MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #14820 Dátum: 14 feb 09, 15:58:55 » |
|
De rég hallgattam ezt az Alvin-számot.  Milyen aranyos hangon énekli benne az énekesnő a dalszöveget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14821 Dátum: 14 feb 09, 16:00:27 » |
|
Jaja.. Én is nagyon rég hallottam... Szerintem elő is dúrom yutubon... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 09, 16:11:38 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #14822 Dátum: 14 feb 09, 16:31:59 » |
|
Utálom az alvint, sosem szerettem, és nem mellesleg irtó gyenge zenéket csinálnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #14823 Dátum: 14 feb 10, 00:07:31 » |
|
Hiába hangzik nagyon közhelynek, elkeseredettnek, sötétnek, de undorító meddig terjed az emberi gátlástalanság.
Egy barátom már majdnem ottmaradt, mivel szétcsapták az italát droggal, arckoponyatöréssel megúszta azt az estét. Viszont tegnap egy lány, akivel együtt nőttem fel meghalt autóbalesetben, 18 évesen! A sofőr soha életében nem fogyasztott addig alkoholt, most sem találtak egyikük szervezetében sem, amellett többeket vittek be a rendőrőrsre már bedrogozva.. Így járhattak ők is, és így mentek neki a fának.
És a legundorítóbb, hogy itt megint nem lesz igazságszolgáltatás, tovább folyik a "buli", és aki óvatlan, az életével fizet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 00:16:34 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14824 Dátum: 14 feb 10, 00:25:20 » |
|
Részben ezért sem járok már csak marha ritkán a híres nagy bulihelyekre. Sok a paraszt, drága a pia, drága a beugró, és vagy ez történik (az én társaságomban is volt példa rá) vagy egy szoláriumszökevény beléd köt. Az ismerősöd miatt részvétem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #14825 Dátum: 14 feb 10, 00:32:42 » |
|
Ez nagyon durva, sajnálom Lille.
Ki az óvatlan amúgy? Még a pultos is meg tud szívatni, ha akar. Ennyi erővel az az óvatos aki vizet iszik amit ő akar kinyitni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #14826 Dátum: 14 feb 10, 01:08:24 » |
|
Túl fiatalon halt meg. Sajnálatos hogy az ilyesmi megtörténik.  Én nem nagyon járok szórakozni, ha megyek is van vagy 2-3 hely ami szóba jöhet de ott ismerős arcok vagyunk (ha én nem is akikkel vagyok igen).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #14827 Dátum: 14 feb 10, 05:56:49 » |
|
Miért kell nekem olyat álmodnom, hogy Ildikó kórházban fekszik, csont soványan, mindenféle gépre rákötve és haldoklik?
Bocs, hogy itt felvetettem a gagyi problémámat a gyászos hangulatban. Én nem is a lányt sajnálom, neki már mindegy, de a családnak szörnyű lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #14828 Dátum: 14 feb 10, 09:30:29 » |
|
Részvétem. Én többek között ezért nem megyek buliknak a közelébe se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #14829 Dátum: 14 feb 10, 11:04:03 » |
|
Részvétem.
Én pontosan ezért, ha kocsival megyek buliba, még 1 kólát sem iszok odabent. Inkább hozok otthonról 1 üveg ásványvizet bevágom magam mellé és óránként , kimegyek és iszom belőle.
Bár mondjuk tény, hogy nem magamat féltem, hanem a jogsim :S
Tényleg sajnálom, tudom milyen érzés ha fiatalon meghal egy barátod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #14830 Dátum: 14 feb 10, 11:23:49 » |
|
Durva dolgok ezek. Volt egy nagyon aranyos lány a Rendőrtisztin. Az én szakirányomra járt de egy évvel fölöttem. Én legendásan rossz viszonyban voltam a szakasztársaimmal, egész nap nem beszéltem velük kivéve, ha oltogatni kellett egymást. Ez a lány néha, amikor itt volt vele dumáltam. Elég visszahúzódó volt, de így kettesben már nem. És egyszer csak hallottam, hogy meghalt. Pedig lett volna egy normális szakasztársam. Mindenki letudta egy vállrándítással rajtam kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #14831 Dátum: 14 feb 10, 13:24:17 » |
|
Nem szeretek este autóba ülni. Inkább várok az éjszakai járatra. Sok a piás hülye. A bulihelyeken meg irigylem aki jól érzi magát. A beülős helyek normálisak még kb. De a házibuli még mindig a legjobb. Lille  Nagyon sajnálom  Nem tudom milyen lehet neked. Nem akarok közhelyekkel dobálózni. De tarts ki!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #14832 Dátum: 14 feb 10, 15:54:07 » |
|
Jegyzőkönyv tanúkihallgatásról: ...ismertem meg az x buszmegállóban, beszélgettünk, majd élettársi kapcsolatban éltünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #14833 Dátum: 14 feb 10, 16:39:56 » |
|
Egyszer (amikor jogi asszisztens képzésen tanultam) elmentünk egy tárgyalásra az egész osztállyal ahol a (nem éppen nap barnított) Kazincbarcikai lakosú vádlottak úgy mentek oda a tárgyalásra hogy előállították őket mert arra hivatkoztak hogy nincsen pénzük a vonatra... De a rendőrök a kocsmából állították elő őket szép állapotban. Biztos nem tudtak vonatozni mert kellett a zseton piára. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #14834 Dátum: 14 feb 10, 17:46:40 » |
|
Ayumi, ez nagyon fájdalmas volt. Lille, nagyon sajnálom az esetet.  Légy erős, és mindenki más is, aki ismerte őt, mert örökké ott fog élni a szívetekben, és csak a szép emlékek maradnak meg. Én tudom milyen elveszíteni valakit és mást is ismerek, aki elveszített már olyan személyt, aki nagyon fontos volt az életében. És azt kell mondjam, mindenki másképp kezeli. Meg lehet kövezni, de én nem értek azokkal egyet, akik mindig úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, még akkor is, ha arról a személyről beszélnek. És nagyon szomorú látni azt, aki depresszióba süllyed emiatt. Én úgy vagyok vele, hogy a halált nem lehet elfogadni, csak meg kell szoknunk a gondolatot, hogy az életünk véges, és sosem tudhatjuk, mikor jön el az utolsó perc. Szóval minden nap úgy kellene felkelnünk, mintha az lenne az utolsó. És nem, nem depressziós szövegnek szántam, csupán hozzuk ki a napjainkból a maximumot. Az én szememben az, hogy össze-vissza isznak mindent, szereken élnek meg dohányoznak és a többi finomság, nem tartozik az élet legszebb dolgai közé. Sajnálatos, ha valakinek igen.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|