Dai-kun
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3690 Dátum: 14 ápr 24, 21:06:34 » |
|
Anno valami olyasmit hallottam  , hogy Bleachnek azért nem fut animéje, mert Kubonak elege lett a fillerekből. Rendesen felszeretné halmozni a mangát, hogy sokáig tudjon futni lehetőleg fillermentesen az anime.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 21:07:35 írta Dai-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3691 Dátum: 14 ápr 24, 22:06:50 » |
|
Hmmm. Bennem csak egy kérdés fogalmazódott meg a fejezet kapcsán. Kenpachi mióta tud repülni? Mert elvileg Soul Society-ben nem tudnak úgy röpködni, mint az élők világában... Érdekes. Erről meg csak annyit, hogy ahogy ti is tudjátok: a Lelkek világában minden szellemi részecskékből áll. Akkor meg NE HOGY MÁR a levegőben járkálás gondot okozzon egy shinigaminak  Érdekes, mert eddig senki nem ugrált a levegőben... Yoruichinek is olyan karra erősíthető szárnya volt a repüléshez, meg olyan csoda köpeny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #3692 Dátum: 14 ápr 24, 22:20:00 » |
|
Jogos az észrevétel. Ha magyarázatot kéne adnom akkor ezt mondanám: A jelenlegi helyszín nem SS,vagy a a tiszta lelkek városa.A helyét nagyrészt átvette a quincy város.Annak a természeti és összetételi jellemzőiről pedig még nincs tapasztalatunk. A másik megoldás hogy valami fenn tartja kenpachit.Lehet a kard is,erősebb gravitáció vagy baki.  Furcsa hogy a védő háló(japán nevét most elrontanám) még megvan. Quncyknek alapjáraton sem okoz gondot.lehet a kard ezt felhasználta a harcból. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3693 Dátum: 14 ápr 24, 22:32:50 » |
|
Szerintem a kard lehet, de ez tényleg eléggé bakinak néz ki. Quincyk sem repülnek, ha jól emlékszem.
Azt nem sikerült kicserélni. Mondjuk sokat nem tudott tenni a meteor ellen. Meg kéne azt is erősíteni már a háború után.
Igazad lehet K ichigo, de azért ez még csak teória. Ezért kéne már egy kis szövegelő fejezet. Folynak a arcok és semmi újat nem tudunk meg. Kubo, imádjuk a harcokat, de magyarázatokat is adjál nekünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3694 Dátum: 14 ápr 24, 22:47:19 » |
|
Ez így nem igaz. Ugráltak a levegőben, sőt ültek is egyes személyek. Lásd Barragant.  De lángolt is a levegő amikor Yama bevetette a lángbörtön képességét Aizen ellen. Vagy vehetjük Starrk és Kyouraku mérkőzését. 3 variánsát ismerjük ezeknek a közlekedéseknek. Shinigami - shunpo Hollow - Sonido Quincy - Hirenkyaku Ishida el is magyarázta, hogy mi történik. A szellemi erejükkel a szellemi részecskéket összesűrítik és a lábuk alá helyezik. Valószínűleg mindegyiknél ez a végeredmény de az is valószínű, hogy más módon hozzák létre vagy csak máshogyan nevezik a fajok. Ez volt látható például a Gargantában is amikor átkeltek és visszatértek HM-ből csak ott szőnyeg vagy folyamatosan épülő híd formában volt látható. Ez bizonnyal azért volt látható mert ott a szellemi részecskék összetétele más. Viszont Kyourakunál többször is látható volt, hogy amikor a levegőben mozgott akkor a lába körül hullámzott valami. Gondolom a szellemi részecskékkel teli levegő amelyet összetömörített. Hogy miért használnak más eszközöket is és nem csak így közlekednek annak biztos oka van. Például ha egy ilyet használsz akkor teljesen elrejtheted a szellemi erődet. De így nem is fogyasztod azt, hiszen a repülést más eszköz teszi lehetővé. Ha viszont folyamatosan shunpoval közlekednének akkor nem sokáig jutnának vele. Erre jó példa volt amikor a történet elején Yama, Kyourakuékat leckéztette. Mondta is az öreg, hogy sokat javult a shunpoja. Viszont a hadnagy meg majdnem kiköpte a tüdejét. Tehát baromi fárasztó is lehet állandóan így közlekedni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 22:52:43 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3695 Dátum: 14 ápr 24, 22:55:44 » |
|
Ha már felsorolsz akkor ezt se hagyd ki: Fullbringerek--Bringer Light. Rini amiket írsz az úgyahogy igaz az élők világára és HM-ra.Habár elértérések már ott is vannak a kettő között.Ezt le is írtad. A lényeg most az hogy speciális segítséget leszámítva szárny(toshiro),köpeny(ichigo-yoruichi) ilyet még nem láttuk SS-ben. Épp erre lehet az egyik magyarázat az erőszakkal elért környezet változás.-Quincyk. Közlekedés,és az egy helyben tartózkodás azért más tészta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 22:58:49 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3696 Dátum: 14 ápr 24, 23:35:19 » |
|
Igazából ezek lehetnek magyarázatok de ha az igazi véleményemre gondolok akkor egy oka van annak, hogy fent vannak a levegőben. Kubo ki akar fejezni valamit, másrészt látványosabbá akarja tenni a harcokat azáltal, hogy így a háttér helyett szigorúan a karakterek kerülnek a figyelem középpontjába. Szinte minden mást kizár ezzel a lehetőséggel. Tehát ugyan az jellemzi mint amikor nem rajzol háttereket mert a személyekre akar koncentrálni. Azt viszont tartom, hogy ha nem is tudnak repülni de közlekedni tudnak a levegőben. Amúgy repülést én sem láttam a történetben Ichigo kivételével, na meg Rukia esete amikor Ichigo hozzávágta Renjihez. Na az igazi repülés volt. Majdnem megszakadtam a röhögéstől.  Az összes többi csak állás, ülés és lépkedés volt a levegőben. Ne meg Ishida különleges légdeszkája a Gargantában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3697 Dátum: 14 ápr 24, 23:48:36 » |
|
Azt én is elismerem hogy közlekedni tudnak úgy.Ezért is írtam úgy hogy a kettő más forma/tészta. Rukia "Repülése" az valóban egy különleges eset.Még egy hadnagyot is leterített a lendületével  Valahol hozzá is tették hogy ilyen egy igazi Touchdown. Örülök hogy egyetértünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soreszko10
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3698 Dátum: 14 ápr 25, 06:58:30 » |
|
Ugyan megfogadtam, hogy neked semmilyen baromságodra nem fogok többet válaszolni Soreszko10, de ne haragudj, ezen most én is túl jót röhögtem hozzá. Igen a Bleach valóban jól produkál elvétve, de 1. Ez pont nem érdekel mert az emberek 70%-a szerintem már csak azért veszi, amiért ovassa, mert most már kár lenne nem tudni mi lesz a vége. 2. A Bleach kötetek általában, ha megnézed mindig azokban a hónapokban jönnek, ki, amikor normális mangák kötetei nem. 1.Akkor ennyi erővel mindegyik más mangára lehet ezt mondani, hogy "csak azért olvassa mert". 2.Ez megint csak marhaság, mert egy, még ha "máskor is jelenik" meg, akkor is együtt van promózva a többivel, kettő, nem befolyásolja a vásárlást, ugyanis ha szeretik, akkor is megveszik, ha közben van még valami más is. Sőt, talán jobb, ha azt is figyelembe vesszük, hogy nem egy évben kevesebb kötet is jelent meg, szóval igen. Ha valamelyikőtök nézi a Nisekoit, a legutóbbi hasonló listánál (Bocsi de azt most nem találom) a Nisekoi manga 5 helyezéssel volt a Bleach előtt... Ezek után senki ne mondja nekem, hogy a Bleach még mindíg jól megy. (Oké baromi jó a Nisekoi, de akkor is. A Bleach elvileg a "Nagy 3" tagja, vagy minek hívják.) Annak ellenére, hogy a Shounen jump az egyik leghíresebb manga újság és a Bleach ott fut, halomra verik az olyan mangák, amik nem ott futnak, és, amik 3-4 évvel később indúltak és ami a legröhelyesebb, az olyanok, amikről a büdös életben nem hallottam még, pedig azért 1-2 mangához már volt szerencsém. Ez megint csak egy picike felszíneskedés volt, ugyanis mint mondtam, a forgalmazókat és a manga kiadókat az éves eladások érdeklik, nem pedig a ranglisták, de még csak nem is a heti. Most én is előkereshetnék az animenewsnetwork-ról olyan listákat, ahol a Bleach 2012 és 2014 között több héten át első volt, de felesleges. Amúgy Soreszko10 nekem az a gyanúm, hogy te azt hiszed, hgy én valami űber Naruto és Shounen fanboy vagyok. Had keserítselek el, a Naruto szerintem a top 10 kedvenc mangám közé be se kerülne. Oké, elhiszem, de akkor miért használod a Bleach-et arra, hogy a Naruto-t jobbnak beállítsd? Mert folyton ezt csinálod, hogy mindig a Bleach-et hozod fel negatív példaként, pedig tömegével vannak rosszabb shonen fight mangák, mint pl a Kenichi. Szoktak engem vádolni, hogy én is sokszor egy mangán lovagolok, de ennyire nem. A One piece meg... Hát arra nem tudom mit mondjak. Itt helyben tudnék, vagy 10 mangát mondani jobb sztorival és érdekesebb karakterekkel, szóval nem tudom mivel mérgezi Oda japán vízkészletét, de nekem is adhatna belőle.
Na ezzel egyet érzek, de én pont ezért nem adtam soha az eladásokra, mert pl Naoki Urasawa művei nem is tudom, mikor fogytak így, pedig ő a második Osaku Tezuka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jani2000
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3699 Dátum: 14 ápr 25, 13:12:28 » |
|
A One piece meg... Hát arra nem tudom mit mondjak. Itt helyben tudnék, vagy 10 mangát mondani jobb sztorival és érdekesebb karakterekkel, szóval nem tudom mivel mérgezi Oda japán vízkészletét, de nekem is adhatna belőle.
Soreszko10 Na ezzel egyet érzek, de én pont ezért nem adtam soha az eladásokra, mert pl Naoki Urasawa művei nem is tudom, mikor fogytak így, pedig ő a második Osaku Tezuka. [/quote] Én meg azt hittem én vagyok az egyetlen aki nem szereti a One piece-t  többször volt hogy bele-bele olvasgattam meg el is határoztam  hogy neki kezdek egyszer majd nézni az animét de nem nagyon tudom rávenni magam  . Talán a rajzolása miatt van  ... nem az én világom de talán egyszer  . Nekem jobban bejönnek a Bleachhez hasonló animék/mangák de kivételek mindig vannak 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 13:14:39 írta jani2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3700 Dátum: 14 ápr 25, 15:06:00 » |
|
Mindössze Kenpachi köp el egy olyat, hogy "Hö! Szörnyet csinált belőlem az elméjében és azzá vált, hö!"
Komolyan nem jellemző rám, de emiatt most nem voltam képes elolvasni az ezutáni hozzászólásokat. Itt Kenpachi pontosan és egyértelműen elmondja, hogy mi történt. Gremmy nem fogta fel agyban, hogy micsoda Kenpachi, nem értette, nem tudta elképzelni, hogy milyen erős is lehet valójában. Viszont azt képzelte, hogy legyen erősebb nála. Így egy lehetetlen parancsba tette az agyát, ami egyszerűen túlterhelődött és megadta magát. Vagy inkább csak én vagyok elvakult Bleach fanatikus, hogy ezt teljesen korrektül levezethetőnek látom,,,,,,,, (bocsi, ha ezt leírta már valaki már, nem bírtam szónélkül hagyni) ui: A statisztikák azoknak valók, akik hisznek a demokráciában 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 15:15:55 írta DasOmen »
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3701 Dátum: 14 ápr 25, 15:22:06 » |
|
Nem vagy ezzel egyedül. Konkrétan kiderült hogy a számára elképzelhetetlen-(szint)-t szerette volna túlszárnyali és ebbe szakadt bele.
Kár hogy megakadtál már ott DasOmen.Utána azért volt egy kis elemzés igaz másról,de értelmesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #3702 Dátum: 14 ápr 25, 15:52:41 » |
|
Nekem úgy tűnt hogy pont kenpachi alakját akarja felvenni. a többit ti már leírtátok.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3703 Dátum: 14 ápr 25, 16:59:30 » |
|
Szerintem is a blícs a legtűrhetőbb még a mostani 'Nagy 3' közül, de ez az egész kinyírása a hülyegyereknek totál olyan volt mint amin az Indexben volt Tomumával, meg még számost helyen  Bár mondjuk az OP sokkalta jobb mint a Naruto meg a Blícs öszeszorozva alapból, de az anime béna lett, a manga meg élvezhetetlenül tömény, főleg hetente, szóval azt abbahagytam egy ideje.  Meg bár azt mondom, legtűrhetőbb, ez se érdekel meg már rég nem fektetek bele annyi energiát h kritikával viszonyuljak/ logikát keressek, amíg nem feltűnően szar, én elvagyok. Epic momentek még vagyogatnak, a rajzok nagyon szépek, és a bílcset amúgy se vettem sose túl komolyan, és régen egyenesen utáltam benne a szereplőgárda 99%át is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Dai-kun
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3704 Dátum: 14 ápr 27, 15:53:34 » |
|
Ha már itt "Nagy 3"-ról beszélünk akkor én is leírom a véleményem. Szerintem meg a legjobb "nagy" az a Bleach (szép rajzolás, jó sztori) a második pedig a One Piece (vicces, kalandos sztori). Esetleg még mondanám a Gintamát is, de az nem annyira sikeres, mint ezek. Minden esetre azt is hozzá teszem, hogy a sima narutot, mint animét láttam, de már-már nagyon nem szeretem. Jah, és amíg a OP és Bleach szereplőivel nincs bajom, addig én a Naruto-ban már ott tartok, hogy kit NEM utálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|