Hogy miért nem hordja? Hm... ahhoz az aranyozott gallérhoz valahogy nem menne. :'D Vagy: fő a változatosság. Ha több, mint 50 évig a nyakamban lenne egy sál, akkor egy idő után nagyon megunnám. Nevet Amúgy a timeskipig nem volt speckó kapitányi köpenye, így kénytelen volt valami mással érzékeltetni a származását. Nyelvesít (valójában fogalmam sincs >.<, de ez a szakítás a korábbi énjével is lehet egy magyarázat Mosolyog) Valamint a Kuchiki család az egyik legrégebbi nemesi klán, így nem lep meg, hogy van egy rakat családi örökségük (28 nemzedék azért nem semmi Mosolyog)
Ami Hitsugaya nyakában van pedig totál másmilyen, mint ami Byakuyának van/volt. Köze nincs hozzá.
Amúgy ha Byakuya meghalt volna, akkor most Rukia vette volna át a családban elfoglalt helyét, mondván mivel nincsen utódja? (eddig a családfő címe apáról fiúra öröklődött, már ha ez régebben is így volt, nem csak az utolsó három nemzedékben) De ugye nem halt meg, így ő még mindig a család feje. Mosolyog Szerencsére. :3
Off: Bocsi Hiei, de meg kell jegyeznem, hogy tök vicces, hogy végül mégis az én "vitaindító" véleményemnek adott mindenki igazat (Masaki+hollow). Igazán köszi, ez megnyugtató, így csak nem írtam akkora hülyeséget. xD Csak kár volt a sok felesleges körért. smirksweat
Naplózva

qwert90
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #412 Dátum: 13 ápr 18, 17:14:23 »

mikor lesz manga nekem nem sok derült ki az angolból (nem értem 100%-ig az Angolt)
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #413 Dátum: 13 ápr 18, 18:47:22 »

1/2 oldal - Rangiku baromkodik, majd meglátja Isshin üzenetét, amin az áll, hogy találjon ki valami okot arra, hogy miért kellett neki sürgősen az élők világába mennie. Rangiku kiakad.

3/4/5 - Masaki megkapja a fejmosást, bár nem igazán érti, hogy hogyan jöttek rá, így elsőre tagadja. Majd mint Ryüken tudomásunkra hozza, hogy Katagiri mesélte el a háznak. Lényegében, az volt a baj, hogy nem hagyta Isshint meghalni, és elsőre a félvér quincyket menni megölni a hollowot. Ráadásul még ő mentette meg a halálistent és még meg is sérült.

6 - Ryüken leordítja Katagirit, hogy miért árulta be Masakit, majd mint kiderült Masaki sérülése súlyos volt, és mester gyógyítók kellenek ahhoz, hogy az ősi módszert használva visszatisztítsák a vérét. Ez most nekem is kérdéses, hogy honnan tudták, hogy ez "fertőző" hollow, vagy csak Kubo simán a fullbringre gondolt.

7 - Ryüken nem érti, hogy csak a vérvonal miatt miért kellett most Masakit beárulni. Erre Katagiri szembesíti, hogy dehát maga Ryüken mondta, hogy a vérvonal a legfontosabb most a quincyknek (Ryüken Masaki házassághoz, hogy folytatódjon a vérvonal). Majd a kisherceg visszafut Masakiékhoz.

8/9/10/11 - Ryüken szól, hogy ezért nem lehet Masakit okolni. De mielőtt a lány dobná vissza, hogy de igen, hirtelen elájul. Majd Ryüken felkapva őt észreveszi, hogy egy hollow lyuk tátong Masakin. Söken (édesapja) sehol, (ez a Bleach lehetne pocsék apák gyülekezete is akár). Majd Ryüken céltalanul elszalad Masakival, anyuka figyelmeztetve őt, hogy a "azzal" marad, akkor ő is veszélybe kerül.

12/13 - Értetlenkedés miért és hogyan is történhetett ez Masakival. Egy kis quincys önkínzás, hogy ez végülis ez Ryüken saját hibája volt amiért hagyta, hogy Masaki odamenjen Isshinhez, főleg, hogy nem is segített neki mikor már látta, hogy támad a hollow. Majd egy random hollow ugrik elő a semmiből.

14/15 - Isshin kicsit degradálóan nevezi meg Ryükent miután pont az utolsó pillanatban menti meg őket. Majd Isshinnek megmutatva ő is meglátja a hollow lyukat Masakin, Ryüken rögtön szóvá teszi, hogy ez csakis azért van mert megmentette őt.

16/17 - Ryüken gyorstalpaló quincyszabályzatot elszavalva Isshinnek veszi észre, hogy egy harmadik alak inti csendre őket, aki persze, hogy Urahara, aki elég erősen kéri őket, hogy menjenek vele, van (akár több) mód, hogy megmentsék Masakit. Nem mellesleg eléggé idő szűkében vannak.

Szerintem más nem történt, remélem elég részletes voltam ahhoz, hogy kivedd amit nem értettél. Mosolyog
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Aizen
Jounin
*

« Válasz #414 Dátum: 13 ápr 18, 19:18:10 »

Isshint eddig se bírtam egyáltalán, Ryuken leszólásával meg nagyon a legaljára került.
Urahara meg szokás szerint mindenben nagyon otthon van, kíváncsi vagyok mivel gyógyítja meg. Mindenesetre remélem nem húzódik sokáig ez a visszaemlékezés, csak Aizen és Ryuken miatt érdekes az én nézetemben.
Naplózva
8572RSX
Újonc
*

« Válasz #415 Dátum: 13 ápr 19, 06:54:26 »

Ha tippelnem kéne: El fogják veszíteni az erejüket.
Naplózva
SoulEvans07
Újonc
*

« Válasz #416 Dátum: 13 ápr 19, 07:07:26 »

csak nálam van olyan probléma hogy nem tudom az oldalon megtekinteni a 534-et?
ott van a "Magyar letöltés | Online olvasás" de egyiken sincsen link... és a manga olvasóban sem találok 534. bleach fejezetet... látva azt amiket írtok ti ezek szerint meg tudtátok nézni...
Naplózva
liteon
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #417 Dátum: 13 ápr 19, 07:33:34 »

Azért mert még nincs kész a 534.-dik fejezet. Türelem magát terem.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #418 Dátum: 13 ápr 19, 09:09:30 »

Mi is csak az angol változatot láttuk, de azt sem bleachfanon. Most valamiért azt se tették fel, pedig felszokták a magyar előtt.
Naplózva

SoulEvans07
Újonc
*

« Válasz #419 Dátum: 13 ápr 19, 15:35:03 »

oh így már minden érthető Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 426
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins