Aes Sedai
|
|
« Válasz #14940 Dátum: 14 feb 12, 20:14:57 » |
|
Az érzés, amikor az ember elutazik pár napra, és arra jön vissza, hogy a postaládája színültig van egy általa nem éppen kedvelt politikai formáció szórólapjaival. Ez már offline spam. Ha nem távfűtéses lakásban laknék, és lenne kályhám, még nem is bánnám, na de így... WC-papírnak meg túl kemény. FAF ezeknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14941 Dátum: 14 feb 12, 20:18:33 » |
|
Anyám azt mondta ma hogy a macska délelőtt (éljen az éjszakai műszak 6 éjjeli meló=6 pótlékos pénz) miután elaludtam bebújt hozzám az ágyba a lábamhoz a paplan alá és úgy aludt. Kár hogy mire felkeltem már nem volt ott. Nekem a közüzemi számlalevelek postaládából előbukkanásától áll fel a hátamon a nemlétező szőr. A politikai szórólapokat jó magasról... de az előbbit be kell fizetni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 20:21:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14942 Dátum: 14 feb 12, 20:21:24 » |
|
Mi itthon kandallóval fűtünk. Gyújtósnak ideális az összes ilyen szenny reklám meg politikai szórólap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14943 Dátum: 14 feb 12, 20:30:39 » |
|
Betiltanám a politikai szórólapokat amúgy, az internet korában ne dobjunk már ki milliókat az ablakon üres, semmitmondó, demagóg papírfecnikre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 20:31:33 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14944 Dátum: 14 feb 12, 20:43:28 » |
|
Én a túl sokat takaró ruhákat tiltanám be női hallgatók számára az egyetem területén belül. Sőt, minél többet mutat a hölgy, annál több plusz kredit járna neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14945 Dátum: 14 feb 12, 21:12:13 » |
|
Betiltanám a politikai szórólapokat amúgy, az internet korában ne dobjunk már ki milliókat az ablakon üres, semmitmondó, demagóg papírfecnikre.
ja, de míg a neten ki lehet kerülni az idióta hírdetéseket, reklámokat addig in real life nem tudod megakadályozni hogy a postás teleszarja a postaládád mindennel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14946 Dátum: 14 feb 12, 21:17:27 » |
|
még a "nem érdemelnek több esélyt" plakátoknak van sok értelme. országméretű lejáratókampány de úgy, hogy itt Kecsón több helyen is Közvetlenül van egymás mellett kettő 3-4 méter híján, ráadásképp ugyanabba az irányba nézve. más kérdés, hogy ez hány milliárdba kerülhetett....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14947 Dátum: 14 feb 12, 21:18:47 » |
|
Az érzés, amikor az ember elutazik pár napra, és arra jön vissza, hogy a postaládája színültig van egy általa nem éppen kedvelt politikai formáció szórólapjaival. Ez már offline spam. Ha nem távfűtéses lakásban laknék, és lenne kályhám, még nem is bánnám, na de így... WC-papírnak meg túl kemény. FAF ezeknek. Nekünk egy bizonyos magazin küldeményeivel szokott tele lenni, amiben mindig "fantasztikus nyereményjátékok" várnak ránk, és "ez az utolsó lehetőség", ezért "ne habozzunk". Kár, hogy már le lett mondva régebben... A lejárató kampányok viccesek, mindig a South Park gennyes szendvics és redvás tus című epizódja jut eszembe ezekről. A mi nyulunk is folyton felugrana az ágyra, de már kezdi megtanulni, hogy nem szabad. Csak nem mindig érdekli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14948 Dátum: 14 feb 12, 21:37:56 » |
|
Mondjuk a szelektív szemétgyűjtés még egy jó megoldás. Talán ez az egyetlen megoldás, hogy a cseppet sem tisztelt képviselőjelölt úr arcképe, alatta a még annyira se tisztelt miniszterelnök-jelölt úr arcképével együtt a végén rossz minőségű WC-papírrá váljon. Igen, azt hiszem ez lesz a megoldás. A palackokat amúgy is szelektíven gyűjtöm, a papírt nem, mert eddig alig termeltem papírhulladékot, de ez most aktuálissá vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14949 Dátum: 14 feb 12, 21:52:54 » |
|
Miről beszéltek? Hugom b.nőjének szülei az 1 hetes balatoni nyaralásra Tesco katalógusokat vittek olvasnivalónak. Ez szépirodalom!4! A TV-ben Göring unokájával van interjú. Érdemes nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14950 Dátum: 14 feb 12, 22:27:57 » |
|
Azért Göring sem élt unalmas életet, 22 légi győzelem az első világháborúban, utána meg jött az NSDAP meg a Gestapo.
Néha irigylem azokat, akik 1890-es években születtek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14951 Dátum: 14 feb 12, 22:43:44 » |
|
Az ő nemzedéküket nem nők nevelték fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #14952 Dátum: 14 feb 12, 23:52:27 » |
|
Néha irigylem azokat, akik 1890-es években születtek.
Ezt átérzem. Nyilván borzalmas a háború alatt élni, vagy felnőni, de az élet mégis sokkal mozgalmasabb, érdekesebb volt akkoriban. Bennem is sokszor motoszkál ez a gondolat. Aztán ki tudja milyen amikor "csak" civilként élsz át egy háborút, dédapám már javában élt a második világháborúban és neki nincsenek tragikus emlékei róla.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14953 Dátum: 14 feb 13, 00:11:29 » |
|
Hát ma már nincs civil egy háborús zónában, egy totális háborúban mindenki veszélyben van. Én inkább kihagynám. Nemrég értem haza Szegedről, úgy néz ki megpróbálom ezt a pénzügyes melót, sok érdekes dolgot mondtak amikről nem tudtam, de ezeknek még utána járok És remélem a legjobbakat
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #14954 Dátum: 14 feb 13, 07:00:14 » |
|