Csak egy bökkenő van... a 9-es szinten lehetetlen ilyen fam-okkal haladni...
Oda (és fölötte) konkrétan 5L kell. 3db ami buffot ad ATK, AGI és WIS alapú támadások ellen, kell egy WIS alapú támadó, aki 6 ellent képes támadni. Meg egy ugyanilyen csak ATK-al...
Az első ellen olyan antibuffot rakott rám, hogy Tepaxtl, aki 10k-t sebez a skilljével, most csak 1k-t ütött... Mindenki más 1000 alatt volt. Kivéve Rattlebones, mert neki WIS alapú a skill-je. Bár így is csak 4k-t csapott mindenkire, a nagyjából 10k hp-jukból.
Hozzátenném, hogy olyan skillekkel támadtak, hogy az valami hihetetlen... Volt egy dög, ami 6x támadott és ATK alapú volt. 4 ütésből annyi volt a Warlord-omnak. Bunga viszont elég jól állta ellene a sarat.
Aztán volt egy másik, amelyik WIS alapú... 3 vagy 6x támadott. Mondanom se kell, hogy akit 2x megtámadott, az halott volt.
Vagy 6x próbálkoztam és sikerült túljutnom rajta. Mindenkit healeltem, felélesztettem. A következő ellen ugyanilyen csapatból állt, de mintha nagyobbakat ütöttek volna...
Na én itt adtam fel. Oké, hogy jó ez a két tojás meg minden, de kitudja mikor támad meg, addig meg el is kell jutni...
Hirtelen ennyi lenne... Ha valaki képes haladni ezen a szinten, az jelezze milyen fam-okat vitt